La bine si la greu impreuna (cap. 6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Catalina, ai dreptate, la bine si la greu suntem impreuna ... ma bucur ca ai venit printre noi sa-ti descarci sufletul, te inteleg bine, si eu am pierdut o sarcina in 2004... am trecut si eu pe la multi medici si am fost dezamagita de multi din ei, am avut de multe ori senzatia ca sunt in mijlocul unui cosmar si ca vreau sa ma trezesc repede din el, ca realitatea nu poate fi asta.... dar dupa o perioada destul de lunga de consum nervos enorm, acum am reusit sa-mi gasesc un asa-zis echilibru... acum nu mai caut medicul 'perfect', pur si simplu acesta nu exista, exista doar medici care imi pot rezolva pe moment niste probleme... Cateodata stau si ma gandesc ca in cazul nostru neexistand un motiv clar al infertilitatii, cauza nu poate fi decat intr-un dezechilibru energetic, o proasta administrare a energiei vitale... nu vreau sa filozofez acum, dar sunt sigura ca de multe ori si medicii cei mai priceputi si cu experienta multa sunt depasiti de situatie si atunci apare termenul de 'infertilitate inexplicabila'...
Catalina, nu iti pot da sfatul sa mergi la cutare sau la cutare medic (chiar daca am avut contact cu medicii mentionati de tine) pt simplul fapt ca as fi subiectiva, poate in ziua in care am mers eu la consultatie la unul din ei dr. respectiv avea o problema personala grava, ea s-a repercutat asupra atitudinii profesionale in acel moment, poate eu am ramas cu o impresie proasta despre acesta si imaginea mea este deformata, realitatea fiind alta si medicul respectiv este altfel...
De aceea iti dau alt sfat: incearca sa mergi la mai multi medici, in paralel, tatoneaza terenul, vezi ce opinie emit fata de diagnosticul tau, pe parcurs iti vei da seama singura care din ei este compatibil cu tine si daca este, daca iti acorda atata atentie cat ai nevoie si vezi ca se preocupa de tine, mergi mai departe cu el... in acelasi timp pastreaza legatura cu endocrinologul, mai ales ca ai fost multumita de el, poate este cazul sa refaci analizele hormonale dupa aceasta pauza...
Un sigur lucru as vrea sa-ti mai spun : nu abandona! Vom merge impreuna, si la bine (cand vom fi insarcinate si vom avea copii sanatosi) si la greu, cand avem nevoie de un sfat sau o incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturile voastre. Nici nu ma asteptam la altceva din partea voastra decat la caldura si vorbe care sa imi mearga la suflet.
Tabitha, imi cer scuze, stiu ca m-am dat inteleapta mai devreme dar ... ce inseamna ICSI si IAD?
Natasha, ai mare dreptate in ce spui, ma voi gandi si la repetarea analizelor, mai ales acum dupa o sarcina.
Doamne ajuta!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Catalina, permite-mi si mie sa-ti urez bun venit, si sa-ti zic sa nu renunti la lupta. Intr-o buna zi vei castiga. Trebuie sa crezi in tine. Daca s-a intamplat o data, se va mai intampla.CAPUL SUS SI MULTA BAFTA!!!Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Natasha, pupici si Kla, eu sunt fff linistita, sper ca si tu stai mai mult prin patut si nu te pui sa faci curat prin casa, sau mai stiu eu ce.Peste 2 saptamani vrem vesti bune, si sunt sigura ca le vom avea.
Picaflor, tu ce mai faci???
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

A, si inca ceva...........LA MULTI ANI pt. Ioana 75.Sa fii fericita si sanatoasa, si sa te bucuri de Miruna.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna Catalina si bine ai revenit printre noi!
Si eu am probleme de infertilitate, de fapt nu eu ci sotul meu, dar speram sa se rezolve cat mai repede si sincera sa fiu sunt cam incepatoare in acest domeniu, am "doar" un an la activ. Macar tu ai reusit sa ramaideci se poate, la mine nu s-a intamplat niciodata. Deci nu renunta ai mari sanse sa mai ramai si sa duci sarcina la bun sfarsit daca iti gasesti un dr.bun care sa stie exact ceea ce trebuie facut. De ex.dr.T, eu la dansul merg si sunt f.multumita pana acum cu toata ca de 3 luni nu fac decat monitorizari, dar asta din cauza ca pana nu-si imbunatateste al meu barbat spermograma nu prea avem ce face. Verdictul il aflam la sf.luni ianuarie cand vedem daca trebuie sa fac laparo sau incercam o IUI fara aceasta operatie, asta numai in cazul in care se mai remediaza situatia cu sotul meu.
Deci, draguto, nu renunta la ideea de a deveni fiindca nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat asta.
Eu iti doresc multa bafta si sper ca, alaturi de mine si de toate gagicutele cu aceasta problema, te vei numara printrede anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici alaturi de voi cu mainile intinse..apucatile bine
ca io va tin strans..Kla,iliuta,Tabitha,Catalina,Natasha....capul sus si Inainteeeeeeeeeee..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor!

Mihaela, multumesc mult de urari. Sper sa fi cu okisori.
kla dragutza, iti facem galerie.
Catalina, sper ca anul acesta sa iti indeplinesti visul. Cit despre sfaturi, eu sint "fan" al mersului la mai multi medici in paralel. Eu nu am avut probleme de fertilitate, dar chiar si asa in primele 4 luni ale sarcinii m-au vazut 4 dr. Iar pe bebelina am dus-o pina acum la si mai multi, si are doar 4 luni. Pentru ca sint foarte multi medici incompetenti, sau carora li se pare ceva si de fapt e altceva, sau care nu vad lucruri evidente. Fii calma, optimista, si o sa reusesti pina la urma!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANA75-la multi ani fericiti si multe impliniri sa-ti aduca acest an alaturi de bebelina ta si sotiorul tau!!

ILIUTA-hai ca mai e putin si incepi si tu !iti doresc mult mult noroc si sper din suflet ca in curand sa anuntam toate ca suntem gravidute!

NATASHA- despre tine nu mai stiu nimic.....esti in pauza...sau faci ceva tratament?

CATALINA-iti dau parerea mea dar e o parere personala...cel mai important este ceea ce crezi tu ca poti face!eu am inceput cu tratamentele de cand aveam 20-21 de ani....deci sunt multi ani...multe luni de zile in care pe cand stiam ca trebuie sa-mi vina ciclul la fiecare sfarsit de luna eram mai mult la toaleta decat in dormitor..bucatarie...etc....si de fiecare data deza,agirea imi era imens de mare incat cateodata parca aveam alucinatii si vedeam tot cate 2 liniute pe test...doar ca aveam noroc cu sotul care mereu imi zicea ca este doar o liniuta...in fine....dar vreau sa-ti spun ca tot acest timp mi-a dat mai multa ambitie sa continui si sa nu ma dau batuta.....eu cred ca d-zeu nu ne da mai mult decat putem duce...sper ca intelegi ce vreau sa-ti spun

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, nu aduce anul ce aduce ceasul. Va multumesc de vorbele voastre de incurajare. Azi eu si sotul meu am avut o discutie la o ciorba - ce vreti, era spontana - despre planurile noastre. Amandoi eram cam in impas in ceea ce priveste viitorul acestor eforturi ale noastre.
Ne-am hotarat sa mai incercam o data, o singura data inainte sa luam calea adoptiei ( nu vreau sa imi irosesc inca 10 ani in tratamente care nu vor da rezultat ). Voi incerca sa obtin o programare la Dr. T. In functie de cum va fi intalnirea cu el vom incerca din nou sa luam legatura cu dra de la Parhon de care am fost multumiti si vom face exact ce ne sfatuiesc doctorii. Daca e sa ne spuna sa mai facem o inseminare, o facem. Ultima. Chiar daca doar a doua.
Sotul meu a fost de acord ca daca si de data asta toate sunt zadarnice, urmatoarele eforturi le concentram la Directia de Protectie a Copilului.
Asa ca tine-ti-ne pumnii, inca de maine sun sa incerc sa obtin o programare la dr. T. Stie cineva cam care e perioada de asteptare pt o programare (la Ancar de exemplu era de o luna)?
Va multumesc din tot sufletul pentru incurajari si ma bucur ca v-am regasit.
Cu mult drag,

Catalina

Mergi la inceput