Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Azi iar am fost lenesi. Numai la 9 ne-am trezit.
Am visat ca mi-a cazut burta, dar rau de tot, sa fi vazut in ce hal atarna!!!!

Bafta la monitorizare Nicole!!!

Haideti sa citesc si eu din urma caci am vreo 11 pag., intre timp si pap si revin.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetele va pupic,
Nu am intrat astazi ca am fost foarte ocupata. Am fost la medic si l-am vazut pe bebe, dar saracutul era asa de inghesuit acolo ca abia am reusit sa distingem particele din corp. E inca baietel, i-am vazut outele...E rotunjor la fatzuca si are foarte putin par pe capsor. A fost tare cuminte, si ne-a aratat cum se misca el acolo in inghesuiala.
Este intors cu capul in jos, are o lungime cam de 43-44 cm, iar ca greutate in jur de 2900 gr, deci nu e foarte gras, dar nici slab, ce mi-au zis doctoritele ca o sa fie un bebe cu greutate perfecta dupa estimarile lor, eu tot sper sa ajunga la cel putin 3500 grame sa aiba de unde sa scada dupa ce venim acasa din spital. Se pare ca e foarte bine dezvoltat.
O alta veste bune e ca fibromul meu a mai scazut si e mai mic chiar decat dimensiunile pe care le-a avut cand am ramas gravida. Placenta este bine, colul inca inchis, lung de 30mm, dar incepe sa se inmoaie. Nici o problema ca este vremea.
Am facut recoltarea de secretie si o sa am rezultatul peste vreo cateva zile.
Mai vorbim.

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...hai ca am venit de la analize...mi-am facut hemoleucograma si secretia....daca mai prind vreo urma de streptococ turbez! Am dormit cit de cit ok, dar pe la 6:00 am avut un cosmar...se facea ca mergeam sa nasc si mergeam pe drum, pe jos...si ma atacau cind ciinii, cind ma certam cu unii si mai aveau nitel sa ma bata si mie imi era frica pentru bb...oribil vis..
O astept pe nasa Biei sa vina in vizita si daca se face mai frumos poate o intind pina la Unirea cu ea...sa vad cum ma simt!
Nico bafta la monitorizare si analize! Daniela sa nu uiti sa o treci si pe Bia la 34+ cu 2501 gr. si sa-mi pui o poza pe site de la 34+!Alina Mattei intrebai de crema de sini...se numeste Garmastan si se da cu ea pe sfircuri si mamelon cu 2 sapt. inainte de nastere si dupa! Patut poti incerca la www.barza-ro.com Este pe Vacaresti...cadita am luat-o de la Babyexpo, dar cred ca gasesti tot la Barza! Marchplayer bravo pentru bebeita de 2 kg...sigur iti face si analiza de streptococ din secretie!
Pe mine ma doare iar burta si am devenit obsedata...ma uit tot timpul sa vad daca a coborit...stiu ca nu a coborit, dar am o noua obsesie!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, burtici.
Aseara in zapaceal in care eram, am uitat sa urez Bun venit noilor burtici si srperam sa intrati mai des sa ne povestiti din experienta voastra.
Fetele de noapte, chiar m-ati pierdut. La un moment dat aveam impresia ca vorbiti si pe messenger si pe forum ca nu mai gaseam legatura intre povesti, ba juniori, ba cheride,ba nasteri. O fi si neuronul meu obosit, ca in ultima vreme a cam dat rateuri...Tot fac misto ca geniu o fac pe asta mica la cati neuroni mi-a furat. Dar imi place ca sunteti vesele si asta ne da tuturor o stare de bine. Ma gandesc eu ca la sfaristul noptii una dintre voi sa faca un rezumat. Nu va suparati, da???
Giova, pofta buna.
Cata, nu te stresa cu coboratul burtii, sora mea mi-a povestit ca ei nu i-a comorat la nici una din cele doua sarcini, deci nu e o regula. Si la mine misca asta mica azi maine in gat.
Apropos de Garmastan..cand i-am zis medicului ca m inceput sa ma dau m-a laudat si a zis ca sunt o mama informata...pai de ce exista forumul? Eu i-am testat functionalitatea in special pe buze pentru ca le aveam in permanenta uscate, aproape rani,pentru ca respir numai pe gura de la nasul meu vesnic infundat si mi le-a vindecat intr-o zi...deci dati-i inainte cu Garmastan si sigur nu o sa facem rnai la sani.
Florinini, ma bucur ca bebe e bine si ca a mai scazut fibromul. Tie o sa ti-l elimine la nastere? Sa stii ca nici eu nu am reusit sa disting ieri la eco nimic pentru ca deja nene e mare, dar imortant e ca a vazut doctorul. Mi-a dat si o poza a casporului, dar zici ca-i un OZN.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
BOMBONICA, acum am vazut pozele tale! Chiar ca este o printesa fetita ta! Si bradul este superb!
NICOLETA, bafta la monitorizare!
CATA, bafta la analize!
BEE, sa-mi zici cum a fost epilatul, ca ma gandeam si eu la varianta asta!
Azi m-am trezit mai devreme ca este si Gabi acasa. A plecat la cumparaturi, abia astept sa vina sa ma apuc de gatit ceva. Sper sa gaseasca si brad azi si sa-l cumpere ca vreau sa-l impodobesc.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
BOMBONICA, acum am vazut pozele tale! Chiar ca este o printesa fetita ta! Si bradul este superb!
NICOLETA, bafta la monitorizare!
CATA, bafta la analize!
BEE, sa-mi zici cum a fost epilatul, ca ma gandeam si eu la varianta asta!
Azi m-am trezit mai devreme ca este si Gabi acasa. A plecat la cumparaturi, abia astept sa vina sa ma apuc de gatit ceva. Sper sa gaseasca si brad azi si sa-l cumpere ca vreau sa-l impodobesc.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
Ce faceti?
AZI AM IMPLINIT 36 SAPTAMANI
Asta inseamna ca am intrat in 9 luni, nu?
Oricum se simte ca bebe e maricel.....a inceput sa-mi fie cam greu sa ma dau jos din pat, merg ca o rata... si burtoiu creste pe zi ce trece....
Va tot aud vorbind de Garmastan; de cate ori pe zi se foloseste si cum?
Numai pe sani?
Se gaseste in farmacii?

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Gata am terminat de citit.
Doamne ce se mai distreaza schimbul 2!!!
Cata nu te mai stresa, lasa ca o sa iasa analizele foarte bine, vei vedea.
Florinini felicitari pt. vestile bune.
Ralu si eu m-am dat cu Garmastan de aseara. E ciudat asa albastru si tare gras mai e.
Alina cum te mai simti?
Bombonicaaa pe tine te-a facut sotul clown, pe mine m-a pozat cand eram la dus in toata splendoarea!!!
Am avut un soc cand m-am vazut!!!
Zici ca eram o negresa din aia dintr-un trib, cu burta enorma si sanii mari peste burta. groaznic aratam!!! Dar lui i s-a parut ca-s sexi!! Poate si din cauza ca, saracul nu a mai vazuta din sept......

Merg sa ma spal pe cap, caci aseara n-am avut chef si pe urma la calcat, caci maine am musafiri......

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova din septembrie nu a mai vazut-o Clau????
Asa de mult??

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Toanca da din sept. Saracul si ma iubeste de numa!!!! Si cate mai imi suporta, inca. Dar nu mai e mult si atunci vom profita din plin. Vom recupera toate lunile pierdute.

Luna a 9-a e intre sapt. 37-40.
Deci de maine de cand ai 36 si o zi esti in ultima luna.

Garmastanul se gaseste in farmacii,e scump, putin, dar fetele zic ca e super bun.
Eu am inceput de aseara sa ma dau dar numai pe sfarcuri, ca le inmoaie. Cred ca o data pe zi, acum, si dupa ce alaptam de mai multe ori.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput