La bine si la greu impreuna (cap. 6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

La multi ani fetelor!
Felicitari proaspetelor gravidute, bafta celor in asteptare si tuturor celor care asteapta un bebe. Presimt ca anul asta va fi un an bun pentru noi toate, spre deosebire de anul trecut cand toate picam din cand in cand moral si poate chiar si fizic...
Sper ca saptamana viitoare sa ajung si eu la doctor sa vad daca fac laparoscopie sau nu. Sau poate se rezolva ceva la sot ca eu nu prea cred ca de la un chist nu poti ramane insarcinata, dar faptul ca nici la el nu e in regula, e altceva cred eu, asa ca o sa mergem amandoi. O sa va dau de veste.
Dar celelalte fete sunt inca in vacanta???
Haideti la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla,astept raspunsul pozitiv peste 2 saptamani. Presimt ca se vor prinde 2.
Eu sun luni la Bc. Maine pleca Ilie in Spania. O sa raman singura si o sa trec singura prin toate.Dar daca o sa fie bine.........voi uita.
Galinarodica, salutari si La Multi Ani!!!!!
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Kla,iti tinem pumnii si sa dea Dumnezeu sa fii !
VA
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

LA MULTI ANI 2006! Sa speram ca acest an va fi mai bun pt noi si ca vom avea bebelusi in 2006!
Claudia, Iliuta, sunt alaturi de voi! Si eu am presimtirea ca peste cateva saptamani vom avea vesti excelente, dupa nr.de foliculi ai Claudiei si dupa presimtirea lui Iliuta! Bafta multa, tin pumnii!
Mihaela, buna idee sa-l iei si pe sot la investigat, nici eu nu cred ca un chist este cauza... au ramas insarcinate fete cu mai multe chisturi... pana la urma cu cine vei face laparoscopie? Sa ne dai de veste ce ai mai facut!

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Ioana si Ion, Ioana75, Tabitha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Iar pt RO ANA am mii de , FELICITARI draga mea! Ai reusit pana la urma, si tare ma bucur pt tine! Sarcina usoara iti doresc, bebe sanatos, frumos si norocos!
Vedeti fetelor ca s-a spart gheata si la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA-stai linistita si tu fa ce-ti spune dr. ....si eu am trecut singura prin toate ca doar stii ca sotul meu e acasa 4-5 zile din luna.....tu concetreaza-te asupra tratamentului sa-l faci cat mai bine si corect si ai sa vezi cum totul va fii ok!

PMIHAELA-si eu cred ca un chist nu e o problema sa ramai gravi.....leaga-l fedeles pe sotul tau si du-l la dr.

NATASHA-multumesc mult ,si sper ca in curand sa vii si tu cu vesti bune.....fii sigura ca eu daca raman gravi acum am sa va trag dupa mine pe toate!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Va spun asa pentru ca, desi voi nu cred ca ma cunoasteti, eu va cunosc. Dupa cum vedeti sunt de ceva timp membra pe forum - sunt ani, nu mai tin minte de cand. Nu am mai putut intra insa din vara. Am avut o vara grea si pur si simplu nu m-am mai putut gandi la forum. Am mai avut tentative dar ... ieseam repede.
Sa nu uit: am 28 de ani, in aprilie fac 29, sotul are 36 si suntem casatoriti de 7 ani. Asta asa, ca sa stiti cu cine aveti de-a face.
Povestea mea e "simpla" (voi cele ce sunteti obisnuite cu tratamentele,doctorii, asteptarile, spitalele, sperantele si dezamagirile stiti bine de ce am pus ghilimelele). Am inceput lupta in 1999. La inceput crezand ca e moft, ceva analize, tratamente de scurta durata cu anticonceptionale (ca "totul se va regla" - asa spuneau doctorii). Cand citeam de fete care se chinuiau de ani, peste 5 ani imi spuneam ca nu voi avea niciodata rabdarea necesara. Simptome: ciclu ffff neregulat (cel mai des de doua ori pe luna, cel mai rar la aproape jumatate de an), ovare polichistice, sterilitate primara (pana asta vara). Aventuri: x dozari hormonale, 3 HSG, o laparoscopie, test de hiperglicemie, tratamente cu ova-mit, clomifen, menogon, inseminare. Doctori: Banceanu, Conci,Ancar, Niculescu, Dracea. Spitale: Polizu, Giulesti (x ori), Elias. Incercat si naturiste, acupunctura si homeopatie. Dezarmat de nenumarate ori, bocit, urlat, decetocmaimie?, luat de la capat.
In iunie am concluzionat cu reusita de sarcina gemelara un tratament condus bine zic eu de dna dr Neamtu de la Parhon (trei luni metformin doua pe zi, ova-mit si menogon 7 fiole in ultima luna). Trei foliculi, inseminare la Giulesti la Moisa si sarcina gemelara. Pierdut primul bebe la 4 saptamani si pe al doilea la 7. Cazut rau, rau in butoi. Pana acum, din august nu am mai putut pronunta cuvantul copil fara sa simt ca se rupe ceva in mine.
Ma simt singura in toata aceasta poveste (sunt casatorita, sotul e ok cu materia prima dar ... e barbat nu intelege complexitatea problemei). Sunteti singurele care ma puteti intelege si de aceea ma intorc la voi.
Azi dimineata (sau poate ieri, nu mai stiu bine acum) am avut iar acel vis pe care sigur il aveti si multe dintre voi, in care am un copil. Si ma trezesc din visele astea bulversata complet, cu un dor cumplit dupa copilashul pe care l-am lasat in vis.
Am zis ca Il las pe Dumnezeu sa hotarasca ce se va intampla cu mine mai departe si ca nu voi mai incerca nimic dar ... . Din nou mi-a incoltit in minte gandul ca daca totusi trebuie sa fac ceva si eu nu inteleg mesajul lui Dumnezeu pentru mine?
As vrea sa fac ceva dar, culmea, dupa atatia ani, atatia doctori si cu mult mai desteapta in ale ginecologiei decat eram la inceput, nu stiu de unde sa o mai iau.

Mi-au venit in cap mai multe variante: sa continui sa stau asa sa vad ce mi-o rezerva Dumnezeu (dar imi e frica ca trece timpul si ... nimic), sa ma intorc la dr Neamtu sa iau de la capat totul sau sa caut un alt doctor pentru o perspectiva noua (ma gandeam la dr. Tutunaru). Sau poate sunt si alte variante si eu nu le vad?
Poate Dumnezeu lucreaza prin voi si sfatul vostru va fi mesajul meu. Voi ce ati face in locul meu?
Va pup si va multumesc ca suntem la bine si la greu impreuna. Mai rar!
Cu drag,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Catalina: eu nu am asa "vechime" ca tine, dar stiu ca nu ma voi opri pana nu voi avea copilul meu, indiferent prin ce metode. Imi pare rau pentru sarcina pe care ai pierdut-o, dar faptul ca ai obtinut-o reprezinta un succes, eu asa as vedea lucrurile. Inseamna ca se poate si ca data viitoare vei sti mai bine ce trebuie sa faci ca sa duci sarcina la termen. Tu trebuie sa faci asa cum iti dicteaza sufletul. Noi iti putem spune ce am face daca am fi in locul tau, dar nu este bine sa dam sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Tabitha, iti multumesc pentru cuvintele tale calde. Stiu, stiu ca decizia imi apartine doar ca acum e mai multa confuzie in capul meu decat orice altceva si ma gandeam ca e bine sa aud si ceva sfaturi.
Multumesc,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Catalina draga: eu nu-mi vad viata implinita fara un copil. Daca ai mai citit din urma stii ca nu am sanse sa raman in mod natural si ca am la activ un ICSI nereusit. Si cu toate astea nu vreau sa ma opresc. Inainte de a purcede la primul ICSI m-am gandit ca in caz de esec sa nu mai incerc a doua oara. Esecul a fost, dar eu mi-am schimbat planurile si ma pregatesc deocamdata pentru IAD si daca nici asta nu reuseste, o sa mai fac un ICSI. Nu stiu cand, ca bani nu mai am, dar o sa-i strang. Tanara nu mai sunt, ca deja ma pregatesc sa schimb prefixul, dar lupt pentru sensul vietii mele. Iti doresc ca un numar cat mai mare de fete sa iti spuna opinia lor, astfel incat sa poti lua cu constiinta linistita o decizie. Si mai ales iti doresc sa reusesti sa ai un copil.

Mergi la inceput