Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Mai, fetelor, eu tot pe undeva prin listele cu necesarul pentru spital gasite pe forum am citit asa ceva, ca ne-ar trebui chiloti cu burtiera, ca cica ar face restringere burtii si recuperarea mai usoara. Nu stiu insa daca intr-adevar asa stau lucrurile.

Ati vorbit de lasatul burticii. Am facut si eu testul dat de Cata, si se pare ca nu a coborit.
Apropo, e foarte straniu sa imi simt sinii pe burtica (ei crescuti, dar inca nu lasati, iar burtica ridicata); mai nou, mai ales cind ma asez pe WC, imi simt si burtica pe coapse, calda, si e la fel de straniu.

Irinel 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ma duc sa ma intind putin.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL si mie mi se pare la fel!
URSULINA trage si un pui de somn!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La Multi Ani Tatiana, sa fii sanatoasa,multa fericire si impliniri alaturi de papusicile voastre

Ursica eu acolo stiu ca este Flora ma duceam cu masina pe langa Sofitel si undeva pe stanga este en-gros-ul.Fetelor lamuriti-ma si pe mine plsssssssss...
March o sa pun poza din nou dar nu e prea clara, o am din mobil copiata dupa comp. mare Mi-e lene sa deschid comp. sa o trimit clara de acolo....
Catalina si mie imi place mult numele Lorena
Bee te-ai intors?
Irina esti acasa?
Ralu, nu sant sigura daca tu ti-ai luat canapea si patSper sa nu confund Sa le stapaniti sanatosi
Giova iti trimit eu sms ( daca esti pe lista cu nr ) in cazul in care avem bebelini nascuti
Mi-am adus aminte inainte de incheiere: doamne ferestee!ce oameni tampiti, cum sa scrie asa ceva??? Imi iei locul atunci i-a si handicapul
Monica si restul fetelor:Ma duc sa imi fac omleta ca nu stiu ce sa mai mananc...

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI pofta buna!
IRINA si BEE va intreceti la nascut????

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
TATIANA, la multi ani! Sa fii fericita si sa te bucuri de bebelinii tai, sa fiti sanatosi si norocosi!
BEE, vad ca ne dai emotii! Sa scrii ce faci! Si sa-mi zici si mie te rog cum a fost la epilat, ca nu mai stiu daca ai scris pe undeva.
IRINA, tu ce faci?
Eu vineri am zis ca fac mancare si a venit Gabi cu bradul si l-am impodobit si am obosit si nu am mai facut mancare. A luat un brad superb, mare, cam mare pentru apartament zice Gabi, dar mie imi place foarte mult! Bomboanele de pom mai mult le-am mancat eu decat sa le pun in brad. A zis Gabi ca trebuie sa mai ia cateva pungi saptamana asta ca sa putem sa avem si in brad bomboane.
Ieri am gatit toata ziua, sper sa am mancare toata saptamana asta, ca foarte greu mi-a fost sa stau la bucatarie. Acum trebuie sa mai fac un piure.
Am picioarele foarte umflate, si nu numai seara ca pana acum, toata ziua. Nu stiu cu ce sa ma incalt cand ies din casa.
Ieri m-am cantarit si am ajuns la 22 kg. luate de cand am ramas insarcinata. Cred ca ajung la 25 kg. lejer.
Fug sa pap ceva si sa fac piureul.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Monica merci, tocmai am terminat
Mirela esti comoara la casa omuluiAm mancat marul cum ai spus, curatat, vad ca nu ma mai deranjeaza
Ralu te-am confundat cu Andafelicitari pt. implinirea a 37 sapt.
Alina chiar nu stiu unde ai pus atatea kg, nu se vede!!! Si eu ma trezesc cu picioarele umflate, pana seara se fac duble sau triple...scapam cat de curand ai sa vezi

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Am intrat putin de la cumnata mea sa va salut.
Vad ca sunteti bine si va pup pe toate.Incerc sa mai intru maine seara pt. ca maine merg la eco.
Lacra,36+

Mergi la inceput

Sant fericitaaaaa Am un prieten foarte bun grec in Buc. eram ca fratii pana sa plec din tara si urma sa termine stomato si sa plece in Grecia.Tocmai l-am vazut pe taraf tv cu un cantecAre o voce super buna si imi parea rau ca unul din prietenii lui a ajuns mare cantaret in Grecia si el era in umbra....poate-i da dumnezeu sa ajunga si el acolo unde merita Daca vedeti vreodata clipul cu un tip grasut( nu era asa inainte) cu parul strans in coada ( Hristos in cheama ) care canta cu Carmen Dobre...el este fratele meu

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In primul rand
TATIANA!!!!
Multa sanatate si impliniri alaturi de puiutii tai!!!

Monica nr. meu e Orange.
Azi imi copiez si eu toate nr., ca raman fara comp. si fara lista.

Maraki mersi mult. esti o dulce!!!

Chiar asa de ce nu scrie Bee?

Irina cum mai esti?

Cine avea azi programata cezariana?
nu am timp sa caut acum in celelalte cap. Poate va amintiti voi.

Noi am venit de la Metro, acum asteptam sa mancam si sa se faca ora de plecare.

Asa rau am dormit azi noapte!!! Acum as in picioare.
M-am tot gandit la nastere si din cauza asta.ù
Fetelor mi-e frica de mor!!!!
As vrea sa mai ramana acolo in burtic sau sa iasa ca prin minune sa nu sufar.
Voua nu va e frica?
Clau se simte vinovat ca mie mi-e frica, ca voi fi singra in spital si el nu poate sa fie langa mine. Nu ca nu-l lasa, ci ca nu vrea.
Dar decat sa-l oblig, mai bine trec singura prin tot.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput