Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 10

buli spune:
La multi ani, Mircea!!
La multi ani, Rares Alexandru!!
La multi ani, Mihnea Ioansa fiti sanatosi si voiosi!!
io de miine la serviciu ... aiaiai...
Ioana, distractie placuta peste ocean

firutza spune:
La multi ani,oameni buni!Sa ne traiasca minunile de copii si sa avem un an nou plin de fericire!,Sa iubim si sa fim iubiti!
HEEEI,sa inceapa petrecerea!Ce luni bogate vom avea!si
...sa vedti apoi burtica
!
La noi a fost un revelion linistit avand in vedere ca tati a fost de serviciu pe 1 dar tot am dansat,mancat,....Edi s-a speriat rau de artificiile de la miezul noptii!Dar i-a trecut...
In alta ordine de idei ,eu mai am putin si incep serviciul...cred ca va fi tare obositor,acum incepuse sa-mi placa acasa,Edi e mare,vorbeste...e mult mai usor sa stai in casa cu el,comparativ cu iarna trecuta !Asa mi se pare mie!Vai ce a trecut timpul!Ce copii mari avem!Vad ca deja va ganditi la bebe 2,asa-i ca va e dor de copilul mic,mic,mic de la inceput?!Gata ca incep nostalgiile!Va pupam si va dorim din suflet sanatate maxima si multe,multe bucurii!Dalia&Edi

Andra28 spune:
La multi ani!!!!
Sa va traiasca copilasii si sa fiti fericiti, sanatosi, iar Anul Nou 2006 sa va aduca exact ceea ce va doriti.
Noi am petrecut Revelionul in familie, la tara, undeva langa Pucioasa si a fost tare frumos dar a lipsit zapada si a plouat din plin.
Alexandru a fost foarte incantat de focurile de artificii si s-a culcat pe la ora doua noaptea, iar a doua zi povestea ce lumini frumoase vazuse noaptea. A primit cadou o sanie si ptr ca nu a avut zapada a folosit-o drept garaj pentru masinutele lui si era tare incantat.
In ceea ce priveste BB2, eu sunt 100% hotarata ca il vreau,dar sper ca el sa apara in 2007, spre sfarsit. Nu stiu de ce , dar sunt convinsa ca diferenta de varsta de 3-4 ani este optima. Mai vrem un copilas ptr ca amandoi avem cate o sora si ne este tare bine asa.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

dadi_t spune:
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI MIRCEA!
LA MULTI ANI MIHNEA IOAN!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!
ANA, ITI TINEM PUMNII SA FIE BINE...NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS SI MANCACIOS!
IOANA, DRUM BUN, DISTRACTIE PLACUTA SI SA TE INTORCI SANATOASA!
EU DE AZI LA...SERVICIU...DE AICI VA SI SCRIU...AM AVUT EMOTII CA LA EXAMENE...HIHIHI
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

anda141 spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI, nu stiu , parca v-am mai zis!!!
Eu am facut o noapte alba, Albert a facut febra aseara asa din senin,39.5. I-am dat Nevralgin, Nurofen, i-a trecut aseara , apoi pe la 5,30 dimineata a facut din nou, i-am pus un supozitor cu Novocalmin, i-a trecut febra si l-a apucat tusea, asa ca eu nu am putut dormi deloc. Acum nu mai are febra, i-am mai pus un supozitor cu paracetamol preventiv , nu a vrut sa manance nimic,e tot marait,nu stiu ce o avea. Poate trec pe la medic dupa amiaza. Asa rau e cand e copilul bolnav. Alte simtptome nu are, decat ca tuseste, dar nu f. rau are asa cate un episod.
M-am intretinut moral cu Ioana, ca ma speriasem de la o vecina,care e cu al ei in spital, zice ca are rujeola si Albert s-a jucat cu el joi seara, nestiind nimic, doar ca avusese febra ziua, dar nu am stiut. Asta este, ce-o fi speram sa ne treaca repede si fara alte complicatii.
Va pup si va doresc o zi buna!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

layla spune:
MATEI
MIRCEA
RARES
MIHNEA
La Multi Ani pe 2006, sa fim sanatosi, fericiti si iubiti!
Noi am petrecut revelionul la Constanta la un restaurant in Mamaia. Alex a ramas acasa cu bunica si a fost tare cumintel.
Eu am inceput de azi serviciul la program normal de 8 ore ( anul trecut am stat doar 6 ore).
Spor la treaba tuturor mamicilor care au inceput serviciul anul asta!
Cat despre BB 2 cred ca in 2007!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

ralualexandrei spune:
La multi ani Mihnea sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!
Ana sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!
Ioana calatorie placuta si sa te intorci sanatoasa!
Tania servici usor!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

DARAEL spune:
La multi ani Mihnea Ioan !
Iti doresc sa ai parte de Sanatate, Fericire si o Viata plina de Bucurii.....
anabordea – nastere usoara, dar, pana atunci, la burtica....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

gabiarama spune:
Multumim pentru urari .Mi-as fi dorit sa va invit sa bem impreuna un pahar de sampanie , dar Mihnea are o enteroviroza cumplita si suntem la regim .Si, colac peste pupaza ,lui tati i-a busit o tanti spatele masinii
.Mai multe aflu cind ajunge acasa .Si tot la capitolul vesti :urmeaza sa aflu daca finuta noastra are sau nu varsat de vint .Si ma ia cu fiori cind ma gindesc ca pe 1 ianuarie a fost la noi in vizita .
Petrecerea noastra s-a aminat pt 7 ian ,de sf Ioan .Speram sa nu fim nevoiti sa o anulam .
Monica ,multa sanatate puiutului tau .
La multi ani, Matei!
La multi ani, Mircea!
Gabi
Poze

Helen spune:
LA MULTI ANI TUTUROR POZNASILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANISORI: DANIEL-ALEXANDRU, MATEI, MIRCEA SI MIHNEA! LAYLA, ANCA, DIANA SI GABI, SA VA TRAIASCA BAITEII, SA FIE FERICITI, NOROCOSI SI SANATOSI!
Despre Cosmin am uitat sa va spun ca nu mai foloseste suzeta (,,suji'' sau ''bibi'' cum ii spune el) ptr ca are ,,buba'' adica a muscat din una din ele si a gaurit-o, i-am spus ca facut buba si nici nu s-a mai gandit sa puna gura pe ea (culmea, ca altfel baga in gura in continuare mai tot ce are in mana). Alta nu i-am mai dat, asa ca la culcare mai intreaba de ea, i-o dau, se uita, zice ca are buba si o pune la loc pe masa dupa care pleaca la nani... Nici nu mi-a venit sa cred mai ales ca nu eram inca stresata de subiectul suzeta. Dar cu olitza suntem o.
Cu vorbitul inca tot nu leaga si vorbeste destul de stalcit iar cuvintele mai lungi doar partial... culmea este ca uneori il zice pe r, asa mai slab dar il zice...
Altor copii oare li se intampla ca unor obiecte sa le zica cu totul altfel? Cosmin are cel putin doua fixuri si unul care suna si f rau... adica zice in loc de masca (este una pe perete) -,,tasza'' si in loc de plange zice ,,mu-e''...... ma dispera, nu stiu de unde pana unde!
El isi spune MIN ,nu stie sa zica Cosmin sau nici nu vrea. Cel mai mult imi place cand spune sus si jos... adica ,,cius si geos'' si cand ii striga lui tatsu' sa taca , zice ,,taszi'' Oare o fi sasait? Inaca e prematur de aprecait ca abia de vre-o luna s-a apucat sa vorbesca cat de cat mai multe!!!
Inca o data ,,LA MULTI ANI TUTUROR!"