Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
elisor spune:
Babygirl am vazut intreg albumul si...sunt superbe, de fapt protagonista din rolul pricipal e...imi vine sa o mananc numai uitandu-ma la ea. Parca ar fi un manechin la o sedinta foto, frumoase toate, de aia nici nu pot spune ca asta sau asta imi place ca apoi tre' sa spun si asta si asta si celalalta, dar si asta, dar si aia cu...intelegi. E dulce, scumpa, frumoasa, dragalasa...topenie, dom'le. Sa fiti sanatosi ca sa va bucurati impreuna de tot ce va oferiti unul altuia.
Eli, Bianca & Andreas
elisor spune:
Loreen wake up! Las-o mama ei de viata si vino pe aici.
Trebuie sa-mi continui treaba, dar sotiorul e la servici si mi-e greu sa ma urnesc.
Si la noi ninge de vis, fulgi mari si pufosi...dar nu se depune
Eli, Bianca & Andreas
ioanailincam spune:
Neatza! Intru numai ca sa va spun ca sunt bine, nu va speriati! A fost un week-end cam ciudat, n-am facut mai nimic dar mi-a luat toata ziua
. Iar serile m-am uitat la Kill Bill pe HBO. Asa ca nu am apucat sa scriu, iar de azi incep peregrinarile dupa cadouri, doctori, croitoreasa si altele administrative.
Sa aveti o saptamana buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Neatza...
Multi ani sarbatoritei zilei : Iulia Nicola
Elisor stai tu linistita de cand m-am trezit...am facut si vreo doua feluri de mancare am pus si la spalat si de-acuma o sa ma....o lene pana la sfarsitul anului...Am facut cus-cusul si niste ardei umpluti pentru Delia...sunt tare curioasa daca mananca ca este intr-o greva continua...azi am trecut pe Peritol ca suntem si pline de bube uscate pe fata...
Andreea.a nu stiu ce parere avea sotul tau despre tort dar Eric avea privirea lipita pe el...sau la lumanari?! Oricum La multi ani pentru sotul tau... sa fiti iubiti si sa va iubiti toata viata...
Mercedes ce v-a dat pentru eczema?!
Adina parca in ultimele aduce cu Mihai mai mult...nu o stiu pe mama lui,insa seamana si cu el si cu tine...dar esentialul conteaza este reusita foc...
Cornelia am vazut pozele de sambata ...Maria pare sa se fi simtit bine...bravo si pentru plimbaret...la Crido au costumase pentru first baby Craciun,chiar pentru baietei este unul frumos...costum de mos...
Ioana da o nuvela mica mica printre cumparaturi...?! Lasi greul pe mine si Elisor?!
Fran ii mai dai Infant Patriciei...ca eu nu mai stiu cum sa-i fac stimuli Deliei la halit,desi nu arata rau...
Azi de dimineata m-am hotarat ...am dat jos salteua ca nu se mai putea...se trezise incepuse chiuiala si la un moment dat mucles...am sarit si eu si barbate-miu ca arsi in dormitor la copilu'...cand colo ea aplecata toata peste margina patutului cu capul in jos se chinuia sa pescuiasca ceva dintr-un suport atarnat...sa mor sa fac infarct cand am vazut-o si ea radea de mama focului se uita la tac-su si suav spunea "ma-ma"...nu stiu ce-i inspira mutra lui de zice mama cand il vede...
Ma duc sa-mi iau plodul de la scoala ca alt motiv sa ies din casa nu mai am...bani de cadouri lulu',la nasi nu le fac nu mai detinem nasi de cununie,la fete am luat mai demult,noi babacii ne sarim reciproc...asa ca asta e...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
loreen, maica-sa=eu ;) multumesc loreen, eli.
m-a terminat de azi de la 06:00. s-a trezit dis de dimineata si de atunci nu mai vrea sa doarma. parca-i in priza. abia a mancat pt ca a prins figura cu scuipatul in timp ce tipa si chiuie. suntem amandoua mere din cap pana-n picioare. a fost mereu activa, dar azi nu stiu ce are. parca-i in priza. si se taraste cu o viteza de zici ca-i gandacel. am incercat sa o culc, dar s-a urcat pe mine si de acolo vroia sa sara jos. elisor, ne facem copiii aviatori.;)
am fost ieri la diverta din plaza. au acolo o gramada de jucarii v-tech. da-s scumpe, mai, fata de alte locuri. plin si de tomy tot acolo, dar la preturi mult mai mari. steluta muzicala pe care o gasesti la carrefour cu un pic peste 500.000 , este la diverta 900.000.
PO
ZE
loreen spune:
Adina

Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
cica s-a deschis un magazin disney in euroclinic (calea floreasca 14 A)de langa spitalul de urgenta http://www.eurokids.ro/
PO
ZE
patriciaRO spune:
Andreea. a, mai ce faina este poza cu tortul! Dar' ce ochi mari facuse!
Babygirl, o frumusica nu alta... Iit vine s-o mananci... Ce-mi place in rochita... Vreauuuuu si eu o fetita! Dati si la mine reteta de fetite...please!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
IULIA NICOLALA MULTI ANI!

Babygirl Ema este o scumpete de fata! Mama, si ce ochi are! Cred ca seamana cu amandoi.
Anreea.aLA MULTI ANI si pt sotul tau!
Lenjerie pt bebei la patruace.ro
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
ChrisDun spune:
'Neata!
Meyyy, am auzit un zvon ca cica ar concerta Smokie la Bucuresti, pe 26 decembrie!!! Stiti careva ceva in sensul asta?!
Aseara zgatia mea a adormit bustean inainte sa termine biberonul, asa de tare au obosit-o musafirii si premergatorul
. Noi am mai aruncat un ochi si la TopGear (super emisiune!) pe Antena 3 si apoi pe BBC Prime... si am intarziat azi-dimineata la serviciu (eu 1/2 de ora si sotziorul o ora intreaga
)
Babygirl, eu am impresia ca Ema seamana cu tine.
Fran, eu i-am luat demult caruselul de pe patut. Chiar daca nu se lovea de el, mi-era teama ca il apuca si il trage pana ii vine peste ochi.
Mai vroiam sa va zic cate ceva, dar mi-a obosit neuronu' intre timp. Sa aveti o saptamana usoara si spor la cumparaturi!