Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA
BEE am zis ca doar la astea moderne se aude tot...si cand tastezi la computer
IRINA nici macar video n-am d-apai DVD ! Numa o tona de carti(ale mele) si de casete(ale sotului)...Lasa ca nu te parasesc eu pentru el...dar vezi ca-i lun plina daca nu dorm suficient...cine stie si numa' tu esti de vina!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana Sebe..fiecare cum crede, las ca o sa alergi dupa nastere sa iei de toate!
Bee blocul este nou cum sunt astea din Centru civic, dar asa izolatie proasta n-am mai vazut!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, fetele.
Nu nasc inca, dar dupa ce am iesit de la dr am iesit in oras cu niste prieteni sa papam. Bebelina mea e perfect dezvoltata, are 3200, a zis dr ca pot naste oricand linistita pentru ca e suficient dezvoltata. Dar am stabilit cezariana pe 01 ianuarie daca nu da semne pana atunci. Contractiile care le am in aceasta perioada a zis ca sunt normale, se pregateste uterul, cele de nastere sunt atunci cand uterul se intareste extraordinar de tare si devin regulate + membrane dupa caz. Cat despre punctuletele mele maro, se pare ca sunt de la nenorocita de candida care apare in sarcina si o sa imid ea tratament dupa ce iau si rezultatul de la culturi(am facut si pentru streptococ).
Ma apuc acum sa citesc din urma...incepusem, dar cand am vazut ca a intrebat Giova daca nasc, am zis sa va scriu inainte.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Cata...ce-ti face burtica???Cum e bebelina in seara asta?
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

si asa nu platesti tu biletul la concert . Moca . zANA moca . Trai pe tine. Stai sa vina BIA si apoi sa vezi ce concerte le trage ea.
Da chair asa Raluca ai nascut??????????
Irina 38+

Mergi la inceput

Nico bravo...asa te vreau...si Dan a avut o exeprienta din asta de curind...la sala de sport la vestiar a venit un arab si a zis ca-i aduce un parfum super...si Dan l-a intrebat ok...cit costa? Ala nu ca se supara...etc, etc...dar cum Dan a lipsit o vreme de la sala...cind l-a vazut arabul i-a zis ca l-a dat altuia...cred ca s-a prins ca nu are nici o sansa sa i-o si si-a gasit unul pe invers care sa o faca pe un parfum

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Rali...Bravoooo..grasunelelor....Sa stea cumintica bebelina ta...Ma bucur ca totul e bine...Asta-seara ma gindeam la tine..A fost la stiri un reportaj din Brasov...si ma gindeam ce mult mi-ar place sa vad un pic muntele..dar..nu am curaj sa plec...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

chiar ma intrebam de ce oare nu mai apare mesajul meu pe forum si ma gandeam ca daca fiecare mesaj sta atat renunt...
nu stiu daca intereseaza pe cineva dar pot sa va povestesc cum a decurs sarcina mea pana acum (ca sa recuperez timpul pierdut fara sa fiu pe forum): a fost totul ok si o sarcina super lejera pana prin luna a 8-a. nu mi-a fost rau la inceput in primele 3 luni. imi era greata dimineata dar trecea dupa ce mancam :) si nu am vomitat.
in luna a 8-a, chiar la inceput, din cauza ca stateam la servici pana seara pe la 9, 10 si din cauza stresului am avut cateva simptome de nastere prematura (pierdeam apa, burta tare in continuu). am fost la control si dr. m-a bagat in prenatal si a zis ca trebuie neaparat sa trecem de saptamana 36. am luat diazepam o saptamana, gynipral, no spa si scopantil...
acum am trecut cu bine si nu mai iau medicamente. ar trebui sa nasc pe 8 ianuarie dar vad ca iar au inceput ceva contractii...
sincera sa fiu mi-as dori sa nasc pana luni (de pe 20 doctorita mea o sa fie in concediu o saptamana si sunt ingrozita la gandul ca as putea naste fara ea) caci acum am 37 de saptamani si duminica intru in 38. dar oare e bine sa vreau asta sau ar fi mai bine sa am grija ce imi doresc??!!!
.....nici nu stiu ce sa mai zic.....

Ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Raluca felicitari pentru bebe si pentru data aleasa.Si uite asa face si bebe 4 kile. Deci anul asta nu .
Irina 38+

Mergi la inceput

Ralu super bebelina si pe 1 ian zici ca a-ti fixat? Si eu repet maine analiza de streptococ...sper sa nu mai iasa jigodia!Irina nici o sansa sa am bilet gratis...asta si buna ziua da numai cind are chef!Dar las ca mai cinta din cind in cind la pian si am concert gratis cind ma bag in pat!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput