Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Bombon tare al tau sot si multa rabdare ai eu dc imi facea asa manca rabdari prajite o luna. Da cred ca muream de ras. Auzi ce idei are. Si secretoasa cum arata?
Denisa cum naiba sa le zic ca eram in baie sau alaptam o sa zica ca sunt nesimtita.
Irina 38+
monica70 spune:
FETELE nu mi-e somn deloc....ce naiba sa fac? Daca ma pun in pat numai ma ametesc de cap si eu vreau neapa rat sa vad filmul la 4,30!
DENISA hai mai scrie un pic!!!!
Si lasa pomul ca ai timp,vorba IRINEI! Nu ti-a prezis azi la doctor, pe cand evenimentul...macar asa orientativ???
MONI 36+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Irina pai ce daca iesi la plimbaric cu baiatul tre sa iei si masina?
Si le poti transmite de pe acum ca ti-a zis dr ca nu ai voie vizite 45 de zile.
poze pisoi
Ursoaica
37+

irinadum spune:
Monica da cine te oprste sa mai stai doua ore? Si maine dormi toata ziua.
Ursoaica da chiar ca esti violenta daca ii spargeai tartacutza la om? Eu am un barbat calm si dc se imbata eu ma bucur ca o face rau si atunci vb ca o moara stricata si eu rad de mor. Da ca sa ma bat cu el am sanse doar dc il leg ca ma gandesc ca dc imi da si mie vreo doua bucati cum da pe teren strabat in zbor juma de drum dintre Franta si Romania.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Ce scarba de motan am ...s-a bagat sub plapuma mea, si-a scos doar capul si la pus pe perna si sforaie cu burtan sus.
Iar de dimineata a iesit in balcon si era melancolic...se uita cum ninge...
Iar ati disparut?
poze pisoi
Ursoaica
37+

Bombonicaaaa spune:
I-mi aduc aminte ca acum catziva ani m-am certat si eu mai rau cu sotzul si mergand in vizita la ai lui le-a povestit ca sunt nervoasa rau asa ca s-a gandit socru-meu si cu cumnata
sa vina in " vizita" sa vada ce si cum , sa ne impace in mintea lor ...Rau au facut ca m-am aprins si mai tare , unde m-am pus pe urlat la totzi ca nu-mi trebuie consilieri si avand un ligheam cu apa in mana l-am aruncat dupa ei
ideea ar fi fost sa-l nimeresc pa sot dar i-am prins pe toti 3
Asa ca nu le-a mai trebuit sa calce pe la noi cand eram " in toane"
au plecat fleasca si era si iarna afara .
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
IRINA ...Romteelcomu ala ma opreste
...din cand in cand
Noi ne ciondanim toata ziua, da' ne trece in acelasi moment...Capricorn cu rac
Zodii opuse ...
MONI 36+
si
DIANA

Denisam spune:
Bombo- nu mai fii geloasa, ca nu cred ca ai motive.
Noi avem stari ciudate din cauza hormonilor, chiar ne-a explicat aseara la curs si despre starea post-partum a noastra.
Si noi avem stari ciudate si suntem "ciufute", dar asta e, ce sa facem.
Irina- e ok, luam maine bradul si dc nu merg in padure.
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Of , eu nu suport cand
. Ii vin niste idei ciudate pe chelie , sa innebunesti nu alta-
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Ma gandesc ca totusi merg in pat macar 2 ore...Pana una alta trec la cremalit ![]()
MONI 36+
si
DIANA