Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 2
Bee spune:
BUna dimineata fetele. DEcat sa dorm cum am dormit
, adica mizerabil, mai bine stateam si eu la povesti cu voi!
Paula, stiu documentarul, l-am vazut cand nici nu mi se vedea burtica! Foarte frumos realizat. Acum cand mai am cateva zile pana la nastere, l-au vazut si ai mei! Si au fost atat de shocatzi!
MOnica, pai unde eram eu aseara sa te ajut cu shuhaida si pitzigatul!? Ca se pare ca Oradea e in aceeasi zona cu Aradul, iar eu inca mai am amintiri bune de acolo, de pe "fericita" vreme a impuscatului! LA mine a fost distractiv cand m-am mutat cu tot bagajul de regionalisme in Bucuresti! Ce mai radeau totzi de mine!
. A fost distractiv.
Deea sper sa nu te chinuie aia prin spital si sa nu mai iei vreun microb din zoana sa stai bolnavioara de sarbatori. Iar in ceea ce priveste cezariana/ nastere naturala, lasa-l pe nenea doctorul ala dragutz ca tb sa stie mai bine! Sunt convinsa ca nu e inconstient sa te tzina in travaliu prelungit, daca ai probleme. LA mine e invers. Eu intrebam: "dar natural nu se poate?" si el "nu, ca cezariana e recomandata in cazul meu". SI estimarile despre bebelusha mea sunt ca e foarte mare (3.650 acum o saptamana, la 37 +), dar cum ecografele mai dau erori, o sa-ti spun cat a avut la nastere!
Ursoaica, esti tare cu drenajul si cu motanul!
In rest, toate bune si multi
la fete!
Bee 38+
si Fetitza
andiaroro spune:
fetelor-nici o veste dela Irina deocamdata. eusunt pereceptiesicum aflu ceva o sun pe una dintre voi ca pe forum abia pe la 9-10 diseara mai apar..........maduc sa fac si eu un act in folosul societatii: sa mai imprastii niste virusi pe la profi-glumesc![]()
pupicei
ana 30+
ralirali spune:
Neata, burtici.
Am reusit sa dorm si eu azinoapte de la 2 la 8 cu doar 3 incursiuni la baie...mare realizare la mine.
Fetele de noapte, zau ca nu sunteti normale 

.
Va tirmit si voua un link dragut sa zambiti ca mine de dimineata: http://www.student.ait.ac.th./aitchina/flash/happy.swf.
Pupici la burtici si bebei.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
Maria28 spune:
Irina FELICITARI PENTRU BEBE MARIO ,sa iti traiasca sa creasca mare si voinic ,numai bucurii si vezi ca o sa-l ai acasa de Craciun
....Recuperare grabnica ,pupici 

30+
utocatalina spune:
Buna fetelor
...eu am dormit naspa ca mi-a asteptat sotul cu emotie
si el a venit la 1 noaptea cu ciocolati ca i-au expirat nr. provizorii de la masina si toate cadourile au ramas in masina
si el a luat taxi pina acasa...acum s-a dus sa mi le aduca...a zis ca i-a luat Biei..Sterilizator Chico, Balansoar, Cintar super, aplice, lustra, si nu mai stiu ce, ca abia astept sa le vad si sa le fac poze!
Teolinda frumoasa poveste
...ai grija de Nicolas si mii de pupici..Florinini ma bucur ca ai primit multe lucrusoare
...bune pentru David!![]()
O sapt. frumoasa fetelor si revin!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

sheba spune:
Neata fetelor,
Recunosc ca e slabuta miscarea mea pe forum insa precum v-am mai spus nu pot tine pasul cu voi.Reusesc sa intru pe net cam la doua zile sa mai citesc ce mai spuneti, ce mai faceti si ma bucur ca sinteti bine si ,cel mai important, optimiste.
Utocatalina,, nu stiu daca ai apucat sa gasesti tablouri cu ursi insa daca esti inca in cautari, da o fuga pina la magazinul Unirea, la parter, la Decora si o sa gasesti acolo.Sint dragute, un ursulet si o ursuleata cu o floare in variante diferite ca si culoare(rama difera).Nu sint mari ca dimensiuni insa sint tare dulci.Un tablou costa 220.000 lei vechi.Mi-am luat si eu unul pentru ca la noi camera lui bebe e pe tematica Winnie the Pooh.
Va pup si sa stati cuminti sa nu nasteti inainte de termen!
31
monica70 spune:
Buna dimineata fetele!
Am dormit relativ bine,cu 2 treziri,dar cam putin ca dupa cum vedeti,nu-i inca ora 12 ![]()
Eu astept sa apara astia cu mobila, ca am de dat niste comenzi,nu cine stie ce, si acum s-au anuntat ca vin.Pe urma cred ca vine ala cu programul de salarii,pe urma o prietena (sau poate maine?)...nu stiu cand mai intru,poate doar dupamiaza!
Va pup pe toate si va zic o zi buna!
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
Sheba mercic mult de pont...am sa-l trimit pe Urs- Dan...Ca eu cu durerile mele de burta nu mai indraznesc sa ies din casa! Sanatate si pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

tanti spune:
Buna fetelor
Cand am intrat si am vazut ca ati scris in 24 h 2 cap incheiate si 1 inceput, m-am gandit ori a nascut cineva, ori Monica cu schimbul doi nu au avut somn
Irina felicitari sa iti traiasca bb , sa fie mancacios si tie refacere rapida
Ursoaica si sotul meu prefera sa ma vada pe net aici cu voi decat sa ma uit la vovele cum zice el
31+
LunaNoua spune:
Neatza fetele 
Vad ca mi-a priit schimbul II azi-nopate. Nu am mai visat star-treci cum faceam de obicei. In schimb .. am visat un model de rochie sexy din tricot
Ca sa vedeti ce efect are ![]()
Bee, incerc sa il las pe nenea sa decida, dar nu ma prea incanta ideea. Eu is scorpioana adevarata adica, "eu am dreptate tot timpul"
si ... e un adevarat chin sa stau cu incertitutinea asta. Poi ori asa, ori asa ... o sa ajung sa ma rog cand incepe travaliul si apar complicatii sa le observe nenea, sa primeasca aprobare de cezariana si sa imi-o faca. Intre timp, se intampla orice, nu? Nu mi se pare prea sanatos ... dar ... oi vedea eu pana la urma cum decurg lucrurile. Fac moarte de om daca bb nu iese perfect din cauza alegerii metodei de nastere. Va zic peste vre-o luna daca doctorasul cel frumos mai traieste ![]()
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele