Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, si eu mi-am luat Avent cu 3 viteze, dar nu stiu ce viteza sa folosesc pentru supliment. Tu cu ce viteza ii dai?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Tonnia, pe Radu l-am vindecat asa: sters cu alcool in dosul urechii, sters - uscat bine cu compresa sterila - pudrat cu Baneocin astfel incat sa nu fie start gros, sa eviti formarea de crusta. in 3 zile era ca nou.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana i-am dat lapte pe viteza 1 si s-a enervat cumplit ca ii venea prea repede in gura asa ca le-am parasit si am zis ca le folsoesc cind va fi mai mare insa a venit momentul Humana HN si este gros asa ca sint excelente, am folosit si viteza 2...
Concluzia: te orientezi la fata locului cum ii place Mirunei

Mimsi doua bibe mici si grase au tetine M deci sint bune, celelate 2 bibe mici slabute si inalte din sticla, o bibe e cu sfert de cerc adica pentru ceai si cealalta jumatate de cerc adica lapte asa cum m-a invatat si Kid ca atare o sa le folosesc pentru lapte pe toate, hehe.

M-am benoclat la tetine si unele par opacizate, luni incep sa caut tetine noi... sa vedem pe unde aici in Braila, o sa o sun pe Norina pentru consiliere.

Fug sa fac baie ca e suparat fimiu!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Kid-multumesc de informatii.
Vreau sa-mi activez si eu PM dar nu ma descurc.Va rog explicati-mi cum procedez.

Mergi la inceput

Pharmacris ai mai multe detalii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59406" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Am urmat toti pasii descris acolo.Sper sa fi reusit.
jadi-multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, eu am spalat-o bine in spatele urechii cu apa si sapun si apoi am sters-o bine. Uneori daca era rosie o dadeam cu Petrini sau Bepanthen. Acuma nu mai face. Facea atunci cand transpira.

Sa va zic ce am patit: i-am facut baie repede, sa apucam sa mergem in Selgros. De graba i-am bagat apa in ochi. Saraca a inceput sa planga si nu am stiut de ce decat atunci cand i s-a inrosit ochisorul. Am zis sa ii pun rapid ser fiziologic, sa o curat. Mai tare a plans. Mai bine o lasam sa planga, ca lacrimile ii curatau ochisorul. Oricum, acuma doarme si e bine.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

A urlat copilul pina l-am mufat la bibe. A supt 130 ml dintr-o rasuflare si nici macar nu a mai ragait... era moale ca o carpa si deja sforaia. Deh, daca nu a dormit cum trebuie intre 4 si 7!

Am trimis comanda la bebelushul tau cu tetine, suzete si alte prostii si uite asa am ajuns la 150 lei cheltuiti... sa vezi ce faca va face domnul Jadi cind o sa vada ca vin aia cu comanda la birou ca oricum nu ma grabesc pot astepta pina saptamina viitoare cind revine el la aici la Braila!

Pharmacris cred ca nu e gata cu PM, uite ce scrie moderatorul:

Intri din meniul albastru stanga ecranului la Mesaje Private si de acolo selectezi ACTIVEAZA Mesaje Private.

Asta e mesajul numarul 1000!!!!! hehehe

Alea Alea

Mergi la inceput

Am facut si aceasta operatiune.Sper sa fi reusit.

Mergi la inceput

Ura!!!!

Mergi la inceput