Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
Bombonicaaaa spune:
Ana pai Tiriac nu mai poate
cred...a luat si ea ceva mai proaspat
Da din ce zice Cata nici asta nu straluceste
desi rau nu arata !
Mai fetelor da unde a-ti disparut?
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Ana nu Cata sta deasupra lui Banica ci bambina aia lalaita. Banica e doar vecinul care rage cand e in extaz.
Monica unde ai fugit ? La nastere ca nu mai ai crema?
Bombon pai sa vezi ce am eu in bagaj nu cred ca incape in rucsac dar eu mi_au cerut.
Ursulina ai citit tot sau esti pe la alte subiecte?
Irina 38+
Ana_m spune:

Chiar fetele ce fac ? Monica ce mai mananci pe acolo ?
Irina ? , Ursoaica
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Chiar asa eu am lalaito pe aici dar restul unde sunt?
Tiriac e poveste veche. E prea mos ca sa ii fac un puradel . Plus ca asta vrea doar ce arunca Raduleasca.
Irina 38+
monica70 spune:
Am citit si eu oleaca...asteptam sa dezlege URSULINA rebusul ![]()
Da' DENISA unde-i? Poate ea...se ocupa cu luna plina!
MONI 36+
si
DIANA

monica70 spune:
ANA acu ma duc sa vad ce mai inhatz pe-acolo ...Am mancat baton de ciocolata si am baut lapte da' iar mi-e foame!
Iar ninge in ultimul hal....Da daca iar tine ca ieri...doar pana dimineata si dup-aia mocirla...
MONI 36+
si
DIANA

irinadum spune:
Andreea Marin alias zana, lalaita, frumoasa bestiilor, printesa inimilor........
Irina 38+
Bee spune:
Sa vedeti VIP-uri la mine in bloc! Numai mosi si babe! Cum intra cineva in scara, e intrebat unde merge si in ce scop
. Intr-o seara veneam acasa cu sotzul (cred ca era prin primavara), abia ma mutasem la el si veneam de la masina: eu in fata sa deschid usa la scar, el in spate cu multe bagaje. Si ma vede o baba ca-mi cautam cheie: "unde mergeti", "nu va cunosc". Apare si Radu, se calmeaza baba si ne zice "stiti la etajul x s-au furat manerele de la lift! si la etajul y bicicleta copilului".
La care Radu "pai are ea fata de hotz?", la care baba uitandu-se la el, nu la mine: "pai dumneavoastra nu". 
. Adica el nu, dar eu eram suspecta!
Bee
si Fetitza