Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Matei !

Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si cuminte, sa asculti de mami si de tati si sa ne dai si noua toooooort.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani tuturor! Sa aveti un an nou fericit si imbelsugat si cu siguranta, mai bun decat asta!

La multi ani Robert!
La multi ani Bogdan!
La multi ani Cristian Costantin!
La multi ani Daniel Alexandru!
La multi ani, Matei!

Miine e rindul nostru, hihi.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

La multi ani,Matei!Sa fii sanatos si frumosssvg !ti reaza si EDi,kse vede,nu?Te pupa m !pe ma i tarziu,ca nu se mai poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, MIRCEA!!!! Sa cresti mare, sanatos si puternic!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Matei!!!

Anca, sa va traiasca flacaul!!sa fie sanatos, norocos, cuminte si voios!!Pentru mami

La multi ani Mircea!!!

Diana, sa va traiasca si voua flacaul!!sa fie sanatos, norocos, cuminte si voios!! pentru mami

sa petreceti bine fetele si sa puneti poze.

pupici si nani bun!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Mircea !
La multi ani Rares Alexandru !

Sa aveti parte de Sanatate, Fericire si numai Bucurii..... si de un tort mareeeee sa apucam si noi o bucatica !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Matei,Mircea,Rares Alexandru!Sa aveti o viata lunga si frumoasa ,plina de bucurii si multa sanatate!
La multi ani va doresc tuturor si sa va dea Dumnezeu in anul care tocmai a inceput numai bucurii si fie ca toate visele voastre sa se implineasca!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by buli

noi continuam petrecerea
va rugam, poftiti!

Matei a implinit 2 ani!
ma uit la el si-mi place
La multi ani, baietel bun si cuminte, sa cresti mare, sa fii sanatos si tot timpul voios!

LA MULTI ANI SI DE LA FETITA MEA, MARIUCA!!! SI MULTI PUPICI LA FRUMUSELUL BAIETEL, CARE E CU DOAR O ZI MAI MIC DECAT EA

PS. VETI AVEA DE SARBATORIT SERIOS LUNILE ASTEA...IAN-FEB...
DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR, SA VA TRAIASCA PUISORII!!!

Mariuca(31 dec.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI tuturor pentru 2006 !

Si pentru ca a inceput petrecerea si va tine 2 luni si ceva:

La Multi Ani Matei !!!

La Multi Ani Mircea !!!

La Multi Ani Rares Alexandru !!!

La Multi Ani Mihnea Ioan !!!

Va dorim tuturor sa fiti sanatosi si sa cresteti frumosi si destepti!

Sa va jucati mult si sa va bucurati de viata asa cum trebuie!

Gata si noi cu petrecerea de Anul Nou si cu sorcovitul.
Arturicii canta in continuare "Domn Domn", "Mos Craciun" si "Sorcova".
Au in ultimul timp un chef de cantat de nu se mai opresc.

Nu stiu daca am apucat sa va spun ca Philip a inceput sa il zica din ce in ce mai clar pe R. Daca Yann la TARE ii zice clar TALE, Philip zice TARE. Un R mai primitiv dar e R.

In rest, eu cu emotiile dinaintea plecarii. Joi dimineata la 6 zbor. Mi se face rau numai cand ma gandesc ca stau Arturicii 2 saptamani fara mine si eu fara ei desigur.
Nici n-am plecat si de-abia astept sa ma intorc...

O seara frumoasa tuturor,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

LA MULTI ANI pe 2006!
Buna fetele! Nu stiu daca va mai amintiti de mine dar am trecut si eu pe aici sa va urez sa va traiasca comorile. Eu sunt pe ultima suta de metri si astept sa nasc pe bb2..Am termen in jur de 10 ian. Dar inca ma mai duc la munca...Saptamina asta. In plus mai e si Diana care imi maninca restul de timp asa ca am fost doar cu cititul pe aici. Eu inca nu prea dau semne ca ma apropii, burta e inca sus, contractii ioc..Doar ca simt ca bebe nu prea mai are loc sa miste...Dr. mi-a zis ca e lung..Si nici nu stiu inca ce sex are, ca de fiecare data mi-a facut figura..ba ca erau picioarele crucis, ba cordonul exact acolo..si am facut echo in fiecare luna, dar asta e, oricum nu conteaza ce e..sanatos sa fie! Va pup si va anunt cum ies din spital ce am facut!

Ana 39+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput