Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

OOO Monica ce ai bombardat-o pe Teo cu intrebari! Norocul nostru ca are bebe cumintel si poate sa mai stea cu noi pe aici! Ai dreptate, si eu cred ca difera de la spital la spital, mai bine avem in plus la noi decat sa ne trezim ca dam din colt in colt pe acolo! sa-ti repari calcul ca tre sa fii prezenta la schimbul II!!
Maraki spor la cumparaturile taditionale pentru craciun. Si la noi este mare brambureala. Mie cozonacul imi place cu muulta nuca macinata si ciocolata si sa fie proaspat din acest motiv nici nu facem acum de craciun ca se fac multe alte prajituri si cozonacul dupa ce ca te chinui foarte mult cu el ramane nemancat!

daniela 32++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, fetili!
Acum am venit de la doctor si asa cum spunea Bee, durerile sunt normale...se pregateste bebe si sa mai iau Gynipral trei zile sa vedem cum stam. Nu mi-a facut control pentru ca am mers doar pentru rezultate (nu am nici un srtreptococ si mi-a dat doar tratament pentru candida), dar in schimb l-am bombardat cu listuta de intrebari.
Trebuie sa il anunt pe dr. daca: se rup membranele, pierd dopul sau am contractii la 10, 15 minute.
Cezariana a ramas programata pe 01 ianuarie..minunat Revelion o sa am.
Am intrebat si despre anestezie si va fi rahi, deci o sa imi vad puiutza de la inceput si o sa ii aud primul "urlat". In Brasov este o singura anestezista care face peridurala la cezariana, dar trebuie "vorbit" dinainte cu ea+ca nu e genul care sa vina de acasa daca este o problema. Asadar doctorul a zis ca daca as fi nevasta lui mi-ar recomanda rahi si asa a ramas.
O sa mai merg la control si test nonstress pentru bebe(ce-o mai fi si asta) pe 28 dec, daca nu face mandrutza fitze pana atunci.
Moni, bine ca mai incapi pe sub birou .
Maraki, dupa ce ca te-au chinuit greturile, nici socrela nu-ti da pace.
Va pupic pe toate ca nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund. daca imi amintesc revin.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina Alex sarcina usoara in continuare...ne ajungi repede din urma, ai sa vezi ce zboara timpul!Bee abia astept sa se nasca printesa ta de ziua mea!Ralu bafta la eco...urmez si eu miercuri!Bine ca din cind in cind ma mai lasa si durerea asta naspa de burta...si cutitele din col pe care le simt!Teolinda multam de sfaturi...auzi sa raspunzi daca poti si la intrebarile Monicai ca si pe mine ma intereseaza!Maraki succes cu piftia...eu mmiercuri vreau sa fac spaghete Carbonara si Bologneze si degete de pui cu cartofi la cuptor ca joi vin nasii Biei la ziua mea, tortul o sa fie de bezea si cioco...am atitea de facut si cu bradul de luat si de impodobit...Dan e disperat de lista care i-am dat-o cu cumparaturi,iar miercuri ma duc si la doctor..Ella chiloti de unica folisinta? Suna bine, dar eu am deja 5 perechi mari noi de aruncat..Auziti de unde iau eu din alea de unica folosinta sa pun pe wc la spital ca sigur nu o sa reusesc altcumva sa fac cih?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

A, inca ceva ce nu prea m-a incantat. Cezarienele nu stau cu bebeii in salon . Eram foarte incantata de noile rezerve din maternitate, dar se pare ca nu am eu norocul asta.

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ana Sebe misto faza cu cateii...noroc ca ai auzul fin! Ralu nu am priceput...cum a iesit analaliza pentru streptococ? Negativa?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Maine dim donez urina pentru analize...ce placere! Iar fac pp in borcane!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Da, Cata, e pe bune. Nu am streptococul ala pacatos..care cica poate duce si pana pa moarte fatului. Am doar o usoara Candida, de unde si scurgerile pe care le avem toate pe aici.

Ralu 37+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Rali bine ca n-ai streprococ, faci ceva tratament pentru candida? Acest streptococ il afecteaza pe bebe si daca faci cezariana?
Sigur nu stai cu bebe in rezerva ca pe aici stiu sigur ca ti-l aduce in salon in momentul in care te aduce si pe tine de la reanimare...bineinteles daca vrei!
Cata spor la treaba cu pregatirile de ziua ta! Si eu trebuie sa ma duc iara sa fac urocultura! Auzi tu cumperi fiolele pentru recoltat sau ti le dau de la laborator, ca eu pe la farmacie n-am gasit si asta inseamna ca fac doua drumuri, unul sa ma programez si sa-mi dea sticluta si apoi sa duc proba, ca sa nu mai vb ca tre sa ma duc si a 3-a oara dupa rezultat...drumurile ne omoara

daniela 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daniela la mine in casa doar eu mananc cozonac si te asigur ca nu ar ramane nemancatAici dupa cum am mai spus, nu imi plac prajiturile nemtilor, mi-au trimis parintii amandine ca sa imi fac pofta dupa 8 luni Pt. ca este iarna stiu ca vor tine foarte bine pe drumsant curioasa maine cand ne ducem la magazinul ala romanesc, la telefon tipul care il are mi-a spus ca ar fi bine sa fiu la 6 dimineata ( cand se deschide ) acolo pt. ca este foarte aglomerat acum de sarbatoriPe unde sant romani, hop si cozileIar o sa faca Giorgos misto de mine pt. ca in buc. l-am dus in Carrefour si vazuse o coada imensa..la ce crezi? La mostre de sandvisuri cu mai multe feluri de salam, stateau romanii la coada si de doua ori sa manance
Teolinda chiar ai un bebelus cuminte Sa vedem cine mai are norocul asta
Ralu ai mai incercat cu sms-uri la Irina? Poate tine mobilul inchis cat este in spital.
Denisa spor la treaba, sa imi spui te rog cu ce umpli curcanul ca ma gandesc sa fac si eu
Monica ce dumnezeu are probleme reteaua asta? Poate se rezolva si nu mai face figuri

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Rali bine ca n-ai streprococ, faci ceva tratament pentru candida? Acest streptococ il afecteaza pe bebe si daca faci cezariana?
Sigur nu stai cu bebe in rezerva ca pe aici stiu sigur ca ti-l aduce in salon in momentul in care te aduce si pe tine de la reanimare...bineinteles daca vrei!
Cata spor la treaba cu pregatirile de ziua ta! Si eu trebuie sa ma duc iara sa fac urocultura! Auzi tu cumperi fiolele pentru recoltat sau ti le dau de la laborator, ca eu pe la farmacie n-am gasit si asta inseamna ca fac doua drumuri, unul sa ma programez si sa-mi dea sticluta si apoi sa duc proba, ca sa nu mai vb ca tre sa ma duc si a 3-a oara dupa rezultat...drumurile ne omoara

daniela 32++

Mergi la inceput