La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 4

iliuta spune:
Kla, mi-e dor sa vorbesc cu tine, Picaflor la fel, mi-e dor de toate, am mare nevoie de voi, dupa 6 tre sa sun la medic sa vad ce-mi zice, cand incepe donatoarea stimularea. Kla, fii tare si vei reusi, sa stii ca nu accept sa nu vezi doua liniute pe testul de sarcina. TREBUIE SA REUSESTI!!!!!!!
Va pup pe toate, si va multumesc ca existati.
Mihaela

galinarodica spune:
Buna miha ce mai faci?
N-ai mai dat nici un semn de viatza, sper ca esti bine sanatoasa. Lasa ca o sa vezi ca o sa fie bine totul.

kla78 spune:
ILIUTA ai dreptate cand zici ca TREBUIE SA REUSESC......sa dea D-zeu sa reusim toate.....
eu am facut marti punctia de ovocite si vreau sa va zic ca era sa mor de durere...doamne ce naspa e.....dar a trecut...azi am facut TRANSFERULLLLLLLLLLLL ,mi-au bagat 3 embrioni de calitate bunicica....iar acum urmeaza ce e mai greu:asteptarea pana fac testul.........
hehe sa va zic ce-am facut ......in timp ce doctorul(e barbat) imi introducea embrionii ce credeti ca i-am zis? hmm....asa-i ca sunt frumosi copii mei? hahaa...si dr rade...eu in gandul meu:taci ma nu mai rade ca poate imi arunci copii pe jos!
mai zice-ti si voi cate ceva ca e cam pustiu la subiectul nostru
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Tabitha spune:
kla: asteptam cu nerabdare testul pe care il vei face in circa 12-14 zile. Sa speram ca cei trei embrioni se vor prinde (sau macar unul din ei) si peste 2 saptamani ne vei spune ca esti . Ti-au congelat ceva embrioni? Sau numai 3 bunicei s-au obtinut? Te pupic

kla78 spune:
TABITHA-am avut 11 ovule din care au fecundat 8 ....aproape o echipa de fotbal...mi-au pus 3 si ceilalti 5 mi-au spus ca daca continua bine ii vor congela in caz ca nu raman gravi acum!mi-au spus ca s-au dezvoltat toti binedoar ca sunt putin DEFRAGMENTATI...sincera sa fiu nu stiu cum se traduce cuvantul asta i romaneste.
noroc!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Tabitha spune:
kla78: Sa dea Domnul sa se prinda din prima iar pe ceilalti sa-i folosesti pentru al doilea bebe. Tinem pumnii, da? Sa stii ca suntem sufleteste alaturi de tine si ca te sustinem. Facem si galerie, daca vrei

kla78 spune:
multumesc mult fetelor!!!!!!!!oare ce ne-am face noi una fara alta?hmmm...eu una refuz sa ma gandesc....
sa stiti ca si eu sunt alaturi de voi cu sufletul...cu gandul....si va pomenesc mereu in rugaciunile mele ....chiar daca in ultimul timp nu mai prea scriu eu sunt mereu cu voi,de asta fiti sigure!
mii de multumiri pt. sustineri,si spre ca in currand sa ne laudam toate cu teste cu 2 liniute!
pupici

Tabitha spune:
kla78: acest forum arata solidaritatea umana, cand fara a astepta vreo recompensa, noi ne ajutam intre noi, cu o vorba buna, cu sustinere morala sau chiar mai mult, cu sfaturi etc. Cateodata stau si eu si ma gandesc ce caut aici? Raspunsuri la intrebari, desigur, dar sper ca macar printr-o vorba buna sau o parere sa ajut si eu alte fete, asa cum la randul meu sunt ajutata. Va pup si sa stiti ca sunteti minunate.