Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Fetelor voi dati apa la bb?Fetita mea este alimentata mixt.I-am mai dat ceai dar rar in schimb mama mea m-a bate la cap sa-i dau apa.Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pharmacris, din cate stiu eu, apa se da numai in momentul in care incepe sa pape hrana solida. Si nici atunci neaparat, pentru ca isi ia lichidele din suculetele care o sa le bea.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Raluca si Codruta, va multumesc mult, incerc de maine, asta seara i-am dat deja cu...ulei! Aiurea total cred...

Mai fetelor, eu o sa ajung o epava in curand cu adormitul copilului, nu stiu ce sa ma mai fac! Numai in brate adoarme si de foarte multe ori se trezeste si urla cand il bag in pat si o iau de la capat. Simt ca nu mai pot! Chiar nu mai pot! Ce sa fac? Are doar 8 saptamani, la varsta asta altii dorm pe ei, ca sa nu mai zic de jadi care doar ca nu il stoarce dupa masa...

Mergi la inceput

Rectific: nu doar in brate adoarme, ci si plimbat, si nu in aceeasi camera, vrea in toata casa, pe cuvant! (stiti vreun leagan de copii bun?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Tonnia si al meu vrea plimbat .....am descoperit insa alta metoda de adormit, il pun in pat si eu langa el lungita, ii bag tzitzi in gura si asa adoarme... chiar daca uneori protesteaza la inceput ca ar vrea in brate ...asa il adorm si ziua...

Jadi bine punctat, chiar asa de Flavia nu mai stim nimik .....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Evident ca daca am baut cafea, am mai mult lapte, ca tot e inutilizabil, nu?! care mai sunteti treze la ora asta, ce ma sfatuiti, sa risc sa-i dau laptele asta? precizez ca am baut cafeaua la 6 - si acum e 12.
Azi am fost mai mult pe drumuri, l-am lasat pe barbat vorba lui Jadi sa se cunoasca mai bine cu baiatul, ca tot zicea el ca sta ca bona, ca nu sufera ideea de tante straina in casa (pe tante la curatenie de-abia o inghite, si se fereste din calea ei!). Dimineata am fost la piata, am luat carnurile de Craciun si brad si varza murata, am venit inghetata ca un Kk de la vantul asta. Acasa am invartit iute sarmale (vreo 100, zau!) si le-am bagat la conge, si am mai facut si ceva de mancare (mamaliguta si chiftele). M-am ofticat ca nu pot scoate cupilu nici macar la geam - se facea un curent nebun si eu sunt romanca si mi-e frica! Pe urma v-am citit si am vorbit cu baiatul vreo ora! Face spumite si balute, si a invatat sa le scuipe, se distreaza!! Pruuu, face, si se umple de balute! In rest ga, oa, glu pe diverse tonuri, si mai si tipa uneori.
Am baut cafeluta (scuzati insistenta, dar e asa un eveniment fericit!) si am taiat-o la carrefour, doar-doar sa vad si eu minunea de babygym - si sa-mi iau si servetele de ochelari. Ca de obicei, am luat o multime de altele, scor 5 mili sparte. Dar am luat si scutece, si servetele umede, am si schimbat stocul de tetine, voiam sa iau si suzi dar astia n-au nuk de noapte, am luat una normala sa fie. Am luat si o cana brita, ca ne-am cam speriat ce se depune in sterilizator si parca sa bea fimiu toata rugina aia nu-mi prea place. Si niste jucarele de muscat de la fisher-price, aveau 2 modele in oferta. Evident, babygymul nu l-am mai gasit. si vreau sa zic ca am sterpelit involuntar niste ornament de prajituri, ca s-au nimerit pungutele sub boxul de apa si eu am uitat de ele.... mi-a fost rusine cand am descoperit, dar sa ma intorc iar o parcare intreaga si culoarul ala.... m-am lipsit. Am constatat acasa ca m-au tras si ei in piept, ca unul era pretul pe raft (cod de bare verificat!) si altul a fost la casa, asa ca suntem chit si balena, carrefour si eu.
Am ajuns acasa la timp pentru baita. Am cantarit cupilu si sunt incantata, are 6160, adica cu 300g mai mult ca sambata trecuta. Asa da, ptiuptiuptiu! Acum cupilu doarme, eu mai bantui pe net dar nu mult, ca pic de-a-n picioarelea!
Haidi pa!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

Repede cateva raspunsuri:

- Raluca, eu cred ca poti sa-i dai laptele daca nu ai baut cafea multa sau f tare, noua ne-a dat cafea si la maternitate;

- Flori, cel mai bine sfatuieste-te cu un doctor; dar daca ai biletele luat si totul organizat, du-te in Rom si evita aglomeratiile si contactul cu alti copii care merg la cresa;

-Inna, e foarte misto covorasul cu activitati si lui Victor ii place mult; acum i l-am pus in patul in care doarme in sufragerie si e ok, dar uneori loveste zdraganelele in somn si se sperie; cert e ca de abia acum incolo incepe sa-l descopere.

Raportam: noi am facut bradul azi, a iesit fff frumos, acum sa speram ca reusim sa tinem pisicile departe de el. O sa-l pozez maine.

Am o intrebare pt fetele care folosesc sterilizator Avent: la sfarsit nu raman biberoanele si/sau pompa aburite? La noi asa raman si trebe sa le stergem, folosim servetele, dar se mai cheama ca sunt sterile in acest caz? E mai bine sa nu le stergem?

Kristinuta, vroiam mai de mult sa te felicit pentru lactatie, sa fie tot mai mult si tot mai bun.

Pa, pupici, somn usor,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Antoanela, raman aburite, eu nu le sterg, dar cica ar trebui uscate inainte, eu le las asa ca daca le pun la uscat se desterilizeaza.

Raluca, te autodenunti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Si la mine raman aburite (am Chicco, dar nu cred ca tine de marca). In afara de pompa, pe care o folosesc de regula imediat, pentru toate cele am o cutie mare cu capac, pe fundul careia am pus servete; depozitez ce am sterilizat acolo si se mai scurge din abur - dar nu cine stie cat. Oricum, aburul ala e steril.
Hihi Tonnia, m-ai prins!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

buna,
Eu sunt un pic ingrijorata. Am inceput de vreo saptamina sa-i dau lui David morcov (mar nu vrea deloc), problema este ca a inceput sa manince mai putin lapte. Adica inainte minca si 800 ml acum maninca 600-700 ml, cantitatea de morcov este infima am ajuns la citeva lingurite din care jumatate sunt pe afara.
Ba chiar mi se pare ca nu mai este chiar asa falcos!
Nu este un copil slabut, la 3 luni are 6.5kg si 63 cm.
A mai inceput cineva diversificarea? Voi ce faceti?

In alta ordine eu il hranesc cu Milumil 1.... cind se trece la Milumil 2?

O zi buna,

Mergi la inceput