Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gata, m-am intors! Uitati aici
Trebuia scurtat, caci mi-a cazut mult, si am vrut sa-l mai inchid la culoare. Am pus o culoare mai inchisa peste blondul meu si infinal au rezultat 2 nuante. Rezulta... tuns ce este deschis, sa nu fiu ...curcubeu. David este bucuros si a recunoscut-o pe mami.
Elisor iti tin si eu pumnii pt miercuri.
Loreen ce ti-a poftit inima?

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, mai ia sa-mi dati voi reteta de fete! Ca i-o baiatul stiu una si buna, nu-l dau... Io-te la ele sa-mi fure baiatul nu alta... Na! soacra din mine...

Elisor, pai ce crezi ca ale mele pe etichete nu scrie una si eu le bag daca au pete la cat vrea muschii mei... Pai sa scoatem petele, altfel cum?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele uitati aici cum se mananca biscuiti danezi, cu cata pofta... Ultimele doua poze sunt de-aseara cand statea Alex pe mine si era preocupat de fermoar!

MOZOLEALA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64723" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Multumim tuturor care ne-au felicitat ieri de ziua noastra! Ieri nu am apucat sa intru pe forum, abia acum am gasit un moment... Nici nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, trebuie sa recuperez!

Loreen imi place mult costumasul Deliei! Eu i-am pastrat cateva costumase Mayei special pentru sarbatori insa acum ma bate gandul sa-i iau si ei ceva special, mai in spirit de Craciun... Cand mi-au facut baby shower in State am primit tone de hainute plus ca i-am cumparat si noi destule, pe multe nu a apucat sa le poarte deloc si majoritataea se puteau lua pana la sase luni numai. De acum cred ca va trebui sa ies mai des la cumparaturi ca se cam duc proviziile...!

Hai ca va mai citesc din urma si revin!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput