Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am facut azi o plimbare de o statie de tramvai cu cadita (sau cadoiul,ca a IRINEI e cadita...promit sa nu-i mai zic lighean ) in mana!Si ea si bezna deja!
Nu-mi vine sa cred ca nu mai am nici pe dracu! Cu piciorul- sciatica-spatele...Si cand ma scol din pat e ok!
Totusi mi-a prins bine ca stau acasa si daca-s mai mult pe scaun si pierd noptile...
OUPS! A auzit bebelina tastatura ,hop si ea la invartita!
Tot n-a aparut DENISA????
Eu citeam in SUPERBEBE ca cica dupa ultimele descoperiri bebeii plang in uter... Aia auzeai tu URSULINA?

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mama cat ati scris iara..
Vad ca suntetzi la baitza lui bebe, va zic imediat.
Am facut pui la cuptor cu piure si castravetzi murati si bineinteles caa fost prea mult pt stomacul meu, ma simt aiurea...
Desi nu am mincat mult, dar nu mai e obisnuit, de..
Si m-a luat Dragos la un film fain pe satelit- The perfect men, auzi..
Acuma s-a tirat sa ia brad,a sa ca desi e finaluld e film am zis sa mai scriu un pic cu voi!Zice ca stam cammult la taclale aiurea, auzi la el..i-am retezat macaroana, i-am zis ca ne distram, ca le credea ca ne stresam de nastere, dar de, barbatzii..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee la tine e derutant nu stiu niciodata cate saptamani ai si ma ametesc total. Cand vrei sa nasti dupa tine? Zi o data.
IRINA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Apropo, acum sunt socrii pe drum. Ajung sambata dimineta. Sa vezi de saptamana viitoare..... Sigur nu am sa mai pot intra seara, ca vor dormi aici unde am internet. Ma rog seara am sa pot, noaptea nu. In nici un caz la orele astea

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele de la ultimul ras am burta pietroi si ma doareeee.
Bee inseamna ca o sa fim super grijulii cu bbii.
Si probabil o sa semnam si noi ca fetele, hartiile la iesirea din spital in care juram sa nu destainuim nimanui cum a fost.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bee din cate stiu eu se poate naste si fara munca in casa sau urcat la scari , si e o metoda mai placuta punetzi sotul sa-ti maseze si mai bucura-te si de o partida ,doua ca s-ar putea sa functioneze mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

GAta, mie mi se rupe filmul. Trebuie sa ma duc in pat, sa iau cartea in brate ca sa adorm rapid dupa 2-3 pagini (mai nou dorm cu lumina aprinsa si dupa fiecare drum la toaleta, mai citesc putzin)
Va si va urez Noapte Buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA si cine-i responsabila de ultimul ras?
VAAAAI! Cat e ceasul! Cum il mai vad eu pe Vladimir la 4,30???

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cum zicea Bombo-baitza este mai mult de relaxare pt bebe, si sa doarma mai bine, pina ii cade buricul, trebuei spalat cu o carpita si doar ep cap se puen uns trop de sampon si torni apa cu un pahar sa il limpezesti.
Apoi dupa ce cade buricul, ii faci baie cu apa mai multa in caditza, urmata de masaj si pe masura ce creste lui bebe ii va palcea si mai mult si va fi activ.Asa el oboseste d cilprovoci si cica doarme neintors cateva ore buen pina i se face foame, dc i se face, ca fiecaree diferit!.

Is curioasa dc fetitzele vor fi mai somnambuel ca noi, si de la ataat ciocolata!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana atunci aranjeaza sa dormi cu socroshenia si se rezolva problema.
Ursoaico pai vezi nu mai rade sau si tu esti ca mine ? Pe mine cand ma apuca rad de vorba lui taicamie" razi ca prostu ' in targ" sau "iar ranjesti fasolea"?
Bombonico pai e nasteam de ceva timp dc aplicam metodele alea. Dar uite ca fiimiu mai hiberneaza un pic.
Denisa ia zi tu mama ca cada ai si cate bai trebuie facte ca t esti cu informatiile.
Bee noapte buna.
Irina 38+

Mergi la inceput