Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
Bee spune:
Irina, eu am fix o sapt. in urma ta! Duminica schimb saptamanile. Dar la ultimul eco, cand a vazut ce Godzilla am in "burtica", doctorul a zis 22 Decembrie, ca e foarte mare si sunt nu stiu ce particule in lichidul amniotic, ceea ce-i zice lui ca ar cam trebui sa iasa fata! CE sa mai, eu vreau sa fie fata mea sagetatoare ca mine! Adica pana miercuri sa o conving sa vina, ca altfel joi, cine stie cum o convinge nenea
.
Chiar plec acum!
Bee
si Fetitza
Ana_m spune:
HA ce gluma Irina !
Somn usor Bee!
Si mie incepe sa mi se faca somn si nu mai vine sotu 
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ursoaica spune:
Pai cine poate fi responsabila decat ... decat capul rautatilor...TUUUU...Monica
Faza este ca NU VREAU ACUM!
poze pisoi
Ursoaica
37+

monica70 spune:
DENISA tat am priceput 
URLU LINA deci asta era!
IRINA mai bine o puneai pe MARAKI nu pe ANA sa
cu socrosenia poate o apreta putin la freza cu niste 
BEE noapte buna!
MONI 36+
si
DIANA

irinadum spune:
Ana dar ce are mai iti dai seama cum e sa dormi noaptea in pat cu soacra si sa te mai trezesti cu un copan de al ei peste tine
. Si tot e bine ca sotul tau tre sa vina al meu a uitat si sa sune..... sa vezi ce bataie ii dau maine ce numai Ursoaica e karatista stai sa ma vezi pe mine.
Denisa deci in concluzie ii fac baie la bebe mai mult ca sa doarma si sa il obosesc.
Bee acum am sa tin minte. Fii atenta deci cand te apuca gandeste-te si la mine sa ma tragi dupa tine ca tare imie ca os a fac sarbatorile cu asistentele prin spital nu de alta dar poate Marian uita sa vina........ cum a uita sa sune azi
.
Monica da_l in pisici pe Vladimir ca nu a murit maine vine iar.
Irina 38+
Denisam spune:
Irina- eu am primit o caditza cam ca cea a lui Bombo din poze, adica speciala ca forma pt cap si corp si picioare, o sa-i fac si poza dc vretzi.
Desi inainte aveam una de la o prietena normala in care voiam sa pun suportul special pt cap, dar i-am dat-o inapoi dc o am pe asta, ca apoi cand cresc si pot sta in fund o sa o pun in scaunul special care il am pt caditza(l-am primit ca nu ma apucam sa iau asa ceva inca).
La curs ne-au zis ca ambele variante de caditze sunt ok si asa mi se pare si mei, nu e cu nimic mai buna cea in forma speciala decat cea in care ai pune suportul, sunt absolut ok amindoua ca sa imbaiem
MAi intreaba-ma ce vrei sa stii, aseara ne-au mai instruit cu scaunul d emasian cums a il punem , ecam complicat dc nu iti iei unul perect pt masina ta si v-am zis cu ce sa ajute tata cand iesim din spital si cum sa tina musafirii departe denoi macar 6 saptamini![]()
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
da chiar o facea punkista ca doar e tara lor . O si vad pe socrela lui Marki cu o creasta din resturile lui Maraki de la masa de seara
.
IRINA 38+
monica70 spune:
DENISA
????? Bine macar ca prietena e normala !!! Da tu vrei sa mai cresti si acum nu poti sta in fund sau ....mai bine merg la culcare 

MONI 36+
si
DIANA

irinadum spune:
Pai cu scaunul de masina nu imi bat capul ca are un suport pe care pun cosuletul deci cosuleul il iau mereu cu mine si se fixeaza usor apoi.
Iar de adus bebe il aduc in landou. De musafiri ce sa le fac sa nu le deschid? Pai vad masina in ftza blocului.
Irina 38+