Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA nu easa de "bun" ca-i mai "astenic" ca mine ,nu altletic,da' are fund sexy si asta era important, nu?

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ai ce nervi am. Stii cat are pe fund? 50 de cm. Pai unde intra bebe dc isi intinde picioarele? Dc o masor c tot cu marginile alea are vreo 70 lejer cred da doar nu am sa ii bag un picior inlocul pt pus sapunul si unul in locul de pus samponul. Cred ca trebuie sa se faca covrig ca sa intre acolo pe la vreo luna. Bine ca ii face baie Marian sa vad cum se descurca. oups acum cu mana se schimba un pic treaba. Numai probleme .
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA [bang] Numa' tu puteai sa cumperi un lighean in loc de cadita Ai cumparat proportional cu burta? Macar nu ocupa loc! Eu am pus-o sub patut deocamdata...numai bine incape!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

taci si tu acum. Ca e la fel cu restul care sunt pe piata. Acum iar ma duc sa caut pe la magazine. Pe asta am primit_o. E adevarat ca m_am mai uitat dar toate par la fel. O sa iau una gonflabila.
Ce vrei dc tot am zis ca bebe e mic ? Am uitat ca mai si creste. Da il bag in cada mai ca ma cada mica de copii.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau a adormit, eu am spalat o fata de masa si am venit sa va salut, cred c-o tai in pat la stiri.
Anasebe pun acum datele tale.
Ingrid imi pare rau, dar si maine mai e o zi, daca nu termina schimbul 2 cap.
Cadita mea e mare, cam cat alea de care zicea Irina de pe vremuri, doar ca e albastra si are o forma mai modernista si scurgator.
Eu nu mi-am luat suport pt. ea, sa-mi fie la inaltime. Ma gandeam ca o pun pe comoda de infasat si acolo ii fac baita. In baie nu incapem amandoi.
Ralu ma bucur ca sunteti ok. Felicitari pt. Anastacia grasunica!!!! ian.? i-a pune-i numele Vasilica ca tot e sf. Vasile. -am glumit, sa nu ma-njuri.

Si noi avem niste vecini de groaza deasupra. Au un copil nebun(Denis-pericol public), care urla si la 12 noaptea. S-au mai potolit, ca prea de multe ori le-am atras atentia.Dar se aude fff tare in blocul asta, ceva de groaza.
Abia astept sa ne mutam in ap. nostru, ca mi-a garantat Clau ca e bine izolat fonic blocul. Sa speram ca de nu ii mananc pe sefi.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Adevarul e ca mie mi s-a parut cam barosana asta, dar era singura cu suport din ala pe care am vazut-o si se pare ca stiau aia ce fac,ajunge macar pana la 2 ani,nu?
Am ramas numai noi p-aici?

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Deci dupa atata vreme tocmai azi descopar ca eu sunt sngura cu un lighean in loc de caditza?
Maine o iau la trap dupa caditza.
Giova mie imi plac copii atomici.
Hai ca poate bate si Steaua si poate ma suna si Marian ca eu tot sun . Acum la cate prostii ati zis ma gandesc ca singur pe acolo cu o camasa de aia sexy si cati infirmieri sau asistente sunt..............
Numai din cauza voastra.
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA iti dai seaam ce-l fugaresc francezii si frantuzoaicele prin salon! Pun pariu c-o fac in grup la ora asta In locul tau as merge sa-l recuperez rapid

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Aloooooooooooo la 2 ani tu vrei sa ii faci baie lui Di in caditza aia cu suport? Pai vrei sa iti arunce cu ea dupa tine? Pai nu mai incape mai. Plus ca iti dai seama cum poate zbura de acolo. La cada cu ei de cand stau in fund sa vezi acolo "fun" cum zice Denisa.
Irina 38+

Mergi la inceput

Mergi la inceput