Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
RALU pai atunci de ce nu mi-au luat si mie astia culturi de-alea din col...nu-i intereseaza daca am sau ba ...streptococ? Daca e asa de important?!? Acu mi-ati dat teme de casa! Si cum se manifesta dansul,totusi? Aveti vreo idee?
MONI 37+
si
DIANA

anasebe spune:
De acord cu Monica. Ce e cu streptococul asta, ca nici mie nu mi l-a cerut. Nici din.. si nici din... Si sper sa nici nu mi-l ceara ca m-am satuat de analize si griji.
34++
ana sebe
marchplayer spune:
Noapte buna fetele! Gata am cedat...plec la culcare, nu inainte de a lua o gustarica!
daniela 32++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
ANASEBE am bantuit putin pe net sa caut informatiii despre strepto asta si cica 1 din 5 femei il are, dar e periculos mai ales in caz de nastere prmatura (inainte de 37 saptamani) sau de travaliu prelungit. Si daca il depisteaza cica e indicatie de cezariana...Asta inseamna ca la cezariana nu-i periculos,banuiesc.Ca cica la trecerea prin vagin se poate contamina copilul si lua meningita...N-am avut rabdare sa caut mai mult,dar sunt o groaza de articole pe tema asta!
MONI 37+
si
DIANA

anasebe spune:
Monica merci de informatii. Nu-mi doresc nici streptococul si nici travaliul prelungit.
Dar ce liniste e pe aici! Nici un capitol pe ziua de azi? Ce se intampla? Toata lumea are musafiri sau socrosenii pe cap?
34++
ana sebe
anasebe spune:
Hei, mi-a aparut mesajul. Au scapat moderatorii de mine si eu de ei.
Super.
34++
ana sebe
monica70 spune:
Felicitari ANASEBE !
Acum sper ca intri si tu mai des!
Eu mai sunt pe aici, ca ma tot imping sa lucrez ceva si nu prea am chef...
Dar chiar ca-i pauza...
GIOVA n-are net
MARAKI pe la telenovele ![]()
BEE la plimbare
URSULINA apare ca vampirii
IRINA ...ce-i pasa e cu bebe!
Si tot asa...
MONI 37+
si
DIANA

ralirali spune:
Sunt si eu pe aici, dar ma pregatesc sa ma duc in pat ca m-a luat somnul si la mine mai nou e ceva rar.
Cat despre strepto', ceva de genul asta stiam si eu, dar nu am date exacte.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU pai atunci somn usor ,eu cred ca si daca as vrea n-as adormi acum si daca as face-o as fi treaza pe la 6-7.....si ametita de cap! Schimbarea fusului orar
Eventual incerc....
MONI 37+
si
DIANA

Denisam spune:
Moni- hai ca am ajuns acasa si am bagat asternutul Emmei al masina si am zis inainte sa merg la epilat sa va scriu.
Streptococul B- e rar la noi si se poate sa fie si u si bebe bien duap chair dc nu va da antibioic, am auzit decazuri din astea, dar discuta cu emdicul sau al spital cand mai emrgi, sau suna dc nu mai mergi, ca iara m-a lasat neuronul, cred ca mai mergi sapt. viitoare si apoi e medicul in concediu, asa-i!!!
Eu sper sa nastem aproximativ aproape ca data, ca nu o sa mai am cu cine sta la schimbul 2
ca pin atunci nasc si Florinini si Bombo, ce sa mai zic de Ursulina, Bee si Maraki, si Diana vad ca e ocupata seara cu fetitza, asa ca
Ralu- bafta cu nasterea pe 1 Ian si noapte buna!
Daniela-somn usr!
Ana unde esti, cu socrii?
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!