Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut DIANA ce-ai mai facut in week-endul asta?

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hmmm.. nu stiu ... crema de ciocolata in cornet de napolitane ? Nici atunci ... si nici acum nu am vazut. Poate daca descrii mai in amanunt sa imi dau seama, dar nu imi suna cunoscut. Specialitatile lui Ceausescu pe aici au ramas inghetata la cornet (aia care era cu 3 lei 75 ) si Eugenia.

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea pai cand e vorba de cumparaturi uitam de toate contractiile si durerile, chit ca mergem ca melcul dar tot nu ne lasamMonica nici eu nu stiu denumirea asta pt. ciocolata, poate prin partea aia pe la voi se numea asa,eu as vrea sa nasc mai devreme ca m-am saturat de atatea luni cu stari de rauMirela dormi?

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Diana bine ai venit
Crema la cornet de napolitana o stiú si eu, dar nu era din cioco 100% .Deea tu spui de inghetata vafa nu? Fetele astea mai mici nici nu stiu despre ce vorbim

35+

Monica

Mergi la inceput

Pai Eugenia era universala,iar cornete din alea de inghetata la noi le mai umpleau cu o crema asemanatoare cu suhaida,sau chiar la fel. Si batonul de ciocolata mai era "specialitate". Si acum se gasesc de toate in Arad, cam in toate laboratoarele de cofetarie! Si mai era ceva...se chema "desert DOMINO" erau straturi de napolitane umplute cu crema de ciocolata,iar deasupra un strat de ciocolata si ornamentat cu ceva alb ca un domino! Iti dai seama ca era domeniul meu de activitate...ciocolata

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

MARAKI stiu si crema aialalta era o porcarie,pe undeva prin tara cred ca am mancat,la Arad nu prea era...Era un fel de nugat lipicios...sau fainos depinde de producator...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Poi ... bebe vad ca a avut greutatea normala. 3700. Si noi suntem "surori" la dimensiunile estimate la bebei. Offf ... m-am saturat de plimbat intre ceza si vaginala. La mine doctorul cand ma duc la control prima oara face fetze-fetze cand ii povestesc de tensiune si ma tot bate la cap cat e de grav, apoi imi zice ca o sa nasc vaginal Acum vrea sa ma interneze sa ma monitorizeze De ce mama zmeului nu ma trece si pe mine la cezariene .. si am scapat de tot balciul . Acu tre sa mai petrec cel putin 2 zile in spital unde e frumos taaaare, sa ma intorc din nou cu gripa ca si data trecuta...offff. Sunt stresata tare de internarea asta. Eu am zis ca nu mai merg in spital decat o singura data, la nastere. Se pare insa ca ma vrea "aproape"

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

MARAKI iar ti-e greata? Mie mi-a trecut dupa sucul de lamaie! Acum in schimb vreau sa vad efectul acriturilor...dar am bagat la greu apa minerala si ragai tot la greu....Mai beau si lapte cand ma culc,atunci sa vezi
Eu as vrea totusi sa prind 10-11 ianuarie...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Domino nu aveam, nu le stiu...Oare ce o fi cu Florinini? De cateva zile nu a mai intrat...cred ca de vreo 3...Dana ne-a cam uitat....eu daca era dupa mine luam laptopul la spital dar nu cred ca avem conectare la net Ingerul nu l-am aruncat INCA , i-am spus socroseniei ca trebuie sa il caut Nu o sa mai stau pt. ca mi s-au umflat rau de tot picioarele...evit cat pot sa stau in pat pe timpul zilei pt. ca ma simt rau dupa, si daca stau pe canapea ajung sa am butuci in loc de picioareCum o dau tot nu e bine De aia spun ca prefer sa nasc in doua saptamani, oricum sant la termen

35+

Monica

Mergi la inceput

Hehe, da, Maraki, vafa . Eu nu imi amintesc de nici o crema de ciocolata. Cred ca pt Bv nu erau alocate . Mai erau in schimb caramele cu hartie care nu se dezlipea, dar care erau bune tare. Mi-ar place sa se mai faca din alea. Daca aveai norocul sa le prinzi proaspete erau bune, bune. Daca nu ... iti spargeai dintii cu ele, dar merita .

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput