Mamici de ianuarie- februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 2
Ursoaica spune:
Ralu am scapat doar cu 2 contractii aseara si una dimineata ... asa ca mai dureeeaaazaaa. Nu ca as vrea sa nasc de revelion dar....mai stii....
Faza naspa este ca am de facut cumparaturi saptamana asta si la cata lume am vazut in hiper mi-e sa nu nasc pe acolo...sper sa nu nimeresc iar numai gravidute la casele speciale ca sigur o comit pe acolo.
poze
Ursoaica
37+

Ursoaica spune:
Daniela eu am zis arbitrii in timpul liber....asa ca noi
. Iti dai seama ca nu ne bazam pe asta, am fi chiar
. Daca nu avem alt program mergem la aer, ne mai distram, radem de antrenorii care urla la sportivi si pe sportivi ii doare undeva...![]()
Noi nu am facut nici unul Facultatea de Sport, este pierdere de timp. Avem alte facultati.
poze
Ursoaica
37+

ralirali spune:
Ursoaica, fa si tu o lista cu ce vrei sa cumperi si da-o cuiva ca e jale in perioada asta prin magazine... sau du-te dupa ora 10 seara pt ca majoritatea si-aiprelungit programul acum de sarbatori. Cat despre casele speciale pt gravide...treaba grea...de ex la Carrefour Brasov e una care e mai mereu inchisa si daca indraznesti sa zici ceva sar ceilalti pe tine.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
marchplayer spune:
Irina ca Irina dar de ce nu intra Bee sa ne spuna ce a facut la doctor? Oare a oprit-o acolo sa nasca? BEEEEEEEE! da-ne de stire!
Tanti, nu mai sta doar la citit mai converseaza-te si cu noi ca si eu mai am o groaza pana nasc..sper sa n-o comit mai devreme de termen!
Ursi, dar de ce nu se duce doar sotiorul tau la cumparaturi? Fa-i listuta. Daca este ca al meu stiu ca n-ai nici o sansa!
Eu am asa de multa energie dimineata si seara zici ca sunt o carpa!
daniela 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Ralu m-as duce eu mai tarziu dar nu mai am cu ce sa ajung acasa! Ca titiul l-am vandut.
Ralu si Daniela degeaba ii faca listuta caci sunt atat de uituca incat sigur nu-i pun ceva pe ea ... saracul asa mi-a zis si el dar eu NU ca tre sa vad eu ce este pe acolo, doar asa imi aduc aminte ce mai imi trebuie.
Mooamaa iar se impinge...
poze
Ursoaica
37+

marchplayer spune:
Este riscant sa te duci la hipermarket fara listuta ca eu tot ce vad pe rafturi am impresia ca-mi trebuie acasa si astfel ajung sa cheltui o gramada de bani fara sa cumpar esentialul, adica ma trezesc acasa ca nu avem ce manca.
daniela 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Ralu am uitat sa-ti zic ceva....pai cum sa sara aia pe noi...cand ne vad catai oamenii suntem se fac mici, mici (sotul are 1,95 si 100kg, eu
) devin muti instant.
Am ras odata pe tema asta de ne-am prapadit amandoi: eram la casa si ne-am asezat la coada, dupa ce a terminat casierita cu clientul ne-a chemat pe noi care eram ultimii. Si au sarit clientii pe ea
.....dar cand s-au intors au amutit toti (erau vreo 15 carucioare inainte)....si uite asa am reusit sa o distram si pe casierita si am ras si noi cu o pofta....
poze
Ursoaica
37+

utocatalina spune:
Eu il astept pe Dan cu n liste...i-am pus deja pe zile ce are de facut...cred ca o sa fie "super incintat."
. Acum e in vama...fetelor aveti idee citi km sunt de la Oradea la Buc?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

ralirali spune:
Ursoaica, zau ca nu m-as supara sa profit de gabarit in asemenea cazuri. Si sotul meu e la aceleasi marimi si eu mai mica, dar sigura
, dar nu s-a gandit nimeni la noi..saracii mititei
. Singura chestie de care am profitat a fost sa parcam odata pe locul e handicapati pentru ca nu erau locuri de parcare decat ff departe si pe mine ma durea burta...dar Ovi a stat numai cu emotii.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
utocatalina spune:
Mie
nu cred ca o sa-mi atirne ca sunt mici rau...si stiu si niste exercitii bune pentru ele! In schimb mi-e ca burta o sa fie problema, ca daca nu o sa am voie sa port centura speciala din cauza cezarianei, se va reface mei greu...basca ca vreo 3 luni nu o sa am voie sport..aveam si pentru burta niste exercitii beton!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!