Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

ai si contractii sau doar te doare burta?
durerile sunt regulate?
si eu aveam momente cand ma durea rau si cica erau acele contractii pregatitoare...
citeam ca astea pot fi foarte dureroase chiar daca sunt doar pregatitoare

Ella si Daniel Alexandru 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, se intareste si burtica atunci cand ai durerile alea? I-ai spus doctorului despre ele? Si pe mine m-a durut asa pe la 29 de saptamani vreo 2 zile si nu cedau durerile nici cu no-spa, si asa cum au aparut au si disparut dar preventiv fac injectii cu gravibinon(un fel de apa de ploaie cum ar spune dr T), acum nu ma mai doare nimic si sper sa fie asa pana la 39++. Si cum sa treci la regim tocmai acum de sarbatori cand vor fi atatea bunatati peste tot?
Denisa tu esti mai activa pe forum cand esti la servici observ, cand esti acasa ai prea multa treaba sau te sechestreaza dragos doar pentru el!
Monici, sa stapaniti sanatosi covorul recomandat pentru ochii rudelor si mobila, chiar ca a fost ieftina. pai vezi de ce sunt eu obosita si nu mai rezist la schimbul II? Ca stau toata ziua pe aici! Apropo, vizionare pacuta la Vladimir, eu nu ma uit ca adorm!
Ella, ma bucur ca esti bine, as fi vrut sa am si eu un col luuuung sa nu mai fiu atat de stresata ca nasc mai devreme!
Alina, bafta la eco, te asteptam cu vesti!
Mirela nu te duci la doctor?

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai nu se intareste burta ma doare aproape toata ziua, iar cind se intareste nu are legatura ca oricum ma doare aproape mereu...i-am zis doctorului data trecuta, dar a zis ca este normal si acum ma doare ca sunt ligamentele...dar asa tare doare cind se intind ligamentele? Basca ca nici contractiile nu mai sunt cum erau, adica burtica se face tare si se lungeste de cite ori se misca ea, deci habar nu mai am daca astea sunt contractii..si inainte imi dadeam seama asa usor!Oricum e clar ca nu cedeaza la No-spa..numai daca as sta toata ziua in pat dar nu pot din cauza soldurilor!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello burtici de ian.-februarie!!!
Eu sunt o mamica de martie-aprilie (dpn = 1.04) care va urmareste inca de a ramane gravi. Nu prea scriu nici la cap. nostru, mai mult citesc, dar mai mult va citesc pe voi, ca sunteti inaintea mea. Va invidiez, abia astept sa trec si eu de 30 sapt. Aveti cea mai tare gashka!
Pana una alta, noi suntem bine, pana acum a fost totul O.K. si sper sa fie asa si in continuare. Burtik este deja f. mare si f. miscatoare. Am pus 12 kg deja - de la 46, acum am 58 kg, dar toate sunt pe burtica si sper sa mai pun , pt. ca oricum eram cam slabutzica (am aproape 1,70m).
va pup si va urez tuturor Sarbatori Fericite, un Craciun f. Fericit, sa va aduca Moshul tot ce va doriti si Anul Nou sa va aduca bb-ei sanatosi si frumosi!!!
cu drag, Alina & bb 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- e adevarat ca sunt mai activa uneori de la job ca aici sunt lucruri care treb sa le fac la computer si pot sa multi-task, (cum face Moni cand face acte si sta si pe forum)- acasa trebuie sa fac lucruri care nu au legtura cu computerul,deci sunt in miscare si cer timp.
Oricum nu am timp nici la job, acuma am realizat ca am un proiect destul de mare de terminat si e migalos, deci s-ar putea sa o raresc!
Va pupic pe toate si o zi/seara buna!

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DANIELA inca nu m-am hotarat si oricum tre sa-l astept pe iulian sa vina si sa ma duca cu masina,ca e cam departe.dar tot nu stiu daca sa mai astept sau nu.mi-e ca fac o plimbare pana la poarta spitalului si apoi ma intorc ca asa s eu tot timpul nehotarata.dar daca am vesti va tin la curent.pana una alta am mai mancat si eu 2mandarine si juma de cutie de alune cu miere si sare.ca eu cand sunt nervoasa ma pun pe mancat.si nu mai zic ca efectul stresului a fost o trimitere imediata la,asa ca nu e deloc rau sa ne mai stresam din cand in cand.
Teolinda ,sa dea Domnul sa avem toate bebici asa cuminti ca al tau!mai rau e cu ajutorul in casa,sa vezi ce o sa ma sui pe pereti de nervi ca nu are cine face curat...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINA ALEX,iti doresc sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa ai un bebic sanatos si voinic!!!sarbatori fericite si tie!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Vai fetelor era s-o fac de oaie azi! Am doi catei (soricari), un baiat si o fetita. Mai devreme i-am scos la plimbare, am venit acasa si m-am asezat la calculator. Intre timp fata tot latra la usa si eu tot tipam la ea sa taca. Dupa 30 minute aud un racait la usa. Il uitasem pe baiat afara. Sunt de groaza si mai fac si un copil. L-am pupat pe Valdi (asa il cheama pe catel) si-n si-n cap, era bocna, saracul. Acum doarme dus. M-au apucat si contractiile de atatea emotii. Uff!

34+

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, mai bantui io pe aici la schimnul2, dar pana ma apuc sa scriu ceva ma striga bebele gelos (a se citi una bucata sot). Sa stapanesti cu placere mobilele si covoarele..mie imi place tare modelul ala.
Cata, misto lucrusoare ai primit, acum esti o feirita in jeep urci mult mai usor cu burtoi. Cat depsre durerile de burta, si eu sunt tot pe acolo..de azi dimineata ma doar ingrozitor, dar nu pot sa disting bine daca sunt contractii sau nu pentru ca don'soara isi face de cap. Eu o sa il intreb azi pe doctor ca merg cu rezultatele pentru streptococ.
Alina, multumim mult de urari. Iti dorim si tie Sarbatori frumoase si linistite...pe la noi prin gashca numai linistite nu prea sunt. Haide ca mai ai si tu un pic.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Alex, sarbatori fericite si tie si iti urez sa duci cu bine sarcina pana la capat. Multumim de complimente, nu ne face sa ne umflam in pene prea tare ca acu o punem de-o cearta ca doara suntem intre fete!

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput