Mamici de ianuarie-februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Unde sunteti fetele?
ma plictisesc si nu e nici una prin preajma!!!!!

Alina.mattei imi pare rau dar eu nu te pot ajuta. poate stie vreo alta , numai sa apara cineva pe aici.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova hai ca incep cu tine. Cum nu stii cu cine sta Cata. Cata sta cu barbasu. Vecinu ei adica junioru sta cu........ si aici te las sa citesti din urma.
Bun venit fetelor noi.
Nici eu nu stiam de carbonara cu usturoi.
Nu mai stiu cine m_a intrebat de simptome cert e ca amsimtit ceva de azi noapte o durere surda de burta insa suportabila plus ca ma durea un pic spatele. Iar azi la fel pe langa miscari la greuin burta simt o presiune mare jos dar asta permament. Ma gandesc ca ami coboara sau se pregateste. Acum sa vedem cat ma dureaza.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ok Irina, am inteles.
Banica sta deasupra de ap. Catalinei si este vizitat de d-na Surprizelor. sper ca am ghicit!!!

Doamne ajuta sa nu se rupa apa pana luni dim.
Poate reusesti sa treci cu bine de weekend.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

planuiam sa va scriu mai pe seara, ca acum tr sa ma duc la metrou sa recuperez un musafir si apoi la dr de fammilie(am reusit sa racesc), dar vreau sa o incurajez pe Irina. Prietena mea a rezistat 2 saptamani fara dop (sa fiu sigura ca nu-ti spun prostii am sunat-o acum sa verific), dar a stat numai la orizonatala. nu se ridica decat sa mearga la baie,de manacat manca in pat.poti sa aplici regula minimului efort si poate reusesti sa rezisti pana luni. curaj!!!! trage-ti calculatorul langa patsau invers
sanatate lui marian

ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irina, ce cauti la calculator ? Fugi in patuc ca nu mai sta juniorul in burtic peste we. Imi amintesc ca Dana-Ene ne povestea cum a pacalit ea prima nastere. A stat la orizontala 2 zile pana i-a venit doctorul din concediu. Poate reusesti si tu Pupici. Eu iti tin pumnii

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Da chiar asa apropo de doamna surprizelor isi intinde chilotii pe sarma? Fa_le o poza sa vedem ce poarta. Asta nu imi trecea prin cap pe bune adica nu o vedeam intinzand chiloti. Poate erau ai lui si ia spalat ea.
Giova si eu sper sa mai dureze ba chiar am sa iau un nospa sa vedem dc durerea asta mititica ma mai lasa.
Acu in loc sa stau s_au anuntat vizite. Oameni nebuni.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- fii linsitita ca va fi bine si sunt sigura c a Mario va sta acolo pina luni ca sa fie si tati si mami bine si sa se rezolve toate!tu seteaza-ti mintea ca va fi o nastere usoara si totul av decurge bien, stai in pat, nu fa efort si bebe va fi bine si tu la fel pian vien si Marian acasa.
Tinem pumnii si fii inteleapta acuma

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Hooooooo hai ca plec. Ana , Deea. Ma duc la orizontala. Diseara ma duc sa imi scaneze aia bazinul.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

alina80, din MAI????? cum ati rezistat asa?
Eu daca trece o saptamana fara sa mi se pare asa de mult...
Abia astept seara asta si maine
Irina, zici ca dopul este o chestie gelatinoasa si colorata inspre rosu?
Inseamna ca pe bebe ti-l aduce mosu'; ce misto....vreau si eu!!!
Cata, nu mai ai nici tu mult si intri in 9 luni

Toanca si Matei Alexandru 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna gravidutze.
Mai apar si eu pe aici. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu, dar de citit v-am citit in fiecare seara, inainte de culcare. Si de atata citit ma lua un somn ca nu mai apucam sa scriu nimic. Dar asta din vina voastra ca scrieti mult.

In primul rand bun venit noilor gravidutze.
Irina, pai sa ai parte de o nastere usoara. Nu de alta dar parca vad ca in weekend deja esti...mamica. Si nu te mai gandi la anestezist ca este sau nu este, gandeste-te ca tu o sa nasti asa de usor ca nu o sa ai nevoie de el.
Dar daca stai cumintica poate mai sta bebe pana luni in burtica. Nu stiu daca iti amintesti ce povestea Dana cand urma sa o nasca pe Oana si doctorul ei era in concediu. Ca a stat cumintica numai in pat doua zile sa astepte sa vina medicul ei. Asa ca poti lua exemplu cu toate ca in final ea zicea ca nu ar mai merge pe varianta asta.
Fetelor care ati fost pe la doctor ma bucur ca ati venit cu vesti bune. Parca de o bucata de vreme incepe sa ne mearga la toate bine si primim numai vesti bune de la medic. Sa o tinem tot asa, sa ne vaitam in continuare, dar sa ne fie bine.

Si acum hai sa va zic bomba, ca tot nu m-am vaitat niciodata de soacra. Eu de fel sunt tare lipicioasa si prietenoasa, de multe ori las de la mine ca sa nu intru in vreun conflict.
Deci, mama vine la noi in februarie cu scopul de a ne ajuta. Eu n-as fi vrut sa vina, dar barbate-miu a insistat ca el se simte mai bine daca o stie pe mama langa mine in primele luni.
Cand au aflat soacra-mea si socru-meu imi tot ziceau la telefon cat se bucura. Eu naiva ii credeam, dar barbate-miu imi zicea "pe naiba se bucura". In fine, acum vine bomba. Ultima oara cand vorbim la telefon soacra-mea ii spune lui barbate-miu ca vor si ei sa vina la noi in vara, dar ca ei nu vin la ajutat, ei vin ca turisti si vor sa vada cascada Niagara, New York, Chicago, Detroit si ce mai credem noi ca e de vazut.
Am crezut ca scot flacari pe nas si ca nasc in momentul cand am auzit. Dar m-a calmat scumpul meu sot si mi-a zis sa nu ma mai gandesc ca nu ii aducem la anul sub nici o forma.
Dar sa vedeti bai frate cum unii vin sa ajute si unii vin ca turisti. Deh, ei nu se coboara la un schimbat de diaper sau facut o ciorbita. Bleah.
De parca maica-mea daca o sa ne ajute nu o sa mergem si sa vizitam ce e de vizitat. Dar deh, socrii mei trebuie serviti si plimbati ca niste printi.
Gata, m-am descarcat putin.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput