Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

mai, vad ca se face greva somnului pe aici...cred ca simt si prichindeii nostri agitatia sarbatorilor .
pe a mea am reusit s-o adorm si apoi i-am insurubat un biberon, vad ca e unica solutie ca sa inghita ceva ca se uita la lapte ca la otrava! dupa 100 ml a deschis un ochi si cand a realizat ce se intampla s-a scandalizat si mi-a trantit sticla de pamant si un scuipat intre ochi!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am uitat sa va zic ce a facut Alyssa mea sambata noaptea...pe la 3 spalam vasele ( ocupatie nefericita) si ca sa stea cuminte i-am dat sa se joace cu diverse de prin dulapuri, ii plac la nebunie castroane, pahare de plastic, linguri de lemn...in fine, cand ma uit la ea ce credeti ca face? povestea cu strecuratoarea si-i zicea cu foc aiii tata, aia tatiii si-i tragea niste salivatii de parca era fasole cu ciolan! ...m-am spart de ras, mai ales ca nu pricepea defel cum nu e ala tac-su!

azi noapte pe la 4 m-a apucat curatenia in dulapuri, daca tot nu ma lasa sa dorm macar sa fac ceva util...dadui de cutia cu medicamente si le-am sortat ca expirau pe capete...mai , am aruncat o plasa de ele! da' sa vedeti ce-am gasit! niste doftoreli pentru raceala cu retzeta de la ginecolog...pentru sotzescu! moooaaama ce m-am scandalizat instant si era sa dau buzna peste el la jumulit explicatia...apoi mi-am adus aminte ca in perioada aia a avut gripa si guardia medica i-au trimis acasa doctorul de garda care era gine...oare l-o fi si consultat! sa vad ce-o zice deseara!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

uite, uite poze cu bb mic-mic . nepotica mea. alexia aici: http://community.webshots.com/photo/524964009/525532062PrMFtb

si poze cu ema si tati http://community.webshots.com/photo/521981715/525527969ZpjoTD seamana?

mda, ema tocmai s-a trezit. a dormit fix o ora. o luam de la inceput. gandacelu; lu mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va salut si eu mai pe seara. De dimineatza ma chinui sa scriu, dar cupilu' cum vede calculatorul face alergie, tzipa ca vrea ea sa scrie. Azi noapte m-a omorit, m-a trezit din 2 in 2 ore plingind, cred ca ne aduce mos'Craciun primul dintzishor. Am tras eu azi cu coada ochiului, am vazut un punctuletz alb, dar nu ma lasa sa ma uit mai atenta. Dimineatza s-a trezit la 6 si pina acum a dormit o juma'de ora. Ufff, iar incepe sa urle si are si un picutz de febra. Nici cu jucariile nu vrea sa se mai joace. Plinge si nu stiu ce sa-i fac. Iaca a adormit pisicutza lui mama.
Mamici cu experientza la dintzi, spunetzi-mi cu cite zile inainte urla plodul pina ii iese dintzisorul ?! Ma intereseaza doar cind iese primul, ca dupa voi avea experientza
Sint moarta de oboseala, umblu bezmetica parca sint beata.
Acasa nu am facut nimic pentru sarbatori, noroc ca am impodobit bradul de moshu'Nicolae, asha se poarta aici, se pun cadourile sub brad si de Craciun , le desface Isabella.

Elisor cica fac tirziu gauri in urechi ca sa nu-i doara, eu eram mai incintata daca ii faceau acum ca tot nu pricepe ce se intimpla.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Asta-i curatenie printre picaturi, of, cum naiba sa termin cu doi copchii, unul zbiara de plictiseala, celalalt trebuie supravegheat la lectii, iar eu sterg un praf pe ici colo si cam atat, am facut la ture azi prin casa...si ninge atat de frumos...maine sper sa ies si eu afara cu Bianca sa-i cada fulgii pe nas...

Beatrice pai la 90 grade or iesi petele, dar si culorile...si poate se mai si micsoreaza, adik nu toate hainutele permit 90 grade (daca ma iau dupa eticheta).
Tdi sa va faceti bine pana de sarbatori, pai habar n-am ce ti-ai putea/v-ati putea dori ca sa-ti dau idei si habar n-am cat de dotati sunteti...
Babygirl te intreb si eu, ai scos-o pe Ema pe-afara si tot n-a vrut sa doarma?!
Tdi acum am citit ultima postare, m-am rupt de ras si de Alyssa si de reteta

Doamne ce frumos ninge...s-a depus...viscoleste...e ca-n povesti

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor,

LA MULTI ANI IULIA NICOLA! Sa cresti mare si frumoasa

Azi a venit pediatra si i-a facut vaccinul de 7 luni lui Dragos. Dragul de el....baga un somn acum de zici ca n-a mai dormit de 10 ani. Printre altele o intreb si eu de dintisori ca prea ne chinuie si sa vezi frate ce raspuns imi tranteste : " stati linistita ca mai are pina-i ies dintii, probabil niste muguri de la dinti il chinuie". Imi venea s-o strang de gat.Daca de la muguri face asa, oare cand i-or iesi dintii cum o face?
Cica mai nou le apar dintisorii mai tarziu.......asa o fi?
De azi ma apuc de curatenie generala .... poate reusesc sa termin anul asta.

babygirl sa-ti traiasca nepotica; e o dulceata

In sfarsit am reusit si eu sa fac albumul de poze asa ca hai sa spun si pe unde-l puteti vedea http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatriced lu' Stefania nu-i dai ...dar mie numa un pic imi dai sa pup un nasuc rosu de danez?! n-as putea sa zic ca am vazut ciorile din apa...dar pe Alexutzu' sub patura sigur ...e asa mic si frumusel...Facem schimb ...dau fata pentru un baiat...

Tdi fain asa...auzi reteta de la jinecolog...n-ar fi stat reteta acolo daca calca pe la vecina...

MArgott da ce te tunzi,zau asa...?!

Elisor m-ai intrebat odata de scoala Biancai...eu handi abia acum mi-a picat fisa...Pai abia dupa vacanta o mut si e ca naiba ca nu sunt incheiate mediile si o duc dincolo nici cal nici magar,dar nu am ce face ca este distanta mare...cam de la Hotel Aro Pallas,daca nu ma insel,de la voi pana la gara...si singura sa ma pici cu ceara daca am curaj sa o las...Asa ca in fiecare dimineata dus copilul apoi luat copilul...
Da-o naibii de curatenie ca sigur nu e jeg...ai timp sa le faci pana la pensie ca doar tot tu le faci nu altcineva...Eu azi cum am zis am frecat o menta originala...
Fii-mea soada rau...se uita la tac-su si incepe ma...mam...mama...eu ii zic tata ea tot asa ma...mam...mama si seuita la mine razand...Acuma eu ce sa inteleg de aici ca ma intreaba daca cumva ala e tac-su?!

Adina cat de mica poate fi nepotita...vai nici nu-mi vine sa cred ca copii mari putem avea...Mai ti-am spus cam seamana cu tati,deocamdata,cand era mai mica aducea mult cu tine...

Ioana draga ce cumperi atata...mai vino seara pe la noi...

Azi am scos plodu mic din casa...fara fular binenteles ca nu are in dotare...Cat ne-am mutat fizicurile congelate dintr-o strada in alta a adormit...a durat cam 10 minute...de la cat era de frig a adormit...si in august cand am fost la munte neam sa inchida ochii mai ales ca era si mai mica...
Azi a papat ardei umpluti...adica 2/3 dintr-un ardei...hai sa zic ca-i bine tinand cont ca pana la ora 14 nu halise nimic de la ora 6,30...

Iar am pus-o de-un foileton...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello, hello! Moama, ce ati mai scris!
M-am intors si eu de vreo jumate de ora. Mogaldea a ramas cu bona si a fost relativ bine. Cica a cam plans la un moment dat, i-io fi fost dor de mine, nu stiu, dar a scos-o afara, i-a dat sa pape, s-au jucat, iar acum doarme fata mea al treilea somn pe ziua de azi. Sorry pentru fetele ai caror bb nu dorm neam.
AM rezolvat o parte din ce mi-am propus, dar mai am vreo 2 zile de alergatura, ca lista e lunga. In continuare nu stiu ce sa le iau alor mei. In fine, pe mama am aranjat-o cu un set de rimel (de-ala nou de-i face reclama) + ruj de la L'Oreal, dar cu tata si frate-meu sunt in pana de idei.
Babygirl - scumpa foc Ema (am senzatia ca seamana cu Ana mea din anumite unghiuri), dar nu ma intreba cu cine seamana. Daca poti sa-ti inchipui, eu nu am vazut in 3 zile de alaptat in maternitate ca Ana are gropita din barba de la tatal meu. A fost nevoie sa vina mama sa o vada si sa-mi spuna. AM trecut si eu pe Diverta, e nesimtire maxima cu preturile la jucarii la astia
Elisor - eu folosesc altceva pentru pete. Se cheama Massiv (e din Cora, ce-i drept, dar poate se gaseste si prin alte magazine) si are si varianta pentru colorate. Si eu spal toate lucrusoarele la 90 grade, chiar daca pe eticheta scrie sa nu fac asta. Ma rog, cu exceptia salopetelor de plus si a hainutelor care mi se par mie ca ar iesi din cauza ca sunt colorate puternic. Cu toate astea, daca nu le clatesc de morcov imediat ce le-a patat (clatire insemnand apa si sapun) nu le mai scot la liman. Iar la Beatrice o fi functionand Vanish chiar daca nu le spala in prealabil, ca de, e facut pentru Europa de Vest. La noi sunt atat de proaste toate ca te intrebi de mai sunt si atat de scumpe, ca tot cu lesie si sapun de casa ar iesi mai bine.
Loreen - a capatat si Ana o rochita rosie, scumpa foc (si la propriu si la figurat) si are pe ea cadouri verzi si de asemenea o pereche de dresuri (ca sa rada Elisor) verzi. Asa o imbrac de Craciun si o sa pun poze, nu v-o arat in avanpremiera
Elisor - combinezon e, in acceptiunea mea, salopeta de iarna. Asa e, Androix? Chiar asa, tu pe unde esti? Iar la fil m-am uitat singura ca barbatul il vazuse, iar Ana sforaia de mult la ora aia. Doamne-ajuta, pentru moment nu se trezeste noaptea decat pentru suzeta si atunci ramane de multe ori nesatisfacuta pentru ca de cand m-am mutat in dormitorul conjugal nu o mai aud. Trebuie sa vad si eu Razboiul Lumilor.
Chris - e mortala Carina in premergaret! Eu ii dau Anei apa dupa mancarea solida si bea ca lupul - cred ca ii place mult sa bea cu canita. Iar noaptea pe la 1-2 ii mai dau o tura (cu bibe de data asta) ca cerealele alea sunt gretos de dulci si ma gandesc ca se trezeste de sete. In orice caz parerea mea e ca trebuie obisnuiti sa bea, sa nu ajunga ca mine, care imi dau seama la 7 seara ca am baut max. 2 pahare de apa toata ziua.
Margott- mai ma duc si eu la tuns, dar sa dea naiba sa ma tunda iar prea mult ca ma oftic. Vad ca s-a mai potolit caderea parului, asa de la sine.
Pisik - or fi semanand fetele noastre, dar daca nu mai pui si tu la zi albumul, eu nu am de unde sa stiu
Teddy - multa sanatate! Sa-ti traiasca socrii, asa mai zic si eu!
Laura - felicitari pentru dintzos si mai ales pentru canal, ca acolo era problema!
Simona - bravo pentru olita. I-am aratat si eu bonei olita si a zis ca de la 7 luni o pune si pe ANa. Sa fie cu succes, mai ales ca de multe ori eu o prind cand se screme, problema e ca intr-adevar multa vreme ei nu au controlul sfincterelor, dar e bine sa fie luati din timp sa se obisnuiasca cu gandul.
Hai ca ma apuc sa mai bag neshte poze in album si apoi va arat cateva dragutze! Ca eu in loc sa iau exemplul vostru si sa fac curat daca tot am femeia acasa, prefer sa umblu creanga sau sa stau pe net. Recunosc cinstit ca sunt un mare porc! Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Crisdun da ce bolid pe post de premergator aveti...!!! Cred si eu ca-i place Carinei sa faca ture...

Elisor cu petele o mai scot la capat punand vanish lichid direct pe pata inainte de a spala rufa...pana acum exceptand hainele patate de femeie si pitite in cosul cu rufe mi-au iesit toate si spal hainele ei la 30-40 grade...

Eu incep sa intru la banuieli cat de nesimtita pot sa fiu in ultimul timp...mananc ca o idioata bulimizata fara sa ma mai pot opri...azi nu mi-au stat falcile 5 minute...deja am incepuit sa iau proportii si ma intreb d eunde naiba apetitul asta pe capul meu...Trebuie s afac ceva sa elimin pofta asta dubioasa...da numa fleura-i de mine...

Dar in schimb mi-am facut o dambla azi...mi-am strins toate resturile de aur de prin casa si m-am plantat intr-o biju si nu m-am dat jos de pe tejghea pana nu mi-am luat ce-mi poftea inima...grasa si gatita pruna...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - ti-a placut nuvela mea? SI inca nu v-am povestit ce-am patit ieri la Cora! Sau v-am povestit?
Pana una-n alta, Babygirl, ia uite ce seamana nepotica ta cu Ana cand era mica!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput