Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Cata vreo 600km.
Ralu pai locurile pt handicapati sunt si pt gravide, dar le-a fost lene sa mai deseneze si o graviduta.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cata, sunt 543 pe Sibiu, daca vine pe Valea Oltului de la Sibiu. Iar daca vine pe Cluj, Tg Mures, Brasov sunt 571, dar a venit aseara Ovi pe Tg Mures si a facut 5 ore juma si a zis ca e un drum super.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu si Ursoaica asa ma gindeam si eu..ca in jur de 600...ar ajunge pe seara dar cum il stiu el, va face popas de mincare cu prietenii si acolo se pierd ore bune....deci tot dupa 12 noaptea parca vad ca vine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata de la Oradea la Bucuresti sunt vrei 1000km, cred ca face in mod normal cu masina vreo 6-7 ore, dar acum gandeste-te ca a cam nins peste tot si sunt naspa strazile. Ce exercitii stii pentru tzitzi, zi-ne si noua nu fi egoista!
daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Ups, am confundat cu Constanta dar timpii estimati sunt buni!

daniela 32+

Mergi la inceput

Daniela de unde ai scos atatia km.
Iar ca timp am facut asta vara pana la Cluj 8 ore, pana la Oradea se fac cam 10. Bine asta nu mers cu 140km/ora, ci... mers rezonabil sa ajungem vii.
Dar nu se stie cu zapada.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Am inteles. Asa ma gandeam si eu ....Iar cu timpul nu ma injura caci de cand am avut accidentul nu mai vreau viteza. Sincer nici atunci nu am avut viteza dar ne-a furat privirea o masina bengoasa....

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela ...mai nu stiu sa explic exercitiile...ar fi ceva de genul impreunatul mainilor in fata, in freptul sinilor si stringem palmele le desfacem iar stringem tare, iar le desfacem (totul sub forma de pumn) si facem tare treaba asta, adica sa ne doara mainile cu totul palme, brate ...repetam de 20 de ori, pauza iar de 20 si facem o serie de cel putin 3...cred ca nu a-ti inteles nimik! Nu stiu sa explicFetelor in album la "lucruri Bia 2" am pus 4 poze cu gentuta ei de cosmetice, 2 jocuri si paturica cu ursi cind o sa mai creasca!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Am confundat ma Ursi Bucurestiul cu Constanta....dar eu n-am facut niciodata 10 ore de la Oradea la Bucuresti cu masina pe vreme frumoasa, cel mult 7 ore! Pana la C-ta facem 10 ore! dar cu zapada...nu stiu ca n-am mers iarna!
M-am dedat la un borcan de nutela...spuneti-mi sa ma opresc ca iarasi ma plang de kg!
Irina, nu te-ai trezit?
Bee, de la spital cand vii?
Poate a nascut Bombon ca am vazut ca aseara n-a intrat!

daniela 32+

Mergi la inceput

Daniela ooooopreeeeste-teeee!!
Ba da a intrat dar nu la noi, la ceva joculete. Asa ca nu a nascut!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput