Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai mie mi sa terminat gynipralul,mi-a dat doar pentru 10 zile (o fi zis ca pana intru in 38 s ) Si n-am mai cumparat altul Mai am niste supozitoare de Scopanti iau unul cand ma culc.Burta cand e tare,cand nu e..In schimb se cam impinge gagica in toate directiile,cred ca de aia ma doare asa rau. Daca stau pe scaun e mai bine!
MARAKI cum nu stii ce-i suhaida? Pe vremea lui Ceau doar baton si suhaida se gasea,ciocolata aia ca o piramida retezata,trunchi de con in ceolofan! Acum mi-a luat sotul intr-o cutie mare si am mancat cu lingurita ...ca o nesimtita
Noapte buna la cine se culca!
Eu am luat acum niste felii de sunca si telemea sarata sa nu mananc gogonelele goale...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

MARAKI ia deschide-o tu ca ai flacau! Vad ca-s mai grabiti!
TEOLINDA cand ti-a aparut laptele dupa cezariana?
Ma mai gandesc eu si la altele si te bombardez...poate maine,ca acum sunt mai descentrata!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

ANK asteptam sa ne dai vesti maine!
URSULINA ai aparut ca o boare si ai disparut...Ce faci,citesti?
Maraki si chiar ai aruncat ingerul ala? Era mai fain sa-l trantesti "din greseala" in fata ei si sa-l spargi

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sara buna noctambulelor

Stau si eu un pic cu voi azi. Mai e cineva? Eu tocmai m-am intors din CareFura Am primit cadou de Craciun un tur de cumparaturi in Carefour Daca stiam de la inceput, puneam mana pe mai multe , dar tare bine mi-a prins. Culmea ca am si rezistat la tur. S-a facut burtoiul de beton ... dar atat Cred ca se agata bebelina cu ghearele de la maini si de la picioare de el de se face asa beton cand ma ridic in picioare

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Eu mai bantui putin si cred ca si URSULINA e prin zona!
Si eu cum ma ridic in picioare sau incep sa merg e beton armat burta!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica, cred ca la voi in Arad era alt Ceausescu, ca nici eu nu am habar de ce ciocolata descrii tu acolo

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Oare Teolinda era programata la cezariana? Cum s-o fi ales cu asta?
Eu trag de doctorul meu doar doar imi face ceza, si el baga in mine pastile pentru stabilizarea tensiunii, dar tot vaginal ma pune sa nasc

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

O fi vreo o specialitate locala? Ca si acum dupa revolutie a aparut si se gaseste tot timpul! Nici crema din aia din cornet de napiolitane n-o stii? Ca seamana ...Sau si asta o fi tot locala

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Chiar ca nu mai stiu ,iar daca era programata...sigur nu in ziua aia! Probabil era bebele urias...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Irina felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit pe lume bebe Mario. Sa ai parte de noroc, sanatate si numai bucurii alaturi de mamica si taticul tau.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput