Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am umblat creanga zilele astea. Azi am iesit si noi la zapada!!! Stefan nu a rezistat mai mult de un sfert de ora. Intai chiuia de zor, ca pest eputin timp s adea in marait. Ii inghetase nasul.

Laura, ma bucur f. mult ca s-a rezolvat si la voi cu ochisorul! Felicitari si pt. celelalte realizari! Chiar ma gandeam ca nu ne-ai mai scris de mult!

Pisik4 ever, noi ne programasem concediul fara copii, dar acum ne confruntam cu unele probleme in ceea ce o priveste pe Maria si am luat in calcul varianta sa o luam pe ea cu noi.

Elisor, nu a reusit inca nici o intorcere Bianca? Vad ca nu prea ne-ai mai scris despre asta. Poti sa te plangi, nu ne suparam . Stefan e cam in stadiul in care erau bebelusii de 7-8 luni acum vreo doua luni: se intoarce, in sfarsit, fara dificultati si reuseste sa se deplaseze un pic cu spatele taras pe burta. In picioare se sprijina, dar nu stie s afaca pasi. L-am pus putin in premergator, nu are treaba cu el. Se deplaseaza doar din greseala, cand se bucura si topaie . In ianuarie cred ca incepem din nou gimnastica.

Cu olita, nu o sa ma stresez pana pe la 1 an jumate - doi. Nu vreau sa va dezamagesc, dar probabil ca la varsta asta este doar o coincidenta faptul ca bebelusul face la olita. Stiu ca se poate, si ca noi am fost invatati la fel, dar eu nu sunt pregatita sa alerg cu oala dupa copil, pana cand nu o sa ma anunte el ca vrea sa faca ceva acolo .

Azi am luat si noi brad, dar mai asteptam pana marti-miercuri sa il facem. Abia astept sa vad ce fata va face Stefan. MAria e deja tare nerabdatoare.

Loreen, super costumasul. Cat am umblat cautand prin magazine ceva cu "My first Christmas" la Maria. De unde l-ai luat? Cu toate ca nu cred ca mai achizitionam ceva pt. copii pana la anul, ca ne-am cam destabilizat bugetul cu darurile de Craciun.

Multa sanatate tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am citit ceva pe sarite, ca in ultimul timp bantui toata ziua prin oras dupa cadouri iar in ultimele trei seri a trebuit sa semnez condica la petrecerile de Craciun de la firma sotului( una a angajatilor si altele cu clientii). Si nici nu am gasit mare branza...cam tot ce vad prin oct-nov si ma gandesc ca ar merge de cadou de Craciun evident dispare in decembrie... Voi ce cadou le luati nasilor ?
Laura-pupici Cristinei, bine ca ati scapat de operatie.
Adina- in legatura cu borcanelele Hipp- aia ca nu contin conservanti, coloranti etc- e reclama chioara. Daca dezlipesti eticheta in romana, pe aia originala zice ca nu contin bla, bla si apoi e o steluta- "conform legii". Deci au de toate, si coloranti si conservanti, da' "conform legii". Iar acidul citric- de ex- nu e interzis in Romania, de aia il si trec cu nonsalanta aia de la Nestle.
Cu cercelusii ce faceti? Noi ii purtam inca pe aia "impuscati". Mai avem 2 perechi de aur destul de mici, dar nu chiar cat astia. Am vazut insa o groaza de cercelusi mici-mici la Meli-Melo, doar placati cu aur de 18K, or avea ceva? Frumoooosi, mai ales niste gargarite rosii...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am dat aiurea cu enter-ul
Cu Iepu' treaba sta asa: daca ramane singura in patut treaza- fie si numai pana dau o fuga la bucatarie etc- se ridica in picioare pe marginea patutului si e super fericita. Chestia naspa e ca isi da drumul fara nici o treaba pe spate si deja s-a cam lovit de bare (adica de alea din spate).Cred ca o sa-i scot caruselul ca mi-e frica sa nu dea cu capul in "corpul" ratei. Sper sa nu inceapa sa faca figura asta si noaptea, daca se trezeste. Ca atunci pana ajungem la ea sigur o gasim plina de cucuie De fapt ma gandesc, e posibil oare sa sara jos din patut ? Are salteaua la nivelul cel mai de jos. In rest viteza maxima in "patru labe"- adica a renuntat la tarasurile pe coate-mai ales daca e motanul prin zona. Ala chiar e haios, pana acum la 12 ani cati are n-a avut frica de nimeni, da' si-a gasit nasul cu Iepu'. Deschide usa la cate o camera, intra pe jumatate si se uita daca e Iepuretele in zona.Daca da, se strecoara binisor inapoi

Costumas cu "baby first christmas" am vrut sa iau si eu, vazusem prin "Mami " cred o reclama la unul de la Crido kids- ceva in jur de 4-500000. Am fost pana acolo si de fapt pretul de 690, si zau ca nu prea merita. Da' mai caut.
Noapte buna !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hello!!

Ce faceti? Vad ca ati scris mai putin, asa ca sunt si eu la zi cu cititul!

Acum s-a terminat petrecerea pt sotul meu. A fost frumos, am pus si poze, dar am uitat sa pozez "inscriptia" de pe tort. Imi pare rau, ca era haioasa - le-am scris "Eric si tati - La multi ani!". Daca vreti sa-mi revedeti baietii, uitati-i aici: Eric si tati

De 3 zile sunt in al 9-lea cer pt ca prima trezire "nocturna" a lui Eric e pe la 7. Sper sa-l mai tina o perioada!! Cat mai lunga, normal.

Mi-e soooomn, asa ca ma duc sa ma culc. Va pup cu drag! Mi-a fost dor de voi zilele astea, cat am umblat prin magazine si pe strazi. Si tot nu am terminat..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani sarbatoritilor de wekend si de astazi sa cresteti mari si sanatosi alaturi de cei dragi!!!

laura - felicitari pentru interventie si pentru dintisor

Noi am fost la dermatologie joi-verdict eczema atopica
In legatura cu hemangiomul mi s-a spus sa o las in pace ca, oricum se va retrage dar daca neaparat insist imi da adresele a doua clinici din tara vecina pentru laser sau sa merg in Bucuresti. Decamdata stau pe loc

Din capitolulul cea mai facut Bianca:
daca o pun pe burta da in marsalier taras nicidecum in fata

Va las ca ma apuc sa ma imbrac pentru servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

"LA MULTI ANI" IULIA NICOLA (Crissu) sa cresti mare si sa fii sanatoasa si sa ne mai spuna mami despre tine.

LA MULTI ANI ANDREEA.A pt. sotiorul tau, ANDREI (cu intarziere, dar acum vazand pozele cu tortul...), sa fie sanatos si sa va bucurati ani multi impreuna cu Eric si cu alti copilasi (daca ii mai veti face), cu nepotii si de ce nu cu stranepotii.

Cornelia nu se intoarce Bianca de pe spate pe burta de nici o culoare, sta asa si-si freaca piciorusele, cand e pe burta isi face avant cu curuletul, dar cand sa zica hop apare mana proptea, asa ca nu pot spune ca se intoarce, doar tentative, insa cand e pe burta misuna cu spatele (dar in patut) ca o gasesc tot sub plapumioara, asa cum fac de altfel toti bb de pe-aici. Fatza de luna trecuta sunt ceva progrese chiar daca micute. Citeam in jurnal si la Andreas am scris ca la 9 luni avea 8,5 kg si multa lume spunea ca e dolofan, Bianca are acum la 6 luni 8,360 kg????!!! Deci ea e dolofanica intradevar. Vom vedea pe parcurs, deocamdata, hai sa ne bucuram de sarbatori!

Mercedes asa face si Bianca mea cu marsalierul, offff si voi sunteti cu eczema asta? Cand veti face vaccinul, luna viitoare?

Fran daca-mi permiti o parere: da jos caruselul, in momentul in care se ridica in picioare poate deveni periculos. Pe al meu scrie ca se poate folosi pana la 6 luni in pozitia aia de rotire apoi pana la 2 ani.

Andreea.a felicitari pt. noapte linistita, la mai multe...da' la cat te-ai culcat?

Andreeaatan faptul ca sunt parintii la tine de Craciun sunt sigura ca poti suporta orice, chiar si o socrosenie ca a ta.

Loreen ce smecheroasa e Delia cu soptitul, cred ca e mortala, oricum sunteti majoritatea voi fetele

Ioana acum incep eu, sunteti bine?

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am reusit ieri seara sa fac albumul de 6 luni. clik pe poze:

PO ZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI PENTRU IULIA NICOLA (Crissu)!

Neata,
Iar am creierii pe pioneze. Thomas s-a trezit pe la 5 si apoi, din juma in juma de ora, pana la 7,30 a avut de comentat. Ii era sete.
Aici ninge si Thomas se uita literalmente cu gura deschisa pe geam cum cad fulgii.

Cum faceti papa din dovleac?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Adineauri mi s-a oprit pipota. Am pus-o pe Bianca in fundulet rezemata de perna in patul lui Andreas si cand ma uit la ea era la marginea patului, pe burta si cu capul privind parchetul. Am inlemnit, dar m-am apropiat de ea incet (cum faci cand ai un sarpe in preajma) sa nu se sperie...era numai un zambet.

Hey Lucas baga si la noi o unda de dinamism!
Olga banuiesc ca esti rupta de n-ai mai reusit sa intri...Inesuca ti s-au vindecat unghiile?...Adina tu cum o mai ai (unghia)?...Mickyyy ce-ti fac fetele cucuietele?...Nelia dar ale tale?...Mariamunteanu gemenii tai?...Ada_74 nu mai ai timp de cand ai inceput serviciul, mai spune-ne o vorba despre Sergiu...Alina_a ce mai face Stefan, i-ai mai cumparat leagan...Anky dupa petercere nici un cuvintel, nimic...Carolinah, Nefertari voi munciti, dar ce va facc puiutii?...Boboricuu, nici o veste de la voi...Luluku nu mai zici nimic...Elly_b sunteti in Buc sau C-ta sau NL?...restul fetelor...sper ca sunteti bine cu totii si sa aveti parte de sarbatori fericite si tot ce va doriti sa va puna mosu' sub brad.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eli, multumesc frumos pt intrebare si grija. unghia mea a fost redirectionata...cu multa rabdare. sper ca am facut treaba buna. mai e de asteptat...

loreen, chiar vroiam sa intreb asta? cu cine vi se pare ca seamana fii-mea? mie imi pare ca nu e leit mihai, sau leit maica-sa. are de la fiecare, dar nu seamana izbitor cu nici unul. voi cum vedeti..?

fran, ema poarta din nou bobitele de la medlife pt ca sunt singurii cercei pe care ii tolereaza. habar n-am cat pot fi purtati. la un moment dat tre' schimbati..am fost ieri in plaza sa caut cercelusi. la 18 carate am gasit doar niste cercei simpli. un cerculet la 1.200.000lei La 14 carate erau mai multe feluri, dar d-astia avem si i-au facut puroi. inca mai stam asa..tu ce vei face?

a cazut si ema din pat o data. nu-mi amintesc daca v-am mai spus. cred ca 3 sec nu ne-am uitat la ea si a aterizat pe burta. nu o mai pot lasa singura in pat, chiar daca pun perne de jur imprejur. le escaladeaza urgent, iar cand se vede in vf, se lasa in jos si rade. daca n-as prinde-o ar ateriza razand direct in cap. mare figura e! e tot mai hoatza.;) trage niste miorlaieli, se alinta, se pisiceste...cand o adorm ma trage de nas si scoate niste sunete inalte de alint de te prapadesti de ras. am foarte alintat-o si eu, ce-i drept, dar e adorabila ratusca mea.

ieri am fost sa vedem mogaldeata de verisoara. uitasem cat sunt de mici. Doaaaamne, cred ca as lua-o cu teama in brate. atat de mica. draga de ea! o sa va arat poze la un moment dat. deocamdata este un album cu mamica alexiei, cumnata mea, nasa emei, inainte cu vreo 4 zile de nastere.

PO ZE

Mergi la inceput