Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Daniela, mi-a zis dr data trcuta ca strepococul afecteaza bebelul chiar si in caz de cezariana, iar pt candida mi-a dat niste ovule 10 zile. Sigur e asa cu cezarienele, dar eu sper ca fiind 01 ianuarie sa ma invart si sa ma mut intr-o rezerva din aia cu bebitza cu mine.
Maraki, i-am trimis Irinei SMS aseara sa imi dea beep cand poate vorbi, dar probabil nu a prins ocazia.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ralirali Desi o sa stai cam cu morcovu bine infipt de revelion, gandeste-te ce inceput de an deosebit o sa ai. Ce frumos. Iar de la anu' o sa serbati revelionul, apoi ziua lui bebe... Distractie, nu gluma. Sanatosi sa fiti. Cat despre recipiente pt urocultura se gasesc la farmacii 10 - 15.000.

34++

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara!
Am fost la echo, fetita mea e bine, 1941g, s-a intors cu capul in jos... deci totul e ok.
Alina sa ne dai de veste despre Ayan. Maine dupa 12 o sa fiu activa pe messenger, te astept!

Daca mai pot, intru mai tarziu.Nici nu am apucat sa citesc ce ati scris..
Pup fetili!

J 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am trimis un msg de doua ori.
Felicitari Janina pentru grasulina!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Felicitari Janina pt vesti bune. Cum e acasa? AI inceput sa te plictisesti? Sa inteleg ca ziua, pana vine sotzul de la munca ai sa stai si tu mai mult pe net?
RAli, bine ca streptoccocul nu te supara, candida cred ca aproape pe toate ne-a chinuit. Cezariana pe 01! Pai Anastasia ta ar trebui sa fie si Vasilica.
Anasebe, acum am citit ce-ai scris din urma! Trage tare sa scapi de moderare. Mijloc pulsand la contractii? N-am avut! Botez? FAta mea face 2 luni inainte de intrarea in Post, asa ca noi intentonam sa facem Botezul la inceputul lui Martie.
Alina, tu mai trebuie sa vii de la control!
Moni, sper sa nu-ti faca figuri net-ul!
Maraki, sa inteleg ca azi de dragul bunatatilor romanesti te culci devreme?
Ursoaico, ai nascut si tu? Sau apari ca vampirii pe la Miezul Noptii?!
Eu ma duc sa ma plimb si revin mai tarziu, ca nu mai fac greseala de a ma culca devreme!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA felicitari pentru bebelina,intra mai incolo si mai spune-ne! Tot grabita esti!
RALU oare la toate cu DPN 8 ian. ni se arata Revelionul prin spital? Iar cu streptococul ala ce analize ai facut? Eu am facut urina si urocultura acum vreo 2 saptamani,s-ar fi vazut daca era ceva,nu? Ca n-a zis ca-i special pentru nu stiu ce streptococ...Scrie doar la urocultura la " flora saprofita de contaminare " rezultat - ,deci negativ. Nici dincolo nu vad nimic de nici un streptococ!
Apropo, STREPTOCOCUL m-a sunat saptamana trecuta sa vada ce mai fac E vorba de contabilul italian ,a fost prin zona...Deci macar un streptococ tot am ...pe cap daca pe la n-o fi!
Si deci zicea ca rahianestezia e mai indicata? Nu ti-e groaza sa auzi tot ce se intampla? Ca eu de asta nu prea ma incanta,plus cu coloana...daca nu-i anestezist bun,cine stie ce mai e...
MARAKI RDS -ul iar mi-a facut-o mai devreme,dar cata vreme incap sub birou ii vin eu de hac modemului,asta cand e de la el,ca poate fi si direct de la ei....Spor la haleala romaneasca maine si mie mi-e pofta ca inca nu s-a aratat nimeni prin zona cu ceva...Inca mai sper!
CATA parca ai reusit sa ma darami cu totul azi!!!Cum or fi alea degete de pui cu cartofi la cuptor...mai ales prima parte...? Ca nu cred ca papi ghearele
DANIELA la Arad il duce pe bebein salon a doua sau a treia zi depinde de refacerea mamei,sau de copil eventual.

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Janina, felicitari pentru vestile bune. Tu chiar nu mai mergi la munca? Ai reusit sa iti cumperi calculator?
Bee, plimbareala placuta. Si sa stii ca noi deja am icneput sa facem misto cu Vasilica, dar sper sa nu ii ramana vreun diminutiv din cauza datei. Mie mi se pare super sa ai ziua de nastere odata cu inceperea anului...nu mai pui ca e si zi de sarbatoare.

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu si unde mai pui ca intotdeauna va fi zi libera de ziua fetitei voastre
Janine felicitari pt. bebelina grasulina
Bee doar nu sant nebuna sa ma duc de la 6 dimineata la magazin Cred ca pe la pranz ne ducem, daca ma scol devreme nu ma simt bine toata ziua

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE plimbare placuta si la noapte stai cu noi si vezi dupa aia ce bine dormi!
RALU si mie mi se pare fain data d 1 ian. Nu stiu daca si doctorilor Atat ca al tau parca tot era de garda,nu?

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Moni, mi-a luat culturi din col pentru S (ca mi-e crunt de greu sa nu fac anagrame cand scriu cuvantul ala). Din urocultura eu stiu ca se vede daca ai sau nu infectie urinara.
Cu rahianestezia nu mi-e groaza, vreau sa stiu TOT. Am tecut pana acum prin 4 operatii si la toate am avut generala...vreau sa stiu si eu ce imi fac oamenii aia si mai ales sa imi aud si sa imi vad copilul ca e bine. Cosmarul meu e ca eu ce ma fac pana ma trezesc ca lumea daca am anestezie generala? Cum stiu eu ca e bine copilul meu? Eu trebuie sa il cercetez ATUNCI ca daca nu cred ca o iau razna..na, am si eu o bibilica. Si cu coloana, nu mi-e frica, doar n-or fi ei nebuni sa de pe laturi..decat sa nu fie ametiti dupa noaptea de Revelion.
Cu data, sa stii ca noi am ales-o pt ca e doctorul meu de garda si stiu ca va fi acolo toata ziua in caz de ceva+ca aici cezariana se programeaza mai repede, deci voi avea 39 fix. Si apoi mai e si zi de duminica si Sarbatoare si stiu ca e bine sa vina copilul in zi de sarbatoare, e un copil binecuvantat.

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput