Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata mamici si bb!!!
activitate mai slaba ...de we asa.
Noi ieri ne-am intalnit cu mos craciun, da Vladut a dormit tot timpul :) , am pus si niste poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_elena62000/album?.dir=/fa21&urlhint=actn,ren%3as,7%3af,0

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna Mamici si Bebici!

Tonia si Ancris in legatura cu adormitul eu am luat un leagan de la Primii Pasi pe baterii care e super, nu neaparat de adormit ca ea adoarme singura in patut, dar ca sa poti sa-ti faci treaba, o pui acolo si se joaca singura. Bine nu f.mult, dar suficient.

Tonia, noua ne-a dat clorimartizol pt. spatele urechii, 3 zile, dar asta trebuiev prescris de medic. Am dat-o trei seri si a fost ok. Plus ca dupa baita trebuie stearsa f. bine acolo sa nu ramana umeda.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Iar m-am culcat tirziu aseara ca am stat si am mai verificat pentru servici cu sotul si inca nu s-a terminat...
Bb a fost cumintel, a dormit bine. La ora 5 cind s-a trezit a doua oara pe noapte era pisat pe partea dreapta si spate ba chiar era un pic recishor. L-am schimbat si nu am mai reusit sa ii dau suplimentul de laptic ca a readormit si nu a fost chip sa il trezesc... specific ca aseara a dormit fara suzi de 3 ori consecutiv: la 8 seara, la 12 noaptea si 5 dimineata. Insa la 8 era treaz si plin de voie buna, vroia joaca si eu nu reuseam sa tin ochii deschisi... noroc cu mama, i-am dat sa manince si l-am trimis jos sa se gidile impreuna cu bunica-sa. Si asa am readormit pina la 11 jumate, ne-am trezit, am mincat, l-am trimis pe sot dupa brad, eu l-am alaptat pe cel mic si l-am scos pe terasa in carucior.
Asa si-a facut un obicei de a urla cind il imbrac cu caciulita si cosmonautul de scos afara... nu il poate consola nimic, noroc ca uita atunci cind il pun in carucior, ba mai mult cind da cu nasul de aer rece inchide ochii si ala este... nu stiu daca doarme ca trage virtos din suzi dar nu misca in front.
Ce sa mai, e un copil cuminte!

Racaru, David este un copil bine ca greutate. Daca te consoleaza cu ceva, bb al meu va avea la 3 luni fix undeva in apropiere de 6 kile dar nu le va atinge (5.800-5.900 preconizez eu).

Karmenutza felicitari pentru cele 5 kilograme... asa ma bucur si eu pentru fiecare gram luat mai ales ca eu stiu cu ce chin il hranesc.

Azi i-am dat bibe imediat c a rigiit si a mincat inca 20 ca sa completeze cele 80 supte de la titi... zici ca e gradat pe stomac si cind atinge 100 ml mincati nu mai vrea nici sa il pici cu ceara!

Eu sterg aburul de pe biberoane... ma enerveaza la culme! Nu sterg insa tetinele de nici o culoare si am vazut ca se recomanda ca tetinele sa fie prinse de cerculet atunci cind sint umede. Eu am cumparat de la Litaf un suport cu craci pe care se usuca biberoanele... uneori se scurg bine, uneori nu. Pompa Avent se scurge bine numai ca de obicei eu o astept sa o scot din sterilizator ca sa o folosesc. Sint multumita ca am ajuns sa ma mulg numai 1 data pe zi si anume intre 7 seara si urmatoarea masa, pentru ca daca ii dau humana hn si nu dau nimic din titi, se fac titele beton si daca nu ma mulg ma inrosesc toata si zici ca sint pamela anderson in mizerie!
Asa ca mulg 200-220 dintr0un foc, le pun la frigi si ii pun in alte bibe pentru completare pina se termina sticluta mama.
Nici eu nu mai stiu ce metode sa mai inventez!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut la amiaza! Ca am fost la tzara sa o aduc pe mama cu cirnatzi si alte porkarii. La multi ani Iaris si Mihnea!

doruletz, multumesc foarte mult pentru detalii. Oferta e buna, vor sa ne ia pe amindoi ca seniori, dar nu stiu exact cu ce loz sar, o sa intrebam. Multumesc ca te-ai oferit sa-mi raspunzi la intrebari, s-ar putea sa abuzez.
mifloricico, mersic pentru info cu dulapul, te mai intreb eu mai incolo. Dar daca are site pe web, nu ezita sa ni-l dai.

A plins copilu meu cu ditai lacrimile, imi era o mila ... nu putea sa adoarma la tzara ca erau multe persoane si galagie. Am scos-o la aer insa si a adormit repede. Pina acum, fata mea a plins numai de somn, de foame nu apuca, ca eu o indop.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Tonia-ptr bubitele din spatele urechii si de altfel orice fel de dermatita uscata (eritem fesier, iritatie la subrat, etc.) incearca cu Reviken (este fostul Cutaden). Face minuni pe bune, azi dai, maine ai copilul ca nou.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Eu l-am intrebat pe dr de bubite demult (in gasca celor de pe fata) si mi-a zis ca sa nu ma panikesc, pt ca va face si ii vor trece. Drept pt care o spal (la baita) o sterg si ele ba apar, ba dispar. Nu au fost niciodata prea multe sau prea rosii. Cele de pe fata (obrajori) nu mai apar deloc. Mai are cateva bubite de la suzeta (probabil de la umezeala de sub scut) dar si alea vin si trec repede, asa ca nu mai ung copilu ca tot aia e.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si noi ne laudam cu morcovelul... aproape ca bea 60 ml, tot asa ca si celelalte fete ii dau intre masa de dimineata si cea de pranz, ii place foarte mult si kk e foarte bun. Si noi vom manca papa de abia de la 6 luni nu mai repede, dar fructe ii dau ca au multa vitamina c si el are nevoie in perioada asta.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, am notat toate solutiile, trec la atacul urechilor! Mai am sa cumpar Reviken. Multumesc!

Jadi, dar cat mananca pe 24 de ore?

Intrebare pentru mamele celor de 2 luni: se vad dintii prin transparenta gingiilor? Eu ii vad, se poate? Vorbesc de incisivii superiori. In plus e balos tot timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Fetelor pe pagina cnpas.org a aparut un program de declarare de catre angajatori a persoanelor ce se afla in cic. Oare e posibil sa scapam de cozi daca intram in cic pana pe 31.12.2005? De abia astept sa apara normele, ce trebuie sa se publice pana pe 14 ian 2006. Nu am nici un chef sa stau la cozi la Primarie, dar cred ca dosarul poate fi transmis si cu confirmare de primire cu valoare declarata, nu?

E super albumul cu tatici! Felicitari Mfiore!

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Tonia baiatul meu maninca in jur de 600-700 ml pe zi. 600 in zilele proaste , 700 in zilele bune... putin as zice.

Nicole programul respectiv e pentru declararea mamelor care se afla deja in cic sau care urmeaza sa intre in luna decembrie 2005, declaratie ce trebuie depusa pina pe 25 decembrie. Se depune pentru a se stii cite mame vor primi in continuare indemnizatia de la directia de munca, solidaritate sociala și familie a municipiului Bucuresti incepind cu ianuarie 2006. Tot angajatorul este obligat sa depuna un dosar la aceasta directie pentru ca mamele sa isi primeasca indemnizatia... o sa il rog pe sotul meu sa imi faca rezumat la lege si la norme si sa imi spuna cum procedam (el se ocupa cu consultanta pe impozite si taxe).

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput