Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aseara am fost in parc inainte de a se intuneca, si am dat de mancare la lebede si la rate... Tare jmechere, iti mancau din palma nu alta.. uitati niste poze aici... PARC 18.12

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Va multumesc frumos pt urari! Da, le-a placut tortul. Lui Eric cred ca i-au placut mai mult lumanarile, ca tort i-am dat un pic (adica frisca) si nu parea extrem de incantat. Noua insa ne-a placut. Si din pacate pentru mine si dieta mea, mai am un pic de tort in frigider. Il vrea cineva?

De culcat, Elisor - azi noapte m-am culcat la 2 jumate , sunt cam chiauna dar inca vad ca functionez .. Deocamdata. E asa soare si frumos afara ca cred ca ma si aventurez prin parc. Doamne, nici mie nu-mi vine sa cred ca vreau sa ies pe frigul asta! Androix cred ca e deja in parc cu Filip, asa ca o sa ne alaturam si noi.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Tineti-mi pumnii, ma duc sa ma tund... SCURT.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
Multumim de urari - Loreen, Simona,Margott, Pisik, Elisor.
Loreen - scuze pt. raspuns intarziat, peritol 5 ml/zi intre 7 si 10 zile, asa mi-a zis dr-ul, din prospect reiese ca ii poti da 1 ml/kg corp,dulcica salopetuta asteptam pozici cu Daliuta in ea, pupici la escaladatoare, si a mea cand arunca cate-o jucarie se uita dupa ea dar ii distrag repede atentia, unde mai pui ca am visat zi noapte, nu stiu cand, ca mi-a cazut din pat si mai era si in pielea goala, si o luase mama de pe jos, dar nu isi mai tinea piciorusele erau ca doua carpe, ei mai pune geana pe geana daca poti, dar uite ca partial mi-ai izandit visul cu Deliuta.
Tdi - mai, multa sanatate fate bine ca vin sarbatorile peste tine.
Oana - sanatate Alexutei, dar tu esti suparata, ca m-am socat cand am vazut ce mesaj scurt, si parca trist - unde esti?
Laura - bravos pt. canal, si felicitarii pt. dintisor, cat despre bumbu si mancat cu mama, ea vine pe la 3 -4 de la serv. iar daca sunt eu pe acasa ceea ce se intampla mereu nu vrea nici de la ei (mama, tata, tati sau tusi), imi e tare greu sa ma dezlipesc de ea, cand sunt in bucatarie si e cu tati sau buni sau tataie si plange desi stiu ca nu ii fac ei ceva rau ci poate doar nu o lasa sa ajunga unde vrea ea sau la ce vrea ea, sar ca arsa si dau fuga sa vad ce se intampla. Stolul de pasarele s-a adunat la mine, din nefericire.
Simona - felictari lui bb pt. pipi si multa sanatate, ce aveti fetelor ca doar vine craciunul.
Margott - fier 2,5 ml/zi 10 zile/luna, cat despre spumite sa nu fie de la dintii.
Babygirl - nu stiu sa-ti spun cu care seamana mai mult dar asta e favorita mea, s-o mananci nu alta.
Bea - ratele ca ratele dar nasucul al de rudolf la-si papa eu, mi-l dai?
Hai sa aveti o saptamana buna rau.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, ei stiam ca te-ai sculat dar nu te-am vazut la prima ora aici asa cum ma obisnuisem si-mi lipseai. Eu cred ca Delia ii zice lui tati "ma-ma" ca nu stie cum altfel tre' sa-i zica, probabil ca are alta intonatie cand e vorba de el
Babygirl eu nu ma prind cu cine seamana Ema, doar daca mi-ar da asemanarea una-n cap atunci poate as vedea, in orice caz e o frumusica si cu niste ochi, va vad eu cand va fi domnisoara, pusca dupa usa...
Beatrice ce nasuc rosu are Alex, esti sigura ca alea nu sunt rate sau gaste, parca n-ar aduce cu lebada, dar daca zici tu...Ce frumoss e la voi, parca ar fi parcurile de la mami, of ce dor imi e...
Margott iti tin pumnii la tuns, dar apoi imi ti si tu mie, asa pe miercuri, dar de ce te tunzi? Schimbare de decor sau iti cade?
CrisDun moama ce va invidiez cum patrulati in premergator...
Ioana sa nu-mi spui ca si Ana s-a uitat la filmul asta. Noi ne-am uitat in we la "Razboiul lumii" cu Tom Cruise si normal, ca pe Andreas nu l-am lasat, dar Bianca cum n-avea chef sa stea la ea in patut am adus-o la cinema (home cinema), n-a avut nici o treaba. Dupa vizionare aveam senzatia ca tre' sa ma bag cu copilu' sub masa.

Bianca e in delir...molfaie suzeta cu o pofta...o freaca de gingii...cred ca nu mai e mult si o erupem si noi.
Gata pauza, merg dupa Andreas, apoi lectii, antrenamente...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Tot eu.
Andreea. a - sa iti traiasca sotiorul bine alaturi de tine si tu de el bineanteles impreuna cu Ericutul.
Margott -, eu nu am curaj.
sa va povestesc o faza simpatica, barbate-miu si nepoata.
El - ce faci ...... (adresandui-se lui fratemiu)
Ea - ce faci ....
El - cand?
Ea - cand?
El - a tare
Ea - a tare ( barbatemiu tot vazand ca copilu are chef de inganat continua, cica sa faca misto de ea)
El - sunt papagal
Ea - esti papagal.
Noi ne-am amuza, are 3 ani si 10 luni si e o smechera.
Ieri vreau si eu sa fac curat ca in rest cu bumbu nu am cum, si pe tacsu la apucat aspiratul calculatorului ca re i-a luat 2 ore, imi venea sa-l omor nu am mai apuicat decat sa sterg geamurile si sa fac niste snitere, cartofi si salata, evident ne-am ciondanit ca de el nu intelege de ce ma agit atat .
V-am lasat ca am pus monopol de DC.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Stiam ca am intrat cu un scop si am iesit fara...
Beatrice pe tine te-am auzit spunand ceva de vanish oxy, chiar scoate petele? Si mai pot pune daca hainutele le-am spalat si n-a iesit pata, deci nu mai e proaspata? Am un teanc de hainute patate cu morcov si ma voi supara daca nu le rezolv.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, pai baga-le si tu cand le dai cu vanish la 90 grade... Si ia si mama lui pata...

Iar printre pasarile alea sunt rate si lebede... Nu le vazusi pe apa, mai...

Stefania Nicolae, nu dam nimic! Ia-uite... Este al meu, mey...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Na' helau si de la noi ...sper sa nu va molipsesc cu gripa, asa de naspa e ca raceala nu pot sa-i zic...ma gandesc la mogaldetzul meu cat s-o chinui saracutza! Din fericire nu mai are febra, sper sa se inchida si robinetele la nasuc am torturat-o destul cu pompa, i-am facut si aerosol aseara si a urlat ca o disperata...noroc ca au si vecinii bebe mic si, in cunostinta de cauza, n-au chemat politia .
de mancat nu mai vrea nimik, plangeam ca moare copilu' deshidratat si am vrut s-o duc la spital, noroc ca tati e mai zdravan la minte si m-a calmat...sambata si duminica s-a chinuit el saracul s-o indoape.
azi noapte am batut recordul la dormit...de la 2.30 la 3...juma' de ora!!!...noroc ca am recuperat 3 ore de dimineata.
vad ca dati din greu cu smotru, cadouri si potoaleeee, bravo!eu deocamdata ma abtin...Craciunul in fac cu socroseniile dar nu-mi pare rau. apropo...ma tot streseaza socrella ce cadou sa ne ia si nu stiu ce sa-i zic...n-as vrea sa se cheltuie ca ne-au dat destul in ultima vreme si nu-s nici ei milionari...poate-mi dati o idee.
va las ca maraie pitika.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

este ora 15:00 si ema inca nu a dormit. e in priza de la 06:00!!! asa ceva nu s-a mai intamplat. o iau in brate, sare. o pun pe jos in picioare, topaie. o pun in pat si in 30 de sec. e in genunchi, atarnata de perne. in urmatoarea sec. e deja cu capul in jos. o prind. ma intind langa ea sa dormim, se catara pe mine.

Mergi la inceput