Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

irina, ai mai avut si alte semne prevestitoare inainte sa incepi sa pierzi dopul?
ma intereseaza pentru ca eu acum 2 zile am avut ceva contractii si de atunci am burta tare in continuu. mi s-a parut si mie ca ar fi ceva ce ar putea semana cu bucatele din dop (!!!!!!) dar nu sunt sigura

Ella si Daniel Alexandru 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, oricum esti aproape de termen, probabil ca prin perioada aia o sa uit si eu de prestat. Dar din mai sau aug, oh, prea mult mi se pare! Mi-ai facut pofta cu pastele carbonara, cred ca asta il pun pe sotz sa-mi faca, imi place usturoiul la nebunie..
Irina, iti tin pumnii, sa fie totul ok si sa te vedem cu bebe in bratze!
Bine ati venit Ella, Alina M, sa aveti o sarcina usoara!
La noi se topeste zapada, ce urat e afara..tot picura asa trist ca in Bacovia...Ies si eu, m-am imbracat sa ma duc la medicul de familie pt concediu, mai iau aer ca de alaltaieri n-am scos nasul din casa. Si cica trebuie plimbari...
Va dau si eu datele acuma, daca le puteti actualiza: 18 febr DPN, Maternitatea Odobescu, Timisoara, numele fetitzei e Diana.
Pupici la toate fetele!
Ingrid S 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Am intrat sa va salut si sa va spun ca am fost ieri la doctor, am facut ecografie, bebelusa are 1,950 kg, dar marja de eroare e de 400 gr, zice doctorul! In rest era bine, jucausa. La controlul pe masa colul meu e foarte scurt (n-a zis cat) dar inchis (deocamdata). Conluzia e ca trebuie sa stam cat mai cumintei posibil sa o ducem cat mai mult posibil , aproape de termen!

Azi e ultima zi de birou, sper sa mai am ocazia sa intru pana la nastere sa vad ce mai faceti!

va pupic,

Iulia 32+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lida30 spune:

salve! sunt o novice printre voi si ma bucur ca v-am intalnit.Am citit mesajele voastre si mi-am raspuns la multe intrebari.Sunt o mare pt ca avem 33de saptamani si dpn este 24 ian. Voi fi mamica de baietel si voi naste la spitalul Elias supravegheata de dr.I.Parvu.Va tuc si va astept cu un raspuns.lida siei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid pastele carbonara nu se fac cu usturoi.
Nu stiu ce reteta ai tu, dar in It. nu se fac asa.
Voi trece si datele tale pe lista mea. Cu ce dr. nasti?

Ellarad te-am trecut pe listuta mea, sunt ok, astea.

Cata lamureste-ma si pe mine cu o chestie: sta Andreea Marin cu tine-n bloc? sau am inteles eu prostii din ce am citit azi dim. de la fetele din schimbul 2.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Irina, de ce, ce importanta are daca e samabata sau duminica? nu vine doctonrul? sora-mea a nascut duminica prima fetita, doctorul a venit imediat dar...surpriza a venit la plata!! A trebuit sa plateasca vreo 50-100 EU pentru deranj!
Hai ca -sa trezit domnisoara si vrea ea sa scrie!!!

Mira 30+ mami deDAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova eu am inteles ca Banica sta la Cata in bloc, eu stiu de el ca are deja un baiat, credeam ca sta cu tipa care i l-a facut
Iuli sper sa mai intri pe la noi pana nasti, in orice caz iti urez de pe acum nastere usoara cu bebe sanatos, frumos si mancacios
Irina sa ne spui daca mai vezi vreun semn nou!

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Da multumesc mult Cata - acum am descoperit raspunsul tau pe la pagina 5 sau 6. Am retinut - Garmastan - o sa incep si eu sa-mi dau ati zis voi cu doua saptamani inainte (banuiesc ca inseamna ca din saptamana 36 - pentru ca la 38 de saptamani se considera ca esti la termen). Ma apuc sa studiez site-ul pe care mi l-ai dat sa vad poate am noroc si gasesc ceva - ca as vrea sa ma duc la punct ochit punct lovit - caci cu burta mea beton ar trebui sa stau numai in pat.

Apropo de gatit - ca mai intreba cineva - voi ce mai mancati ca eu una nu stiu ce sa mai inventez. cred ca o sa ma abonez la crochetele pisicului in scurt timp !!

Alina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

O noua .
bine ai venit pe LIDA30.
Da-ne toate datele, sa te trecem pe lista. Uita-te pe lista de la prima pagina.

Maraki nu stiu cine sta cu Cata, dar sunt foarte curioasa si astept sa-mi zica.... Hai Cata ca fierb aici.

Mira, Irina nu vrea sa nasca in weekend ca nu este anestezist si vrea sa nasca cu epidurala. si o inteleg saraca, dar acum stii cum e, cum vrea Doamne Doamne.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Mai este cineva cu incompatibilitate de grupa si Rh pe aici ? Pana la ce luna stiti ca trebuiesc verificati anticorpii ? Am luat azi rezultatul de la Institutul de Hematologie si nu mi-a mai scris pe el ca trebuie sa revin la control - de obicei scriau revine la 6 luni, revine la 7 luni jumate. Nu am fost eu sa-l iau ca observam si intrebam - mi l-a luat altcineva.

Alina 34+

Mergi la inceput