Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 8

ramonaa spune:
Buna! Am vazut si eu pozele cu Rares, Albert si Arturicii si sunt toti niste copii frumosi si veseli.
Adriana, doar una din fetite e verisoara lui Robert, cea cu parul mai scurt.
La mine merge intarcatul foarte bine, Robert nu mai cere, i-am spus ca am dat tzitzi la un bebe, sa creasca mare, iar el trebuie sa pape cao. Ieri noapte a fost una dintre putinele nopti in care Robert a dormit toata noaptea fara sa ceara nimic (mai ales tzitzi). Sanul nu mai e asa umflat. In prima zi nu l-am stors deloc si era foarte dureros si tare. Acum e ok.
Pana in 2006 nu cred ca mai intru pe net, asa ca va doresc sa va distrati pe cinste, sa aveti un an mai bun si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
LA MULTI ANI, 2006!http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Ioana77 spune:
Emilly
Plecarea mea este pe 5.01 si intoarcerea pe 20. Vin singura singurica. Cine crezi ca imi dadea mie viza daca veneam cu Arturicii?
Mai vorbim pe net despre cum am putea sa ne vedem un pic.
Multumesc mult pentru ideile de cadouri!
F probabil maine nu voi avea timp de net asa ca va urez:LA MULTI ANI !
Sa aveti un an 2006 mai frumos decat cel ce se incheie si sa aveti multa sanatate!
Sa fiti mai puternice si mai indraznete!
Sa aveti doar oameni buni si prieteni adevarati alaturi!
Sa va bucurati in fiecare zi de ceva!
Sa aveti multe impliniri!
Sa va aveti iubirea aproape!
Nu uitati sa va puneti o dorinta in pragul dintre ani! Sigur vi se va implini!
LA MULTI ANI !
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

ad_risnov spune:
'Neata!!!
Si noi suntem prinsi cu ultimele pregatiri pt. Revelion! Pe vremea asta frumoasa ne-am propus si o plimbarica, asa, ca porumbeii
.
Pe Rares il auzim in fiecare zi si se pare ca ii merge tare bine la Campulung, dar in ultima vreme a inceput sa ne strige, scumpul mamei. Abia astept sa mergem sa-l luam acasa
.
Intru si eu pentru ultima oara sa va urez in prag de AN NOU
LA MULTI ANI!!!
Sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate, pace si liniste in casa si suflet, impliniri pe toate planurile.
Sa ne vedem cu bine in 2006!
Petrecere frumoasa tuturor!

adlemi spune:
Va dorim un an minunat, cu ganduri frumoase si oameni buni si dragi alaturi
Un an in care sa invatati sa va bucurati de toate momentele unei zile
Un an in care sa fiti mai buni, mai rabdatori, mai darnici si mai intelegatori cu cei din jur
Un an minunat, ca pentru voi, suflete minunate...
Si pentru ca eu mi-am dorit cu ardoare ca Andrei Albastrel sa-si ia singur, mergand in picioare, cadoul de sub brad-si aceasta dorinta mi s-a indeplinit de Craciun, sunt sigura ca daca va doriti foarte tare un lucru, el se va indeplini...
Noi avem dovada!!!
Va pupam cu drag si dor pe toti si ne vedem la anul, mai buni, mai rabdatori, mai pozitivi, mai " altfel"...
Andrei Albastrel si mama lui
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

dadi_t spune:
Va doresc ca in anul 2006 sa aveti parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8640 ore de intelepciune, 518400 minute de distractie si in final 31104000 de secunde petrecute alaturi de persoanele pe care voi le iubiti cel mai mult ... La multi ani si un an nou fericit !
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

buli spune:
Dragii nostri,
sa fiti sanatosi, ca sa va puteti bucura de toate pe care vi le ofera viata,
sa-i aveti pe cei dragi aproape, ca sa aveti cu cine imparti bucuriile,
sa aveti bani, ca sa va puteti indeplini cele mai extravagante dorinte,
sa nu incetati niciodata sa visati!
La multi ani!! si sa ne vedem cu bine in 2006
Cu drag,
Matei, Anca si Ovidiu

Elena I. spune:
Sa fiti fericiti ani lungi de-aici incolo si sa va cresteti cu dragoste copiii, sa va bucurati impreuna de fiecare nou pas al lor!
Sa va fie viata imbelsugata si fericita si norocul sa va haituiasca la fiecare colt!
Sa aveti puterea de a trece peste orice greutate pe care viata v-o asterne in cale!
Sa nu uitati ca dincolo de nori e cerul senin...
Cu toata dragostea si din toata inima, regretind ca nu sintem mai sintem alaturi de voi pe forum ca altadata,
Elena si Erica
La multi si fericiti ani!

ad_risnov spune:
Lumeeeeeee, lumeeeeeee!!!
Mateiutz dragutz a facut 2 ani!!!
La multi ani, scumpule! Sa fii sanatos, cu carul norocos, sa ai parte de bine, de frumos, de multa iubire!!!
Anca si Ovidiu, sa va traiasca minunea si sa va aduca multa veselie in casa!

buli spune:
noi continuam petrecerea
va rugam, poftiti!
Matei a implinit 2 ani!
ma uit la el si-mi place La multi ani, baietel bun si cuminte, sa cresti mare, sa fii sanatos si tot timpul voios!

anda141 spune:
La multi ani , Matei!!!!!! Sa cresti mare , sanatos si frumos!!!!
La multi ani la toata lumea!!!! Noul an sa ne aduca numai bucurii, multa sanatate, Dumnezeu sa ne ocoteasca familia!!!!!
Noi am petrecut frumos revelionul, la restaurant in Bucuresti, intr-o atmosfera tare placuta. Pe Albert l-am lasat la mama soacra!!! Astazi vrem sa iesim cu el prin Plazza,la joaca.
Va pupa!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert