Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
LunaNoua spune:
Ella, nu mai scrii nimic? Hai ca mai aveai un pic si treceai de stadiul de moderare. Baga niste 

ceva
poate ne revenim si noi.
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
ellarad spune:
buna fetelor!
Irina felicitari si sa ai cel mai cuminte si mancacios bebe si sa te refaci ffff repede!

Irina, asteptam povestea ta despre nastere
Deea, care sunt conditiile pentru a trece de stadiul de moderare?
eu ma duc azi sa ma vada doctorita si am ceva emotii. o sa lipseasca 2 zile, marti si miercuri si apoi mai are 4 zile de concediu. dupa ce am avut contractii si m-a durut burta toata saptamana trecuta sunt foarte curioasa ce o sa-mi zica la control...
Ella si
Daniel Alexandru 37
ellarad spune:
ups!
se pare ca nu mai sunt moderata. uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Ella si
Daniel Alexandru 37
LunaNoua spune:
Ella, poi cred ca tocmai ai trecut. Nici nu ma asteptam sa citesti asa repede, si raspunsul tau a aparut imediat pe pagina. Felicitari
Nu stiu care sunt conditiile.
, Deea
33+
Pozele ale mele
ellarad spune:
ma duc sa fac si eu un dus si am plecat la control.
nu stiu de ce am emotii asa de mari...
Ella si
Daniel Alexandru 37+
LunaNoua spune:
Ella, Bafta la control. Sa vii cu vesti bune !!
, Deea
33+
Pozele ale mele
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
TEOLINDA, m-a emotionat povestea ta, abia astept si eu sa fiu mamica! Abia astept sa-l vad pe Ayan si sa-l alaptez si sa stau toata ziua cu el!
CATA, sa stapaneasca Bia toate cadourile aduse de tati al ei! Si sa pui poze cu cadouasele!
Eu m-am trezit cam cu greata, sa vad ce pot sa pap. Si ma si doare stomacul.
Azi merg la echo, abia astept. Trebuie intai sa vina Gabi de la servici, asa ca pe la ora 20 seara cred ca mergem. Va scriu eu cand ma intorc ce-mi zice dr.
Am multe rufe de calcat, ma apuc de treaba. Si fug sa pap ceva, sa vedem ce, poate niste fructe.
Am pus poze facute aseara la Burtica de la 6 la 9 luni.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
LunaNoua spune:
Alina, ce burtica frumoasa ai !!! 

, Deea
33+
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Gata fetele, ma duc si eu sa ma invart prin casa. Poate gasesc ceva de facut ![]()
, Deea
33+
Pozele ale mele
anasebe spune:
Buna fetelor!
Am avut un sfarsit de saptamana destul de agitat (am facut curat, carnati, sarmale...) de abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris.
Felilicitari IRINA pt bebe mare si sanatos si asteptam noutati.
Intrebare: In timpul contractiei simte vreuna dintre voi mijlocul pulsand? Nu ma doare, dar mi se intareste burta, imi pulseaza mijlocul si in momentul urmator trebuie sa ma duc la baie sa
.
Ella felicitari ca ai trecut de moderatori si bafta la control. Eu ma duc de abia la anul, pe 3.
34+
ana sebe