Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Neatza fetele N-au aparut povestile cu nasterile ?
A mea bebelina a inceput sa fie mai cuminte zilele astea ,ce bine dar o simt ca e asezata toata pe partea dreapta si pe partea aia nu pot dormi deloc ,am incercat si pe partea stanga tot nu merge ,numai pe spate ai prieste daca dorm ,e exact pozitia care nu o suport si de asta nu prea ma mai odihnesc asa cumn ar trebui .Dar sunt sigura ca recuperz eu atunci cand se intoarce cu capul in jos ,ca deocamdata nu o simt sa fie intoarsa
Toanca felicitari pentru cele 36 sapt ,multe inainte ,eu azi am implinit 30
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Salutare gravidutze!
Eu m-am trezit pe la 11, am baut un cappucino si am papat ceva, am pus la spalat si m-am apucat sa va citesc din urma. Trebuie sa merg la doctorul de familie sa-mi dea concediul prenatal, ca tot stau acasa de 2 sapt, dar actele nu sunt in regula (noroc ca nu am probleme la servici).
Despre prestat..noi de 10 zile n-am mai facut-o. Dar urmeaza...
Oricum, din sept Giova,.....eu n-as fi rezistat atat
Hormonii mei au luat-o razna de mult..
Iar m-a apucat cascatul, trebuie sa merg la medic si mi-e somn, dupa ce m-am trezit asa tarziu. Ma duc in pat sa ma stau putin, vad ca bebele meu misca non-stop.
Ingrid S 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Oho, Giova chiar ca saracu Clau....
Eu nu il tin pe bara pe al meu....ce-i drept de duminica a trecut ceva timp, da vine acusica weekendu.
Multam mult fetelor pentru urari.
Da, sunt inca la servici

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid, Toanca, eu nu simt nevoia de asa ceva.Si in plus de asta mi-e frica sa nu-i fac rau la bebe, cu toate ca dr. m-a asigurat de multe ori ca e ok si ca nu-l afecteaza. dar asta sunt eu.
Incercam sa ne descurcam cum putem
Nu mai e mult, asa ca...Doamne ajuta sa fie totul ok, ca sa putem incepe cat mai repede pe urma.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burtici!
Eu mai lenesa...
Daniela si Florini felicitari pt bebelinii bine dezvoltati.
Giova unde mai este putin, ca mai stam si dupa...
Alina.Mattei te-am prins ... si tu ai pisici. Este...inca una la imunizarea sanatoasa a bbului.
Ellarad trebuie sa treci de un anumit nr de mesaje (cred ca 10) si dupa aceea iti apare mesajul imediat, dar trebuie sa ai rabdare. Scrie si tu mai des ... ori ce... Uite de exemplu nu ne-ai zis daca vrei si tu sa fii in listuta noastra. Dute la inceputul capitolului si vezi acolo ce date trebuie sa ne dai pt a te putea trece si pe tine...binenteles asta daca vrei.

Mai, mai ce capete imi trage... Cred ca o sa fie o mica sadica...ii place sa ma chinuie...hmmm...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Urez si eu bun venit noilor fete!!
Elle cred ca trebuie sa scrii multe mesaje si dupa aceea o sa-ti apara mesajele imediat.
Alina matei, pune-ti si tu o semnatura jos si cu nr saptamanilor sa stim si noi cat mai ai pana la nastere.
Mie iarasi imi este somn, cred ca ma duc sa dau o tura prin oras poate mai cumpar ceva poadoabe pentru brad, in fiecare an cumpar ca nebuna, am deja 4 cutii mari in pod si vad ca nu ma abtin, cred ca prebuie sa procedez si la niste donatii!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Alina Matei in legatura cu cadita ... depinde si de cat monetar dispui. Eu am vazut de exemplu in Cora la 3.000.000 patut din lemn, salteluta separat si din pacate nu mai stiu cat era (oricum acceptabil), cadita am vazut tot aici cu 400.000 si aceeasi cadita am luat-o eu din Flora (la etaj ultimul culoar) cu 160.000. Asa ca depinde si de buzunar si de mofturi...aaaa sau de cine le plateste.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Pey cam asa ma gandeam si eu sa dau pe patutz in jur de 3-4 milioane maxim 5 daca o fi vreunul din ala de face nu stiu ce chestii trestii. Acum problema este ca unii zic ca este mai bun cel cu plasa altii dimpotriva ca este mai bun cel din lemn. Sincera sa fiu habar nu am - de preferat as prefera unul care sa se si stranga deci alternative prea multe nu am inseamna ca trebuie sa iau unul cu plasa.
Despre caditza iar nu stiu ce sa zic am vazut ca unele au nu stiu ce suport sa poti pune copilul sa nu alunece - dar dupa parerea mea acel suport este bun cand il speli pe fata - daca il intorci cu burta in jos cred ca este chiar incomod pentru ca de fapt nu il mai poti lasa jos in caditza.

Daaa - am pisici - la propriu nu la cap ! Una la ai mei - o cheama Kuki si unul la socrii (cu care si stam de altfel) si il cheama Coditza. Chiar ziceam sa ne ducem cu ei zilele astea sa-i vaccinam ca mai este un pic si vine bb-le.

Alina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Burtici haic a va scriu repede ca sunt rupta de oboseala si vreau sa ma intind. Acum am venit ca am fost sa imi aduc ratacitul acasa. Nu a sunat ca i_au facut tembelii anestezie generala si era amtti si azi dimineata . Aseara nici nu stia cand a ajuns in camera. Deci nu era vinovat mititelul. Dar lasa ca va mai spun eu insa acum a va spun imprtantul eveniment: inceps a pierd dopullllll. Si asta e sigur ca e o chestie gelationoasa cu ceva maroniu in ea. Putin nu kilograme da asta e clar . Faza e ca maine e sambata apoi duminica si imi vine sa ma pocnesc. Deci ma duc in pat sa stau ca sa nu il supar pe fiimiu si sa vad cum il pacalesc.
Hai ca mai revin.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, pai Clau sta foarte bine! Gabi n-a mai vazut-o din Mai, de cand am aflat ca sunt gravida! Cred ca sunt campioana la faza asta! Sau Gabi este, ma rog! Si nu-ti mai zic cate suporta si el, ca dupa ce ca nu , mai fac si 1001 fite. Ma simt mai bine azi, dar greata tot imi este. Si am si arsuri la stomac.
MONICA, merci, abia acum ma apuc de mancare!
Acum Gabi e plecat dupa brad, sper sa gaseasca!
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput