Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, sa stapaniti sanatosi Jeep-ul, cat despre noile achizitii pentru Bia cred ca o sa fie o rasfatata! Imi plac mult si globuletele, dupa ce imbracati bradul sa pui poze neeaparat!
Maraki ce sot dragut ai, al meu mai bine ma duce pe mine acolo decat sa-mi aduca mie ciorba la "borcan".
Chiar asa, Mirela ce faci? N-ai loc la calculator sau???
Cine se mai duce azi la doctor?

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,imi pare rau ca va stresati din cauza mea.azi am intrebat-o pe moasa daca e normala scurgerea asta incolora si a zis ca daca este albicioasa este normala in ultima etapa a sarcinii,dar daca este incolora sa fac o vizita la `spital ca s-ar putea sa fie apa.nu va zic in ce dardaieli am intrat si nu stiu ce sa fac.daca este o alarma falsa,ca nu am nici contractii nici nik.azi noapte a curs mai putin,dar azi mai mult.iulian se tine de capul meu sa merg la dr dar pe de o parte mi-e frica s i pe de alta nu vreau sa deranjez pt te miri ce.sunt intr-un stres....ce sa fac?e posibil chiar asa sa nu ai nici un semn si sa dureze mai multe zile?
mirelutza35+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello burtici!

Noi ne-am trezit la 7:30 si de atunci suntem la a treia repriza de somnic. Am schimbat deja pampers la greu pe ziua de astazi si de 2 ori Nicolas a facut pipi in timp ce il schimbam. Atentie ca aveti nevoie de multe pledulete de finet/prosopele de baie si alte accesorii pe care puneti bebelul cand il schimbati sau cand il scoateti din baita pt ca face mai mereu ori un pipilic ori un cacut in ele...

MONICA - ma intrebai de lapte... eu am fost sa alaptez prima data, a doua zi de la operatie, la 6 seara si bebe a pompat el acolo... nu stiu cat de mult insa proba de foc am dat-o acasa cand am sosit si se pare ca era laptic chiar daca eu nu imi dadeam seama. In plus bebele meu in 5 zile de cand l-am adus acasa a recuperat cele 300gr pierdute in spital.

DEEA - programarea la cezariana era pt 27 decembrie pt ca bebe era prevazut a fi barosan.Asa cum a iesit el mai devreme a fost normal spre maricel... dar am ramas la cezariana ca imi era frica de travaliu si de durerea de dupa... Oricum nu imi pare rau ca nu am nascut natural pt ca am auzit ce se intampla alaturi unde se nastea normal si atunci nici in ruptul capului nu as fi dat cezariana pe natural. Ideea e ca indifert cum nasti... tot te doare o taietura... conteaza doar unde e facuta taietura.

Felicitari curajoaselor care aleg sa vezi nasca natural.Si dupa nastere, cand iti vezi puisorul... uiti de toate durerile.

Cat despre regimuri nu va mai ganditi la ele... ganditi-va sa alaptati ca tot un regim va trebuie ca sa fie OK cu bebe si o sa vedeti cum se duc kg. Eu deja am pierdut 11kg din cele 17 pe care le luasem.

Va pupic pe toate;

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Chiar asa Flori de ce nu ne pui si noua poze cu ce ai primit la baby shower?
Denisa si tie o zi la fel de usoara, pacat ca doar asa putin aia vut concediu, dar presupun ca urmeaza si vacanta de sarbatori! Stii sa faci racitura? Eu nu am facut niciodata si nu stiu daca mi-ar iesi treaba aia cu vanturatul, noi facem racitura din curcan ca este mai degresata aia de porc este prea grea!
Mireluta fuguta la doctor, este mai bine asa! daca este o alarma falsa o sa stai linistita si daca nu este mai bine esti la spital decat acasa! bafta multa!

daniela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- bravo pt bagaj, dar de ce te grabesti sa nasti anul asta, ai asa semne clare si contarctzii si tot, sau doar esti pregatita, in caz de cevaO sa imi fac si eu toaleta azi si pedichiura, sper sa intre tot ce e pe lista in orele de dupa job, inc apot sa ma fac singura si sa ma epilez si incerc tot azi sau maine cel tarziu sa fac si pozele, va fi numai bradul si pe afara, ok?Mai stii ceva de la Irina? Sper ca cu laptopul glumesti, nu
Am zis ca inainte de Anul Nou voi termina camera Emmei si vom instala car-seat in amsian sa vedem dc e ok totul( e un proces nu prea simplu).
Daniela- cand mergi la medic, eu maine, sper sa il conving sa mai fac o eco si o analiza, sa vedem!

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Teolinda, sa-ti traiasca bebelusul nazdravan care papa mult. Zi-mi si mie, tu nu ai facut deloc rani la sani de la alaptat? Te-ai dat cu garmastan? Waw ce mult ai slabit deja?
Deci zici ca ne trebuiesc scutece din acelea de finet?

daniela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu-i nici un moderator prin preajma?

TEOLINDA Oau! 11 kg!!!!! Bravo! Deci mai exista o speranta. E bine ca ai lapte, mai scapi de o cheltuiala si de un balamuc cu biberoanele.

34+

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE am sosit acum acasa,ca pana la urma am schimbat programul! Dupa ce au plecat cei cu mobila m-a sunat mami ca mergem sa cautam covor ca nu mai avem cand si daca tot mergeau ei dupa marfa,m-am dus.Asa ca m-am facut si cu covor! Era pregatita (mami!) sa luam ceva mai de calitate,mai gros etc. Dar pana la urma am luat unul mai ieftin ca numai asa am gasit marime + forma + culori asortate cu mobila! Asa ca am scapat cu doar 2100000 lei un covor oval 2,50/1.80 si doua carpete mai mici tot ovale. Fondul e bej exact ca si coltarul si fotoliul,iar formele geometrice sunt un gri albastrui (ca si pernele de pe canapea si o parte a mobilei) si un pic de visiniu pentru contrast. Si ce daca-i mai ieftin, oricum il calcam in picioare
Maine sau poimaine vin astia cu mobila sa-mi duca...usile la comoda aia TV pe care o transform in masa de infasat + suport de cadita si acum cu usi o transform si... in dulap pentru hainute la bebelina!
Ca pana una-alta e suficient,la anul o sa-mi fac si dormitor la comanda si o sa renovez baia si....uauu! cate mai am!!! Numai bani sa fie! In rest, am mai comandat un dulap pe perete deasupra masinii d spalat in holul mic,o sa bag acolo kg de prosoape,lenjerie de pat si fete de masa etc. (daca as avea din altele cate am de astea!) Asa mai fac loc in dulapuri pentru celelalte haine, ca nu mai stie nimeni ce-i pe aici! Si in final am mai comandat un raft pentru...casetele sotului ca are in jur de 500 de bucati (nu-i normal!) si numai bine mai am un pic de spatiu in camera de zi pentru asa ceva. Toata afacerea ma mai costa 2500000 lei m-am gandit ca nu-i prea scump.
M-am uitat si de carut acum la en-gros si din ala BABY-CARE cu de toate nu aveau acum,dar au zis ca aduc in ianuarie sigur,ca au mai avut si cica doar la 3500000 lei...Ar fi prea frumos!
In rest mai am de rezolvat doar problema cu PC-ul ca iar l-am amanat pe maine. Si sa fac la zi actele...evident
Mama cat am scris!!!
Iau o pauza (pana nu pierd tot) si pe urma va raspund la toate ,mai am jumate de ora pana la serial!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, sunt superbe toate lucrurile pe care i le-a adus Dan bebelinei! Sa le stapaneasca sanatoasa! Si voi masina!
MARAKI, sa ai pofta la ce iti aduce sotul tau sa papi!
MIRELA, eu zic sa mergi la dr. Ce daca-l deranjezi? Asta e meseria lui.
Fetelor, eu zic ca mi-a coborat burtica, eu cam asa simt, acum sa vedem ce zice dr. diseara.
Am calcat rufe si acum as vrea sa fac un dus. Sunt curioasa cu ce o sa ma incalt diseara ca iar am picioarele foarte umflate.
Fug la dus.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Eu nu trebuie sa ajung la dr Denisa, am fost pe 15, acum deabia dupa anul nou m-a chemat. O sa ma mai duc sa-mi fac o urocultura pana atunci si poate-mi iese si rezultatul la analiza de secretie! Si bineanteles ca trebuie sa merg saptamanal sa fac miraculoasa ijectie cu gravibinon care sper ca ma ajuta sa tin mandra cat mai mult la hotelul de cinci stele ca tare mi-e frica sa n-o nasc mai devreme...

daniela 32++

Mergi la inceput