Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
andreeaatan spune:
Neata!
Elisor-nu-i nici un bai cu Milupa, nici cu Humana, sper ca nu am facut controverse, ca nu am vrut.
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA (Mygirl),IRINA (Roisin), MAYA MARIA (Florentina G), MARA IOANA (red rose), ALEXANDRA SOPHIA (corail), ALESIA CLAUDIA (Stefania Nicolae)! Se pare ca azi e ziua fetelor.
In ceea ce priveste meniul, o sa fim 8 persoane, cu tot cu Thomas
. Asa ca trebe produs potol. Noroc ca munca va fi impartita astfel- responsabil cu ciorba de burta- taica-meu, responsabila cu curatatul si spalatul-maica-mea, chef-eu sunt, normal. Socrii mei sunt responsabili cu bagatul in seama si criticatul ("eu faceam ciorba asa si asa, nu asa cum ai facut tu") si cu mancatul pana la pragul apoplexiei. Barbtu-emu va fi responsabil cu fumatul, ca dragul de el nu stie nici sa fiarba un ou, dar nu-i bai.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
loreen spune:
Neatza...
LA MULTI ANI GASTII DE FETE DE PE 18 : Alexandra Elena( un pupic mare si gras de Delia),Irina,MAya, Alesia,Mara,Alexandra Sophia...sa cresteti mari gagicutelor...
Adina am vazut pozele cele noicu Ema in roz...parca incepe sa aduca putin cu Mihai?!
Stefania multumim pentru complimente...cat peritol ii dai Bumbutei?...ca la capitolul mancare stam la fel de bine ca si voi...
Elisor stai linistita ca nu sunt fan Humana,ca dovada ca am schimbat laptariile lui fii-mea la greu...in final mi s-a parut totusi mai bun mai ales asta cu fructe...iar la Metro cred este mai ieftin si Milupa fata de celelalte cash-cary...
pentru ca te-am uitat la romane...
Si Bianca sta cu Delia,mai nou o adoarme in balansoar de ma si umfla rasul cand le vad...
Florentina ieri i-am dat Deliei kiwi pasat cu furculita impreuna cu o banana si o lingurita de cereale...daca nu ar fi fost intr-un simulacru de greva ar fi mancat tot...asa numaii un sfert si nu s-a strimbat,asta-i bine...
Ioana fain bradutul si nu-i deloc sorcova ...si ieftin ca pe-aici niste scoruri...mama mama...
Beatriced si scroafa mea alearga cu premergatorul,ba cand are chef face si figuri...merge cu spatele isi ia avant si se roteste...patinaj artistic...sa-i vezi cand or fi pe picioarele lor cum stau incotopeniti intr-un loc ca le aste frica sa mearga...
CrisDun da-i carnita fetii...pai mai are putin si face 7 luni...potii chiar sa faci si perisoare cu carne de pui,o musaca,un pilaf...azi ii fac Deliei ardeisi rosii umplute cu carne de pui sa vad unde-i succesul
Tdi...insanatosire grabnica la tot familionul...
Oana atunci pup Alex grasut de mii de ori pana-i trece raceala...
In rest suntem bine cu exceptia mea care am cazut rau de tot in butoiul cu melancolie blegoasa...d-aia ieri doar am citit si nu am scris ...Nici azi nu sunt mai oabla si probabil ca de-aici in colo pana trec sarbatorile voi fi la fel...Barbate-miu se ia de mine si ma enerveaza ca pe el nu-l afecteaza multe chestiii in lumea asta...insa pentru mine nu-i totuna...
Eu ii dau apa Deliei dupa masa de pranz,ii pun in canuta bea un sfert si restul pe pereti ca se joaca cu cana...Dintele vecin vad ca nu se arata deloc,maraie,caraie,mananca din trei in doi...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Neatza la fete si la multi ani sarbatoritilor de astazi!
Stefania Nicolae, pai saracutza bea la greu ceaiuri... Oricum are laptic...
Noi ne-am trezit la 4 pentru mancat, ne-am plimbat prin casa si apoi am adormit cu chiu cu vai... Eu am senzatia ca nu mai ii era somn... Pai altfel nu-mi explic ce sunt cu trezirile astea in noapte, asa... Ca uitase de faze de-astea! S-au o fi de la dintisori, desi nu vad sa apara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
laura radulescu spune:
I s-a desfundat Cristinei canalul lacrimal!
I-a iesit Cristinei 1 dinte!
Am fost la parintii mei acasa si Cristina nu a mai plans!
Astea sunt marile vesti despre noi. Va dati seama ce fericita sunt pentru canalul lacrimal!
Va pupam, sa fiti sanatosi si voiosi, mancaciosi si ne-plangaciosi!
patriciaRO spune:
Aaaa, Laura. Bravo vesti. Astea da vesti bune!
Mai ziceti la mine cine vrea carte de retete internationale, romanesti, exotice, da-ti un mail la beatrice_rotaru2005@yahoo.dk si vi le trimit. Ca le-am gasit si sunt super faine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:
fetelor
La multi ani sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii.
Noi am cam lipsit de la apel zilele astea dar acum sunt la zi cu cititul. Eu m-am pricopsit cu o gripa urata de tot, cu febra si dureri de gat.
Si pentru ca nu era de ajuns cred ca lui Dragos incepe sa-i iasa un dintisor. Sa te tii frate cand uralaaaaaaa.........cred ca mutam vecinii(
cand ma gandesc ca se hotarasera si ei sa faca un copil ...).
De durut il doare ca urla dar baga in el frate ca-n spital. Parca mananca mai bine acum decat inainte cand nu-l durea nimic.
Ne mandrim si noi cu prima realizare......PRIMUL PIPI LA OLITA ![]()
.
Ieri mi-a dormit 30 min toata ziua. Nu stiu cum naiba a rezistat atat timp nedormit. Acum parca e abatut, nici macar nu mai plange.
L-am dat cu dentinox gel dar dupa 10 min iar urlete.
La un moment dat m-a umflat plansul. Stateam ca proasta si ma uitam la el cum se chinuie si nu-l puteam ajuta cu nimic.
Solutia salvatoare a venit de la barbatu-meu : " lasa tata ca trece pina te insori " ...si parca l-a umflat rasul si pe prichindel.
A avem inca o realizare ...prima data cand a halit jumatate de castronas de pireu de legume cu FICAT DE PUI.Asta dupa multe chinuri de a manca ficatelul dar fara nici o realizare pina acum.
Va las acum ca iar l-au apucat urletele.
si va dorim sa cresteti mari si sanatosi
Margott spune:
Ziua buna pe Duminica!
LA MULTI ANI, puiutilor TUDOR CATALIN, ALEXANDRA ELENA , IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CALAUDIA, JULIA ANDREEA, ROBERT!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Voi deja impodobiti bradul si noi nici macar nu l-am cumparat...
Sa vedeti ce pui de cangur avem
aici
Mamici care dati fier Hausmann la bebei, cati ml dati?
David a terminat cu "ma-ma" si face numai ploicica. Nu mai inteleg nimic, n-a mai facut ploicica de la 3 luni...
Nici David nu bea apa. Daca ii dau ceai, mai bea el cam 50ml, dar pe apa nici nu pune gura.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
gabitzam spune:
Margott, mie doctorita mi-a zis sa-i dau zilnic 5 picaturi de fier Haussman. De obicei i le pun in marul cu cereale. Tot cu mar ii dau si Vigantolul, le pun in lingurita cu mar si le inghite imediat.
Azi am pus decoratiile si ornamentele de Craciun prin casa, o sa le pozez diseara, cind o sa termin. Ca acum plecam in vizita la Buni.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Margott spune:
Primul radio pt copii din Europa il gasiti la itsybitsy punct ro
Radio poate fi ascultat si pe 99,3 Mhz.
La site puneti voi .
Sper sa intelegeti.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
loreen spune:
Da' voi de ce da-ti fier copiilor...trebuie la toti sau iau numai cei care sunt inca alaptati?!
Laura ura...de trei ori...
Beatriced vreau eu cartea aia majestic_1995@yahoo.com
Simona felicitari si voua pentru pipilica...eu am olita de cand avea Delia vreo 5 luni,dar inca nu m-am invrednicit sa o pun...cred ca ar fi cazul totusi sa incep...
Margott imi imprumuti si mie cangurul din cand in cand,sa mai pot sscapde maimuta![]()
Azi m-am dus la piata sa iau oarece ca am musafiri si cu ce credeti ca m-am pricopsit...uite aici
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"