Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana_m spune:
Bombonica 

,
doamne am ras de numa. Auzi ligheanul cu apa, pe toti 3
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Ia uite si eu care credeam ca Ursoaica e seful tartorilor apare si Bombon cu ligheanul . Ia mai dati afara din casa mai spune_ti ca sa stiu cand ma enervez ce sa fac.
Monica lasa ma romtelecomul ca sunt niste tampiti tre sa traiasca si ei cat mai pot. Sa ii zici la handi ala care vine sa iti faca pcul ca ii rezolva pe romtelecom.
Ana pai nu oi vrea sa faca eseuri cand e truli.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Pai Irina pe vremea aia il apuca gelozia si mai avea si niste prieteni care ii bagau tot felul de tampenii in cap, toate legate de mine ... cum ca m-au vazut cu nu stiu cine, ca eu nu muncesc (atunci eram in pauza), cand m-am apucat de munca ... ca m-au vazut ei cu seful de raion, ca aduc prea putini bani...Si, s-au adunat, plus de asta el era bolnav cu ficatul si se si ingrasase rau din aceasta cauza (avea 160kg) si ma chinuiam sa-l duc la dr. Dar asta a fost norocul a 2 zi dupa cearta am mers la dr si i-a zis gagica ca daca nu tine regim si nu renunta
moare in 2 luni. Si de atunci este puisor
.
Acum ma intelegi de ce am reactionat asa...stiam ce se v-a intampla cu el si nu stiam cum sa-l fac sa inteleaga. Poate daca nu-l iubeam nu ma durea.
poze pisoi
Ursoaica
37+

Bombonicaaaa spune:
Eu chiar ca am devenit "ciufuta" rau in ultimul timp ! Stiu ca nu am motive sa-l suspectez pe bietul om ca munceste toata ziua ca apucatul dar ma mai apuca si pe mine cand vad ca in jurul meu sunt numai fete suple , aranjate nu ca mine
asa ca imediat ce intra sotul in casa ii iau telefonul la puricit si-l pun la interviu
Nu am crezut niciodata ca am sa ajung in stadiul asta
grasa si nebuna ...
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Ia uite si eu care credeam ca Ursoaica e seful tartorilor apare si Bombon cu ligheanul . Ia mai dati afara din casa mai spune_ti ca sa stiu cand ma enervez ce sa fac.
Monica lasa ma romtelecomul ca sunt niste tampiti tre sa traiasca si ei cat mai pot. Sa ii zici la handi ala care vine sa iti faca pcul ca ii rezolva pe romtelecom.
Ana pai nu oi vrea sa faca eseuri cand e truli.
Irina 38+
Ana_m spune:
Bombonica grasa si nebuna, ma iau cu tine de mana 

Daca pana la 2 nu da nici un semn il sun, ca tampesc aici asteptand 
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Moni-cremalauit placut!
Irina- tu pt ca nu poti sa te imbetzi faci noapte alba?
Vad ca ati dat-o pe cum fac barbatzii la betzie- al meu e asa de haios, e tare pupacios, vb vruet si nevrute, ar spune tot, ar dansa si cam atata, ca pica la somn apoi.Faza e ca eu beat mort nu l-mm vazut, si nu bea prea mult decat f. rar, poate acuma cand s-o naste Emma sa bea mai mult, ca ii tot zic baietzii sa ii cheme la bere, asta dc nasc cand e mama aici, dc nu se vor intalni la
in februarie.
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Ursoiaca bine ca s_a terminat cu bine insa pe viitor mai bine ia ligheanul cu apa si fai o baie ca Bombon ca se trezeste garantat.
Monica treci la crema. Nici eu nu mai stau mult nu ca mi_ar fi somn ci pentru ca ma loveste fiimmiu peste tot. Asta ca nu am si eu laptop. Dar numai pe asta numai dadeam bani acum.
Irina 38+
Denisam spune:
Moni- CREMALUIT- scuze
- acuma e bine?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Lasa-ma si cu baia ca l-am bagat odata in baie si a trebuit sa-l car in carca dupa aceea in casa, nu se mai putea tine pe picioare.
poze pisoi
Ursoaica
37+