Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Seara buna, fetelor!
Nicole, eu n-am zic nimik de dr. Tutunaru, nu-l stiu si e prima oara cand citesc (cu mare interes) disputele in privinta lui pe forum, cred ca m-ai confundat. Oricum, eu am ajuns la doctoritza mea dupa ce au nascut cu ea si cumnata si sora mea. Si e chiar de treaba.
Sunt de aceeasi parere cu alte fete, ca nu doctorilor li se datoreaza o sarcina reusita si dusa la termen, doar mamicilor si lui Dumnezeu. Dar e ok sa ai incredere in cineva, asta iti ridica
moralul, deci pt cele care se simt bine cu acest doctor eu le zic sa nu se lase influentate de alte pareri.
Giova, pacat ca ai iesit, vroiam sa-mi actualizezi si mie datele, dar poate maine. Sa ai un somn usor!
Moni, si eu vreau caditza de baie, dar cu suport, sa nu stau aplecata in vana cand o spal. Pretul u mi se pare f. mare, stiam inainte de a face copilul ca o sa ma usuc de bani... Mai trebuie sa-mi iau sterilizator pt microunde si biberoane.
Socrosenia zicea ca-mi da bani sa-i iau copilului hainutze pt cand iese din spital, dar am primit, asa ca ii fac o surpriza cu ceva ce costa triplu , adica toata trusa de cosmetice pt copil, plus servetele umede, betigase etc, ce costa pe undeva la 2 mil. Ea credea cu scapa cu 500.000....ce gluma buna!
Ma duc sa ma intind un pic, ca am facut ochi de la 8,30 si sunt cam obosita.
Pupici la toate gravidutzele!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai fetelor acum ca vb de cadita stau si ma intreb ca intr_o zi i_am zis lui Marian ca mie mi se pare cam mica cadita si am masurta_o si avea parca 55 cm in interior si ma intreb pai cat timp incape in ea? Pai nu mai bune erau alea cae le are mama acasa albioarele alea ca erau ditamai.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca tot ati ajuns la homo si pe Ghita l-a agatat unul acum vreo 10 ani...pe strandul din Arad, sus la solar.A vazut el ca unul ii tot studia si apoi s-a bagat in vorba si a ajuns sa-l invite cu el la o plimbare in Ungaria,la Szeged...parca-l vad ce mutra o fi facut ca el nu-i inghite deloc pe astia! Eu is mai toleranta...numai s-o faca acasa...daca se poate in blocuri vechi

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Habar nu am cit are cadita, dar pe unde am fost am vazut ca este standard...acum eu stiu cit o sa incapa in ea?La asta chiar ca nu m-am gindit!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

RALU felicitari pentru grasuna ta ...deci incepi anul super!!!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ingrid...scuze...asa e..Dumnezeu e responsabil...si trebuie sa-i multumim Lui in primul rind....Eram aprinsa..si neuronul mai joaca feste..Ce faci?Voi cum sunteti in seara asta?
Ma duc sa-mi vad telenovela..Las calc deschis..oricum..sunt in zona...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Concluzia Nico si Monica...sunt asa buni barbatii nostri de ii atrag si pe "dusmani"? Eu rid numai cind ma gindesc ce rusine ii era lui Dan sa-mi zica ca l-a abordat ala la vestiar!I-am si zis...pai cu un parfum vroia ala sa-ti suceasca mintile?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Am masurat-o acum are 93 cm,deci vreo 80 cm in interior...si mai tarziu sta in fund deci are loc bebe ca doar n-o fi GODZILA!!!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Eu am sters-o la nani...noapte buna!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

deci eu o cadita de pitici. Stai ca ma duc sa o masor . Numai prostii azi .
Irina 38+

Mergi la inceput