Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

M-am trezit si eu pe la 9.00 dupa o noapte cu 6 drumuri la toaletasi arsurile obisnuite Citeam dimineata ca din cauza picioarelor umflate o gravidutza nu se simte prea bine( nu mai stiu cine este) eu le am umflate si dimineata la prima ora insa nu ma deranjeaza,( nu am dureri) iar pana seara se dubleaza
Catalina sa foloseasca sanatoasa Bia tot ce i-a adus tatiAstept si eu sa pui pozele, poate sant aceleasi modele care le-am vazut pe aici.Unde a lasat Dan masina?
Ella bafta astazi la eco, sa vii cu vesti bune
Alina bafta si tie la ecosant curioasa daca ai vreun semn ca a inceput sa se scurteze colulEu miercuri ma duc la dr. si aflu cum stau.Pozele sant super
Fetele ma apuc si eu sa mai strang prin casa, sa mai bag o masina de spalat, sa pregatesc hainutele pt. bebe cand iese din spital si sa aspir.va scriu mai tarziu cu ce m-a enervat socrosenia aseara

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deci cam dupa 15 mesaje, apar mesajele direct. Super. Pentru ca momentan am impresia ca vorbesc singura.
Burticute, la botez v-ati gandit? Cum, unde si cand? Se poate face si in postul Pastelui?

34+

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata gravidute si mamici cu bebici!
Eu am avut o noapte linistita chiar daca am adormit cam tarziu am recuperat dimineata ca ne-am tezit cam pe la 10. Vad ca fetele au trecut deja la treburi, noi deja am avut niste musafiri si acum rebuie sa strang cestile si alte alea (ma refer la hartiile de bomboane de ciocolata pe care le-am mancat eu) de pe aici ca n-are cine azi!
Fetele aseara am vazut ca s-au delectat cu subiecte gen prajituri de pe vremea "apusa" si masaje pe care n-as sti sa le numesc!
Va pupic si mai trec la un somnic, nici mie nu-mi fac bine reprizele astea de somn sin timpul zilei dar adorm in orice pozitie asa ca prefer patul!

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor in album la "Bia 3" am pus tot ce i-a adus Dan Biei acum din Austria...Sunt foarte incintata de cumparaturile pe care le-a facut!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, sa stapaniti sanatosi noile cadouase, asteptam poze!
Maraki, spor la treburi, eu ma apuc si eu sa-mi fac bagajul de spital dupa anul nou ca cine stie, atunci o sa fiu si eu ca tine la 35+
Deea invarte-te si tu prin casa dar mai lasa treburile ca mai ai pana nasti!
Ella bafta la control, te asteptam cu vesti!
Alina, am vazut si eu burtica, va sta bine impreuna!
Bee, ai vazut ce patesti daca te culci devreme? Mai bine stai la schimbul II ca asa s-a obisnuit bebelina.
Tanti si daca sotul te prefera pe aici tu de ce pierzi timpul cu "vovelele"????

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Alina ai o burtica cit China...sunt sigura ca acolo s-au pus kg tale...
Maraki, din Austria a luat ce vedeti in album...si sa stiti ca la preturi bune, fata de ce-i aici...Masina o lasase la o reprezentanta...tocmai ne-am luat si noi Jeep de curind!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Daniela vezi ca am pus pozele la "cafeluta draguta" albumul "Bia 3"

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Cata sant super ce a cumparat Dan, are gusturi si am vazut ca a cumparat globuri scumpe stiu ca le-a luat din Austria dar magazinele de acolo sant si aici Lustra la fel am vazut sambata si veiozaSa stapaniti sanatosi Jeep-ul si fara evenimente!!!
Burtici mi-am facut valiza pt. spital, am pregatit hainutele pt. Angelo si acum l-am trimis pe Giorgos sa imi aduca supa de la rest.asiatic si niste paste, ce am in casa imi face rauAstazi il pun sa imi faca si toaleta ca nu se stie cand ma apucaMai am sa ma vopsesc si sant in regula
Mirela da un semn sa stim ca esti bine, ma gandesc la tine ca nu ai scris deloc

35+

Monica

Mergi la inceput

Florinini sa poarte bb sanatos tot ce a primit la baby-shower Ce rau imi pare ca nu pot sa le vadOricum surpriza a fost de milioane
Denisa inca astept pozele tale
March aici nu se cer multe pt. spital, in 5 minute am terminat valizaau mai ramas cosmeticele si poate laptopul, trebuie sa ma interesez daca am net acolo

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici si mamici!

Eu de ieri de cand am aflat vestea m-am gandit tot timpul la Irina, sper ca este bine si ea si bebe si am bucur ca sta totusi in spital pina joi ca sa o invete una alta si sa se acomodeze cat de cat cu bebe, ca stiu ca acasa nu are ajutor si Marian lucreaza.
Andiaro-te rog sa ii transmitzi toate cele bune de la mine si sa o si mersi multsi numai bine si tie si ai grija de tine si .
Teolinda- frumoasa povestea si sa ne mai dai vesti!
Moni -tu ce faci azi, tot acte?Sa ai bafta!
Maraki- cum et mai simtzi, am icneput si eu seara sa am arsuri, aproape de la orice, mai am 2 chestii de la care nu stiu inca dc voi avea arsuri, o sa incerc azi- iaurt si fructe ( kiwi si mandarine).
EU am venit la job azi, si toata saptamina voi fi aici, azi am si destule de facut acasa, is restanta de ieri, de cand am ramas cu treburi enfacute, pt ca am fost si intr-o vizita si a trebuit sa ial ajut pe Dragso la carnatzi ( azi pun piftia la fiert).
EU nu mi-am facut bagajul de spital si am si asternutul bebelinei de spalat, sper sa le dovedesc pe toate saptamina asta.
Daniela- o zi usoara azi!

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput