Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA trimite-o aici!!!
V-am scris si am reusit sa sterg tooot!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

M-am trezit ca de obicei pe la 12,00 am baut doar laptele citindu-va,acum am trecut la cafea!
Va sa zica gagicile se joaca si n-au trecut pe aici?

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare burticutze

Hop si noi pe aici. N-am nascut, sintem cumintele, ieri am facut 35 saptamani si sintem bine. Cu greutatea stam cam prost. Adica cca 15-16 peste.

Catalina, de ce ziceai ca nu e voie cu centura in caz de cezariana. Pai, nu e acelasi lucru daca folosim chiloti cu burtiera? Ca cica din astia ne trebuie, in special celor care vom naste prin cezariana. Apropo, unde gasesc in Bucuresti asa ceva? Ca saptamana asta-i musai sa-mi termin si eu bagajelul pentru spital.

Voi ce produse cosmetice ati luat pentru bebei?

Ursulino, mie mi se zbirleste parul pe mine numai cind ma gindesc cit de cinic e anuntul din parcarile Carrefour, din locurile pentru handicapati, ceva de genul "Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul". Suna a blestem. Noi nu indraznim sa parcam pe un astfel de loc. Brrrr...

Irinel si bebe Ilinca Ioana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinel eu auzisem ca nu e voie cu centura...dar hai ca-l intreb si pe doctor miercuri..eu nu am luat chiloti cu burtiera...pentru bb momentan am luat numai sapun, forfecuta de unghii, perie si pieptan,si o sa iau Crema bepanthene si ulei de masaj pentru spital...restul dupa..a..mai am in casa niste pudra de talc, dar mama este cam impotriva ei si a uleiului de masaj..zice ca-l facem noi apoi din Vitamina A si E uleios si ulei de masline!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinel uite cam ce i-ar trebui, din punctul mamei de vedere (asistent pediatru)
- cremă cu gălbenele cu propolis;
- 1 flacon vitamina A uleios și E uleios + ulei de măsline;
- pudră Baneocin;
- ser fiziologic;
- cremă Garmastan;
- cremă BePanthene ptr. Eritem fesier;
- Vigantol;
- Espumisan/ Sab Simplex/Bonisan/Debridat/ Water Gripe ( ptr. dureri de burtă)
- supozitoare cu glicerină + cu paracetamol de 125 mg;
- Panadol;
- pampers;
- ceai de chimen și anason + ceai contra colicilor;
- pompă de clismă de sugar.

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, Moni. Sa iti fie de bine laptele si pofta la cafea.
Irinel, norocul nostru ca nu sunt asemena anunturi pe aici, ca nu mai parca sotul meu nici in ruptul capului...si asa l-am convins greu.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irinel scuze chiar este sinistru eu nu am fost niciodata la cumparaturi in Carfoure, doar am lucrat putin acolo.
Eu am fost si ma duc la cumparaturi numai in Cora, iar acolo langa panoul pt handicapati este si unul pt gravide.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

NICOLE sper ca a trecut cu bine examenul!
RALU ajungi si tu la 42 s ?
CATA si pe mine ma doare pielea in jurul buricului desi e burta mica,cel putin asa zic altii...
PISOI sa folositi sanatosi canapeaua si patul!
GIOVA vezi ca atrecut cu bine! Si nr. ala de tel cu 0743 e ORANGE sau alta retea?
TANTI deci tot in umbra stai ?
Salut IRINEL , deci trebuie musai burtiera sau chiloti speciali daca faci cezariana?? Eu am pus ceva parasute mai stramte in bagaj
URSULINA si la mine sotul face cumparaturile mai ales de alimente,lui ii place la nebunie,numai bani sa fie.Si in caz ca uita ceva...stam langa piata celui mai mare cartier,plus ca-i plin de marketuri si dughene prin zona,ce sa mai zic ca ai mei au magazin si merg zilnic pe la en-grosuri,gasesc iute ce am nevoie daca e cazul!
Cum ziceam...bani sa fie!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica ... iupii ai aparut ... spor la cafea. Este decofeinizata?

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

URSULINA...am eu fatza de decofeinizata ? Si cu ea cofeinizata am reusit sa sterg ce am scris prima oara

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput