Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Irina nu stiu ce sa zic ...
... sau...
...Dar poate il pacalesti chiar azi?
Hai dute si stai cuminte in patuc!!!!!!!!!!
Monica pe unde esti uite ce se intampla pe aici!!!
poze pisoi
Ursoaica
37+

Giova spune:
Ursoiaca, pai inca o luna dupa nastere, nu?
Depinde cred, cum suntem noi, daca avem sau nu taietura.
deci in total 2 luni mai asteapta.
Poate i-o dau de Sf. Valentin- Ziua Idragostitilor, ca tot e si ziua mea.
.
Irina, degeaba te pui in pat, daca e sa vina vine si acolo.![]()
Poate ai norocul si nu nasti imediat ce pica dopul.
Oricum, Doamne ajuta!!!
Tine-ne la curent.
Daca ati stii ce mananc eu: mamaliga cu lapte si pe urma cu branza.
Nu am mai mancat de mult si imi era pofta.
gio
si bb Marco 36+
nicoleta raducu spune:
Bune,Burticutele mele...
..
Acum am ajuns si noi acasa...E ok bebelina lui mami....Ma tot stresez ca am burtica mica...Off...Las" ca ne facem noi mari odata....Afara e superb...Desi azi am condus..am facut si citiva pasi..pe linga bloc..ca sa ma bucur de razele soarelui...M-am saturat home....Dar..mai avem putin....si speram sa fie bine...
Vreau sa paap ceva..nu am mincare gatita..ma duc sa bintui prin frigider..care e cam golut...miine facem aprovizionarea...
Ursulica..zi-mi si mie, ce mai e prin Flora???Tot asa preturi mititele?Sunt si pentru bebei?Cadita de unde ziceai ca ai luat-o?De la ultimul nivel?E un stand cu dinastea?
Hai ca pap ceva..si revin...
Nicole
30+
alina80 spune:
IRINA, iti tin pumnii sa fie totul ok! Hai ca deja m-am emotionat! Sa ne anunti cand a sosit momentul!
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Heheheiii Alina, deci nu sunt singura care-si tine barbatul pe jar.
Saracii de ei!!!
gio
si bb Marco 36+
maraki spune:
Giova aici sant
Am avut greturi mari si aseara si astazi, dar incerc sa nu le bag in seama
Am bagat si eu la masina scutecele din finet care le-am cumparat sapt. asta si vreau sa fac baia( atat cat pot ca de faianta tot nu ma apuc )
Irina vezi ca daca ai pierdut dopul poate sa te tina 2-3 zile sau poate sa inceapa brusc sa iti curga apa!!! Daca ti se rupe apa te pregatesti de spital,tot e bine ca este Marian cu tine si poate te apuca acum pana la schimbul de seara si scapi de grija anesteziei.Bafta si nastere usoara cu bebe sanatos

Celelalte burtici le
si daca tin bine minte: felicitari Ralu pt. bebelina mare
35fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
nicoleta raducu spune:
Moni,Irina,Giova,Alina,Daniela,Ursulica....

..
Dati-mi si mie o idee..voi ce mai papati?Trebuie sa getesc ceva..si nu stiu ce....
Nicole
30+
utocatalina spune:
A fost prietena mea pe la mine si tocmai a plecat...scriu repede si ma bag in pat...Daniela si Florinini ma bucur ca bebei sunt taman cum trebe!
Alina Matei vezi ca ti-am scris pe la pg. 5 cred!
Vorbeati de prestat...eu din august nu am mai facut nimik
asa ca cine s-a
in sept. sta oricum mai bine ca mine!
Cit priveste vazutul, pe a mea o vede destul de des ca umblu fara chiloti si nu apropi picioarele tot timpul!
Imi si zice: "uite ti-am vazut-o!" Si ii raspund: "Sa-ti fie de bine!"
Vecinii sunt acasa ca de dimineata si-a atirnat mindra o fringhie de chiloti si adineauri am auzit voci...vad eu din dormitor daca se
sau
Maria felicitari pentru 30 fix
..Nico ma bucur pentru vestile bune...si eu as avea chef de o plimbare, dar ultima data cind am iesit m-a durut tare burta de am zis ca nasc in supermarket, asa ca nu ma risc
...Giova bine ca am aflat ca este albastru Garmastanul ca eu inca nu l-am desfacut si as fi crezut ca este stricat daca il vedeam asa colorat!
Toanca ai intrat in luna a9-a? Vreau si eu!
Alina iar gatesti...eu am scapat ca-mi aduce mama maine supa de taietei si pilaf cu pui
....ce bine, ca asa imi era tirse sa stau la cratita!Irina MISTO...dai dopul la o parte...sa vezi ca nasti pina de revelion!
Maraki si Mirela felicitari pentru 35+
....maine vin si eu din urma!
Fetelor aplice pentru pereti si mobila cu desene animate a-ti vazut pe undeva? Parca in Selgros am auzit, dar vreau confirmari!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Giova spune:
Nico eu acum am papat mamaliga cu lapte si branzica, iar deseara cand vine Clau mergem la KFC.
Aseara am facut paste carbonara, iar maine dim. voi gati, ca doar avem musafiri.
Maraki imi pare rau ca tot asa te simti. Si eu mai am greata din cand in cand, mai ales dim., dar trece repede.
Va puneti pe nascut acum cand raman fara laptop?
De luni nu-l mai am, ca vin capi.
Sper, la fel ca de fiecare data pana acum sa nu-l ia in Italia.
Dar au ei acolo altele, ca doar se ocupa si cu asta. Daca nu l-a luat pana acum....
gio
si bb Marco 36+
ellarad spune:
bineinteles ca vreau sa fiu si eu in lista
datele mele ar fi urmatoarele:
- data nasterii mele: 16.02.1974
- data la care ar trebui sa se nasca bebe: 8.01.2006. data primei zile a ultimei menstruatii: 2.04.2005
- bebe este baietel si ne-am gandit sa il numim Daniel Alexandru
- voi naste la Cantacuzino cu dr. Anca Popa
sunt ok datele pe care le-am dat? mai este nevoie de ceva?
Ella si
Daniel Alexandru 37