Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mi-am adus aminte.
Astazi m-a intrebat sotul daca mi-am facut bagajul? Si i-am zis ca nu. Si iar ma intreba: si cand ai de gand sa ti-l faci?
...Eu ii zic: dar ce vrei sa scapi de mine? Raspuns: nu, vreau sa iubesc si eu bebita...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA si daca vin cu elicopterul? Constat ca tu ai priceput cate ceva,eu nu mai pot cu amangramele la ora asta! Daca faceam conta eram mai vioaie asa sunt prea relaxata...

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da Irina, ai priceput bine, nu stiu Moni ce nu a inteles?
A venit sotu' suparat ca au inchis aia la brazi,c a vrem sa luam unul fain si treb sa mergem maien sa luam, inainte de ora 6, azi cred ca au inchis si din cauza vremeii rele ca tot ninge de la ora 1.

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da program de barbatii maine. Da eu il astept. Deci azi. Nu stiu cum sunteti voi, da eu , geloasa foc. chiar daca n-am motive. Bine ca stau aici cu voi ca altfel deja incepeu sa imi treaca idei prin cap

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA reciteste si tu odata sa vezi cum suna

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ei vin cu tancul.
Denisa da_lincolo de brad ca mai e pana la craciun dc nu in cel mai rau caz tai unul din padure ca de astea tre sa aveti. Si o sa fie fresh.
Ana cam nasol de tine ca eu pot sa il bumbacesc pe al meu dar tu o sa o ai pe mama_sa de maine catelul de paza.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si pe mine ma mai intzeapa gelozia ca a venit o secretara noua la servici la sotz , stiu ca e fara motiv da cand ma uit in oglinda ma apuca pandaliile pe loc Si unde sa mai pun ca aseara a zis dragul meu sot ca parca sunt un clovn din aia care au cercurile alea mari la pantaloni Sa-i mai zic ceva ?! cand eu una ma sperii cand ma vad?

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- deci de la conta ti se trage, bine ca ai inteles ca am si prietena normala, nu numai caditza, cum sa-ti explci ca era vb despre una care nu are forma speciala pt cap si picioare.

Ursu- nu te stresa cu bagajul, nici eu nu am psu nika, nici pt bebe si nci pt mien, stiu ca tu estiinainte, dar nu vin fetele asa fara sa ne dea un semn inainte, doar is finutze, nu?
Irina- pai da sa nu deschizi la musafiri, el spui ca erai cu bebe in baie sau alaptai
Ei vor reveni sau te vor suna si ii programezi cum vrei tu apoi, nu?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor stapanitiva hormonii... ca parca va vad maine la stiri.
Eu nu m-am batut niciodata cu al meu. Si o singura data ne-am certat rau de tot (de fapt m-am certat mai mult singura ca era mort - asta a fost si motivul) si atunci am aruncat cu tel dupa el...noroc ca era cu fir si sa oprit la fix ca altfel nu stiu ce iesea. Si asta acum multi ani.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput