Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
URSULINA
dar sper ca macar nu-i lighean
si incape Raisa ! (scrisesem URLULINA ...noroc ca am corectat la timp ca nastea IRINA de luna plina ![]()
![]()
)
Desi cred ca a plecat DENISA sa nasca...o fi apucat-o dupa ce-a citit de ragete? 
MONI 36+
si
DIANA

Bombonicaaaa spune:
Da eu am plecat mai Irina ca se intindea aia pe mine deja si eu ma facusem mica, mica sa nu ma vada nimeni macar !I-as fi tras eu una "din dragoste" dar erau 30 de bodyguards si vre-o 5 masini de politie afara ca era revelionul ...
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Ursoaica spune:
Monica pana sa nasca Irina nasc eu...

Irina meeeiii nu e lighean ....este corabie...
Hai ca ma apuc de capitol ....caci cu voi...
poze pisoi
Ursoaica
37+

irinadum spune:
Mai da incet incet descopar ce sexoase sunteti voi ca se da toata lumea la voi . Pai zana e minciuna mai. Auzi si le mai si bateti. Pai ele va placeau mai . Nu va dati seama ca au suferit saracele fete ca au fost respinse
?
Mai da nu mi_ati spus e musai baie la bebe seara de seara?
Irina 38+
irinadum spune:
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cum nasti tu? Pai eu ce pazesc? Pai eu am asteptat 9 luni . Tu mai ai . REAO. RELE SOACRE CE O SA FITI.
iRINA 38+
Ursoaica spune:
Am deschis un nou capitol.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64426" target="_blank">Capitolul 97
Irina la cum aratam ... abia acum am inteles ce s-a intamplat atunci. Naspa daca nu ai vazut pozele.
poze pisoi
Ursoaica
37+

Ana_m spune:
Eu cred ca e bine sa faca baita in fiecare zi, parca asa mi-au zis la curs, da nu mai bag mana in foc ca am uitat deja o gramada din ce a zis 

Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Irina, eu stiam de baita in fiecare seara, sa doarma copilul bine, curat. Parerile sunt impartite in ceea ce priveste baia pana cade buricutzul. Unii zic da, altii ba. OM vedea si noi ce ne spune pediatrul! Si eu am sa-i fac baie in fiecare seara la bebitza! daca mie-miplace sa ma balacesc, ei de ce sa nu-i placa!
Monica si noi facem comoda TV masa de infasat si cred ca tot pe ea vom pune seara cadita!
Bee
si Fetitza