Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
BUna dimineata fetele.
Daniela si Florini, ma bucur pt bebeii bine dezvoltati.
Nicole si Daniela,
, sa va mai treaca greturile. E clar ca eu am burta destul de jos, ca de arsuri si greturi am scapat total in trimestrul III (
, e si aici un dezavantaj, ca pot manca orice si se pune totul!).
Rali, pe messenger nu se vorbea, dar se sare oricum de la o idee la alta.....Aseara am avut probleme cu barbatii (unele din noi): al Anei, pana la incheierea schimbului nu venise, al Irinei a uitat sa sune din spital dupa operatie, dar si al meu a venit dupa 11.30 noaptea, iar al lui Bombo, o complimentase "clovn". Barbatzii astia!
EU m-am smuls rapid din pat azi, ca am treaba multa. AM si fost la drum lung sa platesc restantele la curent, ca mi-era ca ni-l taie! Si am mers ceva pe jos. Mi s-a parut cel mai lung traseu din viatza mea (si eu merg ceva pe munte)!!
. Mosii si babele in carje parca zburau pe langa mine!
. Asta e, fiecare cu ce are, eu cu "saculetzul" cum mi-a zis o doamna ieri la magazin!
ca mai fug o tura in pat, ca la 3 ma duc la tortura (Alina te anunt cum am suportat. Sincer mi-e groaza doar de rotitul in pat, nu de durerile obisnuite).
Bee
si Fetitza
ellarad spune:
buna dimineata!
ce trebuie sa fac ca sa apara si mesajele mele fara a mai fi verificate de moderatori? pana apar pe forum se mai scriu cateva pagini de mesaje si nu cred ca se mai uita nimeni si la mesajul meu si e tare frustrant...
Ella
si Daniel Alexandru 37+ 
marchplayer spune:
Neata inca odata, ma apucasem de recupereat capitole dar mi se facu somn asa ca am mai tras o repriza de somnic dupa ce am mancat!
Bee multumesc pentru urari, unde te duci la 3? Eu merg lejer inca pe strada chiar am primit complimente in acest sens, chiar am viteza dar nu stiu daca-mi face bine ca am colul cam scurt adica vreo 2 cm si n-am deloc chef sa nasc mai devreme!
Giova vezi ce faceti cu pozele alea sexi, poate le gaseste socrul prin calculator sa vezi atunci nervi pe tine! Si lasa ca recuperati voi desi se spune ca ce s-a dus dus ramane, consolati-va ca este de dragul lui Marco.
Toanca, n-ai mai plecat la birou sau esti deja acolo? I-ati garmastan neeaparat ca toata lumea spune ca face minuni, acum om vedea si noi pe propria piele! Felicitari pe ntru intrarea in ultima luna!
Alina super ca-l ai pe Gabi acasa, te mai ajuta cu cate ceva si distractie placuta la impodobit bradul, daca-l gaseste bineinteles.
Rali felicitari pentru Anastasia grasunica si cred ca este super sa stii deja cand nasti, stai cumintica pana atunci sa nu te apuce mai devreme! Te inteleg cu subiectele de noapte, si eu sunt in aceeasi postura ma chinui sa inteleg cate ceva chiar si dimineata darami-te noaptea cand as fi moarta de somn!
Cata, bafta la analize, sper si eu sa nu-ti mai iasa nimic mai ales ca tu ai facut si tratament! Cainii din vis din cate stiu eu inseamna dusmani, probabil ai multi care te musca de ... Multumesc De urari!
Florinini, super misto ca ti-a scazut fibromul, mie mi se pare foarte bine dezvolatat David, apropo tu nasti natural? Bafta cu analizele!
daniela 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
ellarad spune:
am trimis si eu un mesaj ieri seara si acum l-am gasit de abia la pag.4 din cap. 96
banuiesc ca nu l-a mai citit nimeni la cat este de departe...
Ella si
Daniel Alexandru 37
Giova spune:
Daniela e o poza in care se vede de la burta in sus.
Si e pe camera video, trebuie stearsa de acolo sa nu o vada cineva si oricum e groaznica.
Ce bine ca poti dormi asa mult!!!
Eu in timpul zilei nu pot, nu stiu de ce.
Mai am inca mult de calcat, asa ca revin mai tarziu.
gio
si bb Marco 36+
monica70 spune:
Buna dimineata la schimbul 1!
Acum am terminat de citit ce-ati scris...cu voi e mult mai usor ![]()
Eu dupa ce ca m-am culcat aproape la ora 3,m-am trezit la 4,45 sa vad serialul in reluare si...ciuciu...nu aveau jumatate din posturi semnal de la vantul de azinoapte 
. Asa ca m-am culcat la loc,m-am trezit pe la 6,apoi aproape din ora in ora au sunat telefoanele
si tot din alea importante la care a trebuit sa raspund! Prin urmare m-am enervat si la 11 m-am sculat din pat! Mor de somn,sper sa trag un pui de somn mai incolo daca nu vine ala cu PC-ul acuma,sau eventual mai incolo!
DANIELA si FLORININI felicitari pentru vestile bune! Ai vazut FLORI ca bebe a invins fibromul?
BEE "distractie" la cosmetica
NICOLE bafta la monitorizareALINA la bucatarie,GIOVA la smotru...
Si CATA urechile bine ascutite!!!
Vezi ca si eu stiu ca in vis cainii sunt oameni rai,dusmani!
TOANCA deci esti si tu pe ultima suta de metri...
RALU mersi de ideea cu garmastanul la buze.Si eu sunt varza! Am pus cu,sa vedem efectul! Cat despre rezumat,fac eu unul in imagini
de chiar nu mai pricepeti nimic!!! Stai odata noaptea cu noi sa vezi atmosfera...ca asa la rece,chiar ca pare total aiurea...
Fetele cu greturi acum ...e de la burta prea sus ![]()
,cand incepe sa coboare...o sa va lase!
Ma duc sa ma mai intind oleaca!
MONI 36+
si
DIANA

alina.mattei spune:
Ca tot s-a vorbit despre caditze ........ eu trebuie sa-i cumpar si caditza si patutz - aveti ceva sugestii de magazine prin Bucuresti ? Am cumparat deocamdata caruciorul si scaunul de masina. As vrea sa ma duc intr-un loc in care sa stiu ca gasesc ceva ok pentru ca nu-mi permit sa umblu prea mult - burta mea e cam tare si colul scurt nu vreau sa am surprize acum pe ultima suta de metri.
As mai avea o intrebare - exista vreo alifie / crema si daca da cum se cheama pentru sanii pentru a-i pregati pentru alaptat.
Nu stiam ca dupa un anumit numar de mesaje nu mai este nevoie de moderator - sau poate am inteles eu gresit.
marchplayer spune:
Vezi ce usor este dimineata Monica, un mesaj pe ora, ai timp sa faci si mancare sa citesti si presa, termini si actele pe decembrie si ai timp si de-un pui de somn!
Am fost si eu la medicul de familie care cum m-a prins cum mi-a tras o intepatura de antitetanos, tensiune buna, greutate nu exagerat dar trebuie refacuta urocultura ca se pare ca mi-am tras o infectie urinara...sper sa nu fie adevarat.
giova eu as dormi la greu si ziua dar partea neplacuta este ca ma trezesc cam cu fundul in sus si cu arsuri pe deasupra!
daniela 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina.mattei spune:
Ursoaica sa stii ca azi noaptea am patit si eu acelasi lucru ca si tine - bb misca si la un moment data am auzit un zgomot ca si cum cineva si-ar trosni degetele - a fost ceva foarte scurt - sincera sa fiu nu stiu daca a fost de la mine, de la bb sau de la motanul meu care sa spala de zor la doua noaptea !
Giova spune:
Monica , neatza!!!
Sunt la calcat, nu la smotruit. Asta e mai lejer ca stau jos.
Pe unde o fi Maraki? Nici aseara nu a scris!!!
Daniela apropo de antitetanos. I-am zis dr. meu ca mi l-a facut dr. de fam. si a inceput sa rada si sa-mi zica ca m-a prins!!!
Adica dr. de fam. abia asteapta pers. asa ca noi sa le intepe.
Mi-a zis sa nu-mi fac probleme, ca oricum i se face si la bebe ceva injectie la fel sau asemanatoare in spital, si puteam sa nu o fac.
Dar daca m-a prins .......
Inapoi la calcat hainutele lui bebe Marco.
gio
si bb Marco 36+