Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina .......lighean....
Moni tre sa vii la noi in bloc sa vezi si sa te tii: lesbi, gay, tarfe (scuzati dar stau la coltul strazii), ... si ce sunete....mama te iei cu mainile de cap.
La noi a fost invers eu am fost aia incercata...mia pus o mana pe ... si sa te tii ce batuta a luat, cred ca nu i-a mai trebuit toata viata cu femei.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deci cine nu are vecini de astia sa isi cumpere.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ursoaico nu incepe si tu cu ligheanul ca ma pedepsesc singura.......
Vai mama ca s_a lecuit aia total. Da hai acuma sincer spune nu vroiai si tu un pic? Cred ca i_ai facut cu ochiul de asta a indraznit
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA pai asa-i mai palpitant decat bloc cu pensionari decenti si detectivi ca la BEE... .

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Moni tu te-ai culcat ori faci baie....
Irina si eu am o geanta de aia stil voiaj , nu e chiar cat o valiza dar in schimb e plina , si nici nu am de gand sa o golesc , mai bine sa am mai multe la mine dacat sa trimit pe careva sa-mi aduca de acasa ce am nevoie , mare lucru nu am pus in ea dar e plina ochi
Povesteau fetele mai devreme despre lesbiene si homo , si eu m-am lipit de o , de fapt ea sa lipit de mine , cand am fost in vacanta la Miami. Era in seara de revelion si dupa ce am stat la focul de artificii am mers intr-un club unde erau mai multe fete singure decat cu pereche .Si dansand si eu acolo in figuri m-am trezit ca vine aia pe la spatele meu si se cam unduia pe langa mine I-am spus frumos ca sunt cu sotzul si am disparut rapid din zona aceea ca era cam insistenta fata ...

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Bee ....
Moni hai sa te oftic putin...eu am dat 160.000 are suporturi si daca ma supar ii dau gaura si pun si furtun...Dar dac ti s-a pus pata pe aia...asta este...stiu si eu cum este cu petele...
Irina apropo de alergat pe holuri de frantuzoaice...vezi ca halatele alea cu care ii imbraca nu au fundul acoperit...asa ca ...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Irina sincer acum imi pare rau...poate......dar numai cu sotul de fata.
Si apropo de sot ...Bombo pai a fost proasta aia ca a plecat...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si aici au aia camasi tot de alea cu gol si dupa nastere cu tamponul intre picioare va datzi seama ce priveliste e dar am inteles ca ne dau astia in fiecare zi niste chilotzi de plasa de unica folosinta

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

A, m-am lamurit , deci asa. Zana zanlor, da mai exista emisiunea aia ?
Ursoica ai batut pe una ?

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ursoiaco pai asta e buba ca eu am vazut azi fiind acolo cum defila un mos ca pe pasarela si cand a trecut de noi si i_am vazut bucile atarnand ca niste carnati pe sarma stii ca m_a auzit jumate de spital cum radeam spre disperarea lui Marian care zicea sa termin ca se uita lumea. Si acum tu vrei sa ma gandesc ca o fi atentat vreunu la fundul sexos a lui barbati_miu si saracul de stresat ce e a uitat sa ma sune?. Si tu vrei sa zici ca ai dat 160 mii pe ligheanul tau?
Bombon si eu am multe da asa scira pe lista aia. Nu e chiar o geata de voiaj da stai ca doar ce le_am strans inca nu le_am tuflit intr_o geanta.
Irina 38+

Mergi la inceput