Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 7

Emilly spune:
La multi ani Daniel Alexandru!!!
sa cresti mare, sanatos, voinic si voios!!!
Am vazut si eu poze frumoase, Gabi ti-am vazut flacaii si pe mami lor
Ramonaa am vazut si Mosu'vostru si copilasi frumosi asteptind cadouri
si pe Raresochiosul la Mosu in brate, una peste alta cred ca a fost un Craciun frumos pentru toata lumea.
Otilia las ca-i bine cu 2 baietei, si eu mereu m-am visat mami de 3 baietei, pina una alta sunt mami de una bucata fetita iar la fratior nu am inca ccc curajul sa ma gindesc...poate peste vreo2 ani.
Toate aprecierele mele mamicilor curajoase!Adriana zici ca te inscrii la aspirante??
Ilinca e la gradi, tati la servici iar eu invat pentru un examen de inceput de ianuarie.N-am nici un chef de Revelion, as sta acasa in pat dar cu siguranta nu va fi asa.
pupicei si nani bun!!
Emilly cu gaza ei

anda141 spune:
Nu ma gandesc la al doilea, desi daca am de gand, ar cam fi timpul, diferenta mare de varsta nu e buna. Insa nu am curaj, nici nu ma gandesc sa trec la fapte. Toata lumea a inceput sa ne zica sa-l facem pe al doilea, dar eu nu cred ca mai fac. Poate...cine stie? Deocamdata nu. Stiu ca e bine pentru Albert, insa eu sa o iau iar de la capat? De-abia l-am facut pe Albert mai maricel....foarte complicat si greu de luat o decizie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

Emilly spune:
si eu simt ca si Monica, nu am curaj si pace, sper sa nu ma ia prin surprindere vreo noutate de genul asta ca nu stiu cum o sa-i fac fata psihic...efectiv nu ma simt pregatita.Imi doresc inca un bebelus dar cu cel putin un ajutor permanentin jur si asta dupa vreo 2 ani, sper eu...
Emilly cu gaza ei

Ioana77 spune:
Hello,LA MULTI ANI DANIEL ALEXANDRU !!!!
Vad ca se dicuta aprins aici despre cum e cu bb 2, 3.
Si pe mine m-ar bate gandul serios...doar daca as fi sigura ca bb 3 (&4?) este fetita....
Altfel, mie 2 baieti imi sunt suficienti.
Asa ca eu stau pe margine la sb asta si va las pe voi sa incercati!
Deci, Adriana, sa inteleg ca tu esti o posibila aspiranta de 2006?
Noi gata cu Sinaia. Am cautat si in Poiana zapada, si la cota 1400. Dezolant si acolo si acolo sa vezi zapada topindu-se si lasand noroiul sa iasa la suprafata.
De Revelion noi stam cuminti in familie. Nu iesim nicaieri. Voi?
Emilly
Spor la invatat! Daca pe Anca din Iasi am vazut-o, pe Tatiana din Cluj idem, pe Tania din Constanta tot asa, cu fetele din Bucuresti ce sa mai zic, poate ma vad si cu voi. In Ianuarie sunt in zona...
Poate ma poti ajuta cu un sfat. Ce cadouri sunt mai potrivite pentru o familie de tineri romani (cu 2 copii) ce sunt vecini (de oras) cu tine? Ei nu vor sa imi zica ce sa le duc din tara...
O seara faina tuturor,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

ad_risnov spune:
Gabi, si eu v-am vazut pozele si am admirat frumusetile tale de baieti. Se vede ca Mihnea il iubeste mult pe Tudor
! Sa va traiasca si sa fie sanatosi si norocosi!!!
Ioana, ai primit pozele??? Cand pleci in Canada?
Ei, fetelor, eu sunt ca-n povestea cu "vrabia malai viseaza...". Nu va imaginati ca-s prea curajoasa sau prea hotarata, dar parca mi-as mai dori un fratior sau o surioara pt. Rares. Eu sunt singura la parinti si tare greu mai este. Inca nu am luat o decizie pt. a trece la fapte. Va anunt eu din timp
.

amuleta spune:
Daca planuiti al doilea copil, mai bine mai repede.
Alma cere la olita, zice "baie, pipi" si este foarte atasata de sora ei care are patru ani jumate. Danseaza impreuna cind aud muzica si "comploteaza" impotriva celor din jus, isi iau apararea una alteia dar se si paruiesc daca nu le convine ceva. Maria-i spune Almei "Tu faci pipi la olita, nu la veceu ca mine, ca esti mica" iar Alma se supara si zice "Ba nu, mae, mae !" sau o iei pe una in brate s-o pupi si cealalta sare si zice "Acuma eu" sau Alma zice "Pup, pup" si Maria se apleaca sa o pupe. Sint dragute si-mi pare bine ca se au una pe alta.

Emilly spune:
offf amuleta ce frumos povestesti de surioare...niste dulcete mici de sa le pupi toata ziua!
La teorie eu stau foarte bine si stiu ca e bine sa fie apropiati de virsta si sper sa ma invredniceasca Dumnezue macar o fratioara sa-i fac...eu mai am 2 surori si tare bine e...dar stii cum e, te bagi la scoala, apoi vrei un job, apoi parca ai vrea o casa, apoi sa schimbi masina, apoi sa mergi in vacante....si daca te gindesti niciodata nu e timpul potrivit pentru inca un bb.Ma bucur ca am ajuns gravida in Canada ca altfel sunt aproape convinsa ca nici acum nu era momentul pentru un bb.Ma uit la cei din jurul meu care isi doresc dar nu au "timp"...mai vedem noi pina la urma ce-o fi... gazutelor mici!
Ioana pai iti spun ce am mai primit noi de prin tara si ne-am bucurat, oricum toata lumea se bucura de orice vine din Romanica.
Am primit carti de povesti si de colorat, am primit chiar o papusa pe care Ilinca o smotoceste cu drag zilnic, tuica(foarte important), iar eu chiar haine de la Zara(sper ca am scris corect) un pull over tare dragut si o camasa superba iar tati tuica si carti de citit, "inger si Demon" si inca 2 carti de poezie de Sorescu plus iara forte important muzica romaneasca de actualitate si un DVD cu Amza Pelea, ne unge pe suflet de sarbatori.
Sper sa-ti faci o ideie din toate astea si poate reusim si ne si vedem.Cind ajungi?cit stai?vin si Arturicii??hai ca te-am bombardat cu intrebari
No fetele, eu azi tre sa gatesc ceva sa ducem la Rev.O sa-l facem la casa verilor nostri si fiecare duce cite ceva.Ma gindesc la un beof, ceva aperitive si ...alceva nu-mi mai vine in minte.De sarmale toata lumea e satula, poate facem un gratat pe terasa daca tine vremea cu noi.A...sa nu uit de artificii!!
pupicei si o zi buna in continuare!
Emilly cu gaza ei

buli spune:
nu stiu daca ati vazut promo-ul asta
ftp://ftp.iasi.roedu.net/pub/people/xcyborg/helion/fun/DaKINO_TVC_9nov.mpeg

anda141 spune:
quote:
Originally posted by buli
nu stiu daca ati vazut promo-ul asta
ftp://ftp.iasi.roedu.net/pub/people/xcyborg/helion/fun/DaKINO_TVC_9nov.mpeg

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica

(19 ianuarie 2004 )