Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Loreenti-as imprumuta cangurul, dar cam am nevoie de el, caci coloana mea de-abia il mai duce pe David, asa ca...
Froasa tinuta Deliei de Craciun, eu caut un fes, caciula de mos pt David, dar nu am gasit marimea lui, dar mai caut.
Fier mi-a zis dr sa-i dau si nu mai alptez de la luna 4. Dar mi-a zis sa-i iau sirop si sa-i dau echivalentul a 5 pic, dar nu prea stiu ca calculez echivalentul, asa ca ii dau de la mine putere 2 ml.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Foarte frumoasa tinuta domsoarei Delia.

Noi am cumparat un costum de mos de la Metro pentru Thomas, e foarte mare, dar l-am cusut cum am putut mai bine si l-am facut pe marimea lui. Prima data il va purta la serbarea lu' Mosu de la serviciu de la mine, joi, de la 16, 30. O sa punem si poze, am vrut sa fac niste poze cu el imbracat in Mos, dar nu am avut timp, sa le folosesc pe post de felicitari de Craciun. Poate la anu.

De cateva zile, Thomas urla la pireul cu carne si papa ca disperatul numai daca ii pun un pic de zeama si este ca o ciorba groasa, chiar daca are bucatele mari de mancare. Apoi baloteaza si 300 gr. Eu nu mai inteleg nimic...

Mai am livingul si dormitorul nostru de smotruit; deci in doua zile sunt gata. Apoi trebe sa ajung si pe la coafor, manichiura..., si sa luam restul de lucruri pentru Craciun.

Azi l-a dus barbatu-meu pe Thomas afara si in urma faptului ca Thomas urla mama-mama toata ziua daca ma simte prin casa, a propus ca de azi inainte diminica sa fie ziua lui cu Thomas si eu sa fac ce vreau. Am facut intr-adevar ce am vrut: spalat pe jos, spalat haine, spalat vase, facut mancare, dar cel putin am scapat de mers cu carutul afara azi si de mers la socrii...

Cum sa il pun pe Thomas pe olita, par example, cand bea lapticul de dimineata, chiar atunci comite o fapta mare de tot- ce , sa-i dau papa pe olita?!?!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Tocmai m-a sunat socrosenia -ea- ca sa-mi faca capul patrat ca sa nu-l mai las pe Thomas singur cu sotu-meu ca se intampla vreo nenorocire. Ca taica-so nu-i in stare sa stea cu el si sa-l duca nici unde.... Eu am incercat o fraza rationala, dar brusc m-a palit o durere de cap de nervi si i-am retezat-o. Mai, cum stie femeia asta sa-mi dea dureri de cap... De ce cred unii ca trebe sa le inghiti tot felul de porcarii numai pentru ca au o relatie indirecta de singe? Ce pana mea...

Mai, voi ce faceti pe acolo, smotru, cumparaturi???

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Andreeaatan, am aceeasi dilema ca si tine ref la olita... Dar cred ca ar fi cazul sa o obisnuiesc.
Multumesc pentru lamuriri apropo de apa... Am inceput azi sa-i dau, cand vad ca e incalzita si maraita.
De unde ieri - prima zi de premergator - n-a miscat un centimetru, azi a reusit sa mearga si cu fata, dar mai mult ca racul. Sunt super incantata, ca aproape ca n-am simtit ca avem copil. I-am facut si poze, dar nu stiu cand apuc sa le pun.
Stefania, subscriu la ce a zis doctorul: las-o pe mama ta sa ii dea lui Bumbu sa manance. La noi a fost la fel cu socrosenia: cu ea manca mandra mea 150, cand cu mine sau maica-mea de-abia baga 100, si aia cu mare chin.
Va las, ca fugim la baita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

am bagat si eu un ochisor rapid pe aici si am citit din urma. am zapacit!!! Pimul pipi la OLITA!!!!!!!!!!!!!! felicitari, simona!!!!!!!!!!!! oau!!!!!!!!!!!

loreen, mai mai ce tinuta de mos craciun avem de sarbatori!!! eu i-am luat o rochita rosie si niste pantalonasi rosii. de craciunita!

stefania, multumim ptr urari, mi-a facut mare placere! te pupam amandoua, o mamica plina de dintisori si o stirbulica fara nici un dintisor!!!

ca vorbeati de gaurele: nici in fr nu se fac gaurele in urechi ptr cercei. nu stiu de la ce varsta pot sa i le fac.

pupici ptr toate fetitele frumoase ce se aniverseaza azi. Mai, mi-a scapat vreun baietel? ca eu numai fetite am vazut pe lista???

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! printeselor ALEXANDRA ELENA, IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA si ALESIA CLAUDIA numai bine, bucurii, sanatate, fericire, noroc...

Azi i-am dat sa pape mango, dar daca nu puneam un pic de biscuiti populari (praf) si iaurt cred ca mi-l scuipa in cap, ca pe maneca a reusit sa-mi bage. Adevarul e ca nici eu nu l-as manca. Bleah.
Maraita a fost azi si noi avem mucisori, nu stiu de unde, dar ii avem. Are fundulet de maimutica noroc ca e doar o portiune mica, se freaca singura cu degetelul in gurita.
Dar avem si noi a ne lauda: a reusit sa-si prinda degetelele de la picioare cu mana si numai asta face, pupe mama ei de scumpa, vazusem la Alex (Oana) in poza acum vreo luna si vroiam si eu.
Nu am terminat inca smotrul! Si maine e o zi!

Andreeaatan nu-i drept ca socrii sa fie in acelasi oras cu voi, iar parintii tai nu. Si eu ma gandeam la olita, dar si la noi e asa cum spui si tu, la masa de lapte de dimineata se "produce produsul".
Adik sa inteleg ca faci Craciunul cu socroseniile? nasol!
Laura felicitari pt. vestile bune, in special cea cu canalul, imi imaginez ca era cel mai mare stress, dar cum s-a rezolvat, asa dintr-o data?
Loreen frumos cotumas are Delia, va fi o scumpa langa brad, sub brad, ai gasit cumva si caciulita?
Stefania multumim de urari!
Ioana nu te-am gasit pe aici, ce-i cu tine, a, profiti ca nu-i bona acasa
Margott ce tare e poza!!!!! Un caput si doua ghetute, scumpic foc!
Alexandrei sa se faca bine repede! Sanatate si celorlalti bb!
Noapte buna, pe maine!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Am trimis la fete cartile cu retete! Cine mai vrea da-ti mail!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Slaba activitate, se vede treaba ca bat sarbatorile la usa.

Androix vad ca esti pusa pe sotii
, lumineaza-ma si spune-mi combinezon la ce spuneti voi, ca eu m-am prapadit de ras citind la Corni, parca, pe-aici sigur are alt inteles.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Da, Craciun cu socrosenii, dar daca nu fac frumos, e prima si ultima data... Si da, parintii mei, saracii, nu sunt in Cluj... Asta ma doare cel mai tare, daca ar fi ei aici ar putea exista 2.000.000 socrosenii, toate ale mele...
Si eu va zic noapte buna, ca doar n-oi mai sta sa stepta sa mai scrie cineva...

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Eu am avut musafiri de-aia nu am prea halaiduit pe-aici...patru zile am scotocit net-ul si creierii mei dupa niste retete mai originale de mancare ca musafirii sunt carciumari de-o viata...Pana la urma m-am lasat pagubasa ca ce-am gasit necesita bani asa ca am tras niste platouri de sezon in care trona slanina mea afumata si care a fost atractia serii...bine si niste fripturica cu ceva cartofi taranesti adaptati...am scapat...

Multumim de complimente la adresa tinutei de gala...caciulita nu am gasit,dar mi-a zis Oana ca sunt la metro...o sa dau o fuga pe-acolo macar de-o poza cum zicea Andreeaatan...

Cu productia la oala si eu precum Andreea,mama lui Thomas,n-am cum sa o prind...papa lapte pe la 5-6-7 dupa care baga somn si cand se trezeste este gata imputita...doar nu oi pune-o pe oala sa doarma...si mai face si altele pe parcursul zilei...cam 2 maxim 3...si nu se screme vizibil...asa ca mai asteptam...
Una peste alta la cat eram de topita dupa Delia ca-mi spunea "mama" acuma sunt satula ca numai asta zice...cum ma vede "mama" pe tonalitati diferite...ii spun "ta-ta",se uita la tac-su si-mi spune in soapta "mama"...imi vine sa o mananc,dar nu sta fara mine...si asta nu-i bine deloc...Iar dintele nr.2 nici vorba...ce-o fi cu el?!

Pisik rochite am vazut si pe-aici dar sincer nu ma dau in vant dupa ele,desi e fata...

Andreeaatan "buna" soacra ai ...macar se intereseaza de soarta lui Thomas,fie asa in dorul lelii...a mea stuchioar matzele nici nu stie ca are doua nepoate...doar sa fac vreo telenovela sa-si dea seama...

Beatriced am primit mailul...saru-mana...maine ma bag la studiu ca sambata iar am musafiri la impopotonarea bradului si pe langa mult tradititonalele sarmale mai trebuie si ceva mai aparte...

Hai va doresc o noapte buna...si sa ne auzim sanatoase dimineata...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput