Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA asa e cu kg dar a nascut cu o luna mai devreme,daca era la termen ajungea la 5!
Iar tu mai bine mergi si interneaza-te,ce-i sigur e sigur,esti sub observatie acolo! Si poate e mai bine normal,tocmai din cauza tensiunii! Cezariana e totusi operatie1

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Stai ca citesc!
Nu plec Monica, sunt la pagina 2.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Apropos de picioare umflate, Ursoaica, tu ziceai ca faci ceva drenaj ??? sau parca asa ii zicea. Ce e ala? Nu ne inveti si pe noi?

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

IRIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNAAAAAA MA BUCUR PT TINE SI BEBEL SA FITI AMANDOI SANATOSI
vaiiiiiiii fetelor eu urmez..........nu ca mi-ar fi frica dar.............am un morcov cu tot cu frunze........dar lasa ma ca nu suntem numai noi alea care nastem nu?si mai ales ca bebelasi nostri vor fi cei mai frumosi si mai iubiti nu?
hai ca am luat-o rau pe aratura
in rest voi ce mai faceti?
cum va mai simtiti
eu sunt ok numai ca nu prea pot sa respir bine
in rest e ok

Mergi la inceput

Pai in week-end sunt mai ocupate fetele,nu prea intra,acum ce-a fost mai animat pe aici...cu IRINA!
Si la mine-s umflate picioarele da' nu le bag in seama! Am luat cizmele lui maica-mea...si cam atat,tot sarat mananc!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni nu cumva vorbeste de SERBET? Era tare si fffffff dulce! De iei o lingurita de "cioco" si o gura de apa.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

LUIZZA daca nu poti respira,n-a coborat inca burta,deci mai ai!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dee caramelele proaspete imi placeau si mie ca le mancai imediat, alea tari le bagai in gura pana se dezlipea hartia dupa ele De ce vrea dr. sa te interneze pt. monitorizare ? Ingrid sau Nicole nu mai tin minte, se duce zilnic la monitorizare cate o jumatate de ora.Monica acum am greturi mari ca am mancat doua felii cu salam gen sibiu( cu mustar ) si o sa simt gustul pe gat toata noaptea Nu am avut ce sa mananc fara sa ma deranjezeAzi mancasem doar o omleta, o ciorba ( am ales-o de carne ca imi face rau ) si mere la greu.Atat! Chiar nu stiu unde am gasit sa pun atatea kg pe mine Va pup burtici, sa aveti o noapte linistita, fara contractii si cat mai putine drumuri pt. pp.

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Noapte buna MARAKI!
URSULINA nu ,serbetul e altceva,se gasea rar pe aici,poate cand eram mai mica se gasea mai des! Iar caramelele nu mi-au placut niciodata,aici erau doar betonate!
Deci e clar ca-s locale!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica, tocmai am citit o poveste trista de nastere a unei tipe care a avut tensiune indusa de sarcina, exact ca mine. A nascut vaginal, pt ca doctorul care ii promisese cezariana nu a fost la timp acolo, si bb a murit la 7 zile . Cauza a fost accident cerebral datorita tensiunii pe care a avut-o mama la nastere Cand i-am spus doctorului ca am citit de complicatii care intervin in timpul nasterii vaginale datorita tensiunii, mi-a zis ca se urmareste tensiunea si ca se administreaza medicamente si ca asa nu sunt probleme. Dar imi dardaie fundul de frica ca nu o sa aiba nici un efect medicamentele atunci. Si acum, organismul meu vad ca trece peste medicamente cu usurinta. La 2, 3 saptamani doctorul imi mareste doza de droguri pentru ca nu isi mai fac efectul. Nu as prefera cezariana, caci nu mi-e frica de nastere vaginala, mai ales ca se poate cu peridurala. Dar mi-e frica sa nu ii dauneze bebelinei. Si a mea e mare. La 33 de saptamani are 2800 gr. care corespund la 36.

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput