Mamici de ianuarie-februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Merci mult pentru raspunsuri, Teolinda. Esti cu adevarat o norocoasa, sper si eu sa ma recuperez la fel de repede si usor si sa ma pot ocupa de fetita. Cu centura mi-ai dat o info pretioasa pentru ca nu stiam daca se recomanda sau nu dupa taietura.
Uite un pentru maica si unul pentru bebel.
Fetelor, eu mai am o intrebare. Apa ce culoare are? Am citit diferite variante, ba ca e rosiatica, ba ca e transparenta si incolora. Voi cum stiti?

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am aparut si eu...acum va citesc!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am aparut si eu....

A nascut Irinaaaaa!!!Ura!!!
Buna ziua Mario!!! Sa fii sanatos, frumos si norocos!!!
Irina sa-ti revii repede, sa fie sanatos Mario si sa aveti alaturi de el o viata plina de bucurii!!!

Ma duc sa citesc ce ati mai scris...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda asa stiu si eu, din moment ce ai inceput sa-i faci baie, o faci in fiecare seara, tu stii acum ca bebeii transpira, mai dau din gurita,plus pp si kk, cea mai buna este baita si masajul Nu mai stiu unde am citit ca iarna nu e bine sa le facem baie zilnic pt. ca li se usuca pielea mai ales pe fatza, oricum eu am cumparat o crema speciala pt. fatza pe timp de iarna.Ma bucur ca ai ajutor, eu nu o sa am pe cine sa pun sa faca treburile casei dar sper sa fie Angelo cuminte ca bebelinul tau
Ana nu te mai obosi, ´socrii daca stau 3 luni au timp sa vada si orasul.

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA ma bucur ca ai asa un NICOLAS cumintel ! Multumim de informatii,mai intra si mai zi-ne cate ceva cand ai timp si chef!
RALU bine ca ai reusit macar SMS IRINEI,tot e cava!
GIOVA daca e ceva nou te sun eu pana ai PC!
ANDIARORO asteptam! daca va putea raspunde...
DANIELA,BEE,JANINA,MIRELA,ANA
MARAKI super cu socrosenia!
URSULINA ...cam tarziu!
Pe mine m-a lovit un somn si dupa aia o greata ca am bagat ca o sparta crema de suhaida...Ca sa-i puna capac m-a apucat si o durere de burta ca la ciclu. Si nu trece cu NO-SPA,iar in pat sau pe canapea ma doare mai rau! Am zis ca mai intru putin sa vad ce se intampla si incerc sa adorm!
Am baut niste suc de lamaie si mi-a mai trecut greata,acum insa m-a apucat pofta de gogonele (care zicea de ele?)....si ...le atac,fie ce-o fi!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna burtici!!!!!

IRINA, felicitaaaaari!!!!SA-TI TRAIASCA PUIUTZUL, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS! SA TE REFACI REPEDE SI SA FITI FERICITI!!!

tatiana, la multi ani! sa fii iubita si tot ce-ti doresti!

teolinda, frumoasa povestea ta cu micutul nicolas! inca o data iti doresc tot binele din lume! sa fiti sanatosi si fericiti!

noi inca mai asteptam.. maine la dna doctor oi sa stim mai multe...

va pupic pe toate si ma duc sa-mi dau iar cu crema ca vad ca vergeturile au inceput saurce peste nivelul buricului.. si mama mama ce ma mai mananca burta...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Valeu, Moni, nu prea-i a buna cu durerile alea e burta. Ia si un Gynipral(sau cel putin jumate) cu toate efectele de rigoare si vezi. Urmareste si daca ti se intareste burtica. Mai, eu cred ca vrei sa i te alaturi Irinei.
La mine se pare ca supozitorul acela si-a facut efectul, asa ca merg la orizontala...sper ca acum sa nu ma ia iarasi durerile.
Va urez noapte buna si usoara.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Monica ce crema ai mancat? Ce inseamna suhaida??? Incepi si tu sa ne dai emotii??? Cica daca nu trece cu no-spa poate fi contractie de nastere

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MARAKI si eu citisem ca la capsor putem face baie la 2 zile nu zilnic. Dar prin baita cu... cum ziceai si tu facem si masaj si eu ii fac cu totul.
Crema de fata ii iau si eu pt cand il scot afara... sa vedem cand putem iesi.

Acum oricum toata pielicica se schimba...

Fetelor orice informatie doriti.... bagati intrebari ca sa
raspund.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aveam cadou de la socrosenie un inger bibelou dar din material oribil, cred ca era luat cu 50 centi...si cand am dat de el ieri cand scoteam ce aveam pt. brad, i-am spus lui GIORGOS ca il arunc Socrosenia m-a intrebat astazi unde este ingerul ca nu era sub pom
Monica si Mirela oare deschideti lista mamicilor cu litera M ?

35+

Monica

Mergi la inceput